Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GAVAZITE NA MUTRATA E TIQ DVAMATA BOKLUKA TAQMATORICA NEIM STIGNA DA KRADAT *** GERBERSKUI
152
0
 
0
 
! Отговори
Yitkov преди 10 години
bg centralnata administracia ima razhodi za transport za poslednite 10 meseca 678 000 000 bg leva.tova normalno li e za bg beden narod s 170? zaplati za edin mesec i s ceni na stokite kato v France, Italy, UK?!bg narod prosto nema nikakva nujda ot bg centralna administracia! - neka bg narod da hvarli na bukluka tasi luksozna bezumna kradliva administracia! a moje i da ya prodade za iznos v Egipet, Tunis, Iran, Kongo, Afganistan, Izrael, Etiopia, Malaizia, USA?!
151
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
REFERENDUM za uchastieto na BG v EU !!!
150
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А няма проблеми Гея и Ореховката ще вземат още един заем от 10 милиарда и всичко ще е ОК...нали?!
149
0
 
4
 
! Отговори
до169 позитански гей преди 10 години
що не вървите със сережата в анадола да ви напълнят задните дворове с анадолско семе нали Бат сали ви крепи отзаде????
148
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, не си права - Д-р Боко Тиквата има няколко дипломи - професор по Пожарникарските науки, доцент по селските мачове и Академик по простащина и наглост.
147
2
 
6
 
! Отговори
na Gerb-Rayd ! преди 10 години
Дано сте гледали преди малко по БНТ, как "масон-масону ласкае".Димитър Цонев обилно Подмазвайки с Маргарин Соломон Пасиев(силно подмокрен-усмихвайки се).И отгоре на всичко изредиха "учредителите на прехода"-всичките масони.Мазнината от Нечистотията изплува-най-отгоре.Гнусота!
146
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Драги ***, престанете да лъжете.Ето какво пише:Препоръките са част от доклад, с които се одобряват разходите, направени от Европейската комисия през 2012-а година. Разходите са одобрени през 2012(а не освоени), но след това са спрени защото през 2013 имаме нова тройна коалиция-която краде.Това е.
145
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България и сега държавни служители "усвояват" европейски пари с рекет, заплахи и корупцията е безобразна...Това вече може да няма връзка с "високите етажи на властта". Безобразието е завзело цялата държавна администрация.ВСИЧКИ от управлявалите ни досега партии са от един кюп.Тези, които са поставили начело на администрацията са техни кукли на конци.Потърпевшите сме НИЕ ВСИЧКИ.Даже и троловете тук, да им таковам онаковото до 9-то коляно...
144
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези двамцата не са ли от причинителите на "спирането"?! Калинките на Боце!
143
5
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Имам странното усещане, че тази дандания е заради две фирми - едната чешка, другата - австрийска...Боли ме косата, да си наврат фондовете в задния двор!
142
1
 
16
 
! Отговори
шш преди 10 години
Oбсъжданият текст "Липса на напредък в България" е за последния доклад на ЕК по механизма за сътрудничество и проверка от 2014, който обхваща периода от юли 2012 - 2013 - януари 2014, като критиките са предимно за 2013...
141
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да прави сте Бойко е виновен за това ,че ги спират фондовете....
140
6
 
14
 
! Отговори
Влад преди 10 години
До Свобода или Смъртбраво пич !!! кажи им го на тези *** про-руски ***!Вечна му памент на Генерал Иван Колев !!! ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН!"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!" Ген. Иван Колев!
139
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е калинките бяха много на боко Тиквата и сега ще страда цяла България.Насрахте се за 3.5 години добре че народа ви изрита.
138
8
 
15
 
! Отговори
Свобода или Смърт преди 10 години
Русия ни помогна да се освободим от Турско робство! Ноооо , Русия не ни е помогнала заради хубавите ни сини братски очи ...надявам се , че всички проруснаци са го разбрали това нали? само 30-40 години по късно насъскват Румъния срещу нас като окопират добруджа!! По заповед на руснаците , румънците избиват огромна част от българското население в Русе и така на татака. Това братя ли са? Благодарение на Ген Колев който ги изколва и избива до крак имаме Добруджа днес! Иначе и без нея щехме да сме!
137
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога в 1333-годишния ни исторически път в България не е било възможно да се краде повече отколкото в наши дни, при това напълно безнаказано. Очите ти ще избодем, ръката ти ще отрежем"
136
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жесток шамар обаче към боко и гербугелите. Докладът разглежда именно техния период на управление.
135
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой е работил по европейски проекти, много добре знае как се извършват плащанията. Първо сам си финансираш всичко, после в точни срокове подаваш отчетите. Тези отчети се проверяват и се одобряват или отхвърлят респективно. След одобрението, чак тогава ти се заплаща за извършеното. Тоест ти се възстановяват парите вложени от самия теб. Затова герберчетата да не прехвърлят проблема от болната глава на здравата. Няма да се плати за отчетите за 2012, а тогава ето тези на снимката управляваха.
134
14
 
15
 
! Отговори
Муканина преди 10 години
Е с тия двамата на снимката ли България ще се оправи божее,божее колко мъка има по тоя свят!