Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
имам тату на двете ръце пише "Свобода" на лявата "Смърт" на дясната. Работя в чужбина от 15 години , такава ми е работата , патувам по цял свят. Всеки път когато някои ми виде татуса ме пита дали съм Руснак !!! НЕ СЪМ РУСНАК ДА ГО НАБИЯ НА *** АЗ СЪМ БЪЛГАРИН А РУСИЯ ПИШЕ НА МОЯ ЕЗИК и ИЗПОВЯДВА МОЯТА РЕЛИГИЯ!! и естествено чужденеца е учуден как е възможно ...България е създала кирлициата и е първате независима православна църква в света? Странно име ..но няма да спра да им го набвивам !!
112
5
 
7
 
! Отговори
Запитване на АТАКА преди 10 години
Когато Сидeров направи парламентарно запитване колко пари дава БГ на ЕС и колко получава обратно - не получи ясен отговор. Заключението му от косвените статистически данни и от уклончивите отговори е, че България дава на Европа повече отколкото получава. Може и да е прав! Така че, да спират но спирането да бъде двупосочно!
111
4
 
3
 
! Отговори
Bai Hoi преди 10 години
Koito shte da upravlqva samo ne i tezi mafioti ot Gerb !!!
110
9
 
12
 
! Отговори
Феб преди 10 години
Препоръката касае действия, извършени през 2012 г.!!!!!!!някой чете ли това - преди да реве против сегашното правителствозащо мислите, че Герберите леко така под сурдинка коментират, че и даже гласували против резолюцията, нали бяха големи приятели с Европа и фондовете - пуснаха фондовете и ги окрадоха до шушка - обаче сега се надяват на купените викачи да обвинят други, не че и те не крадоха, но това е друг въпрос.Трябва да престанем да вярваме че има разлика между крадците - ТЕ партия нямат
109
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е дала на русия писменост, език, религия! Русия даде на България - премахването на македония от териториите на България, избиването на най - малко 150.000 Български граждани без съд и присъда от комунистическите ***, изолация в световен мащаб, бедност, мародерщина и такива лоши работи ..нищо не ми е дала Русия , само ми е взела ..Днес руснаците ходят по света и се гордеят с Кирилицата а тя не е тяхна горедят се с рилигията си а тя не е тяхна!!! За какво говорим!?
108
10
 
2
 
! Отговори
kur преди 10 години
bulgarite sa poluchoveci.
107
10
 
16
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Ами нали трябва да има пари за Гърция,Украйна и др.На нас за какво са ни ?Ние сме си добре,всичко ни е ОК. А може би в ЕП имат и друга цел-лекичко да ни поизтикат от Евросъюза.
106
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
европата видя че всичко е далавери и никой не фаща мотиката . няма да ви храни мошениците я .
105
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко бавно действа ЕС - за осирането на ГЕРБ през 2012-та, чак сега ще се плаща.
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма пари от ес = няма наша вноска в ес = оставка на сегашните = съдене на предните = никакви заплати на депутати и министри. точка..
103
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 109айде още един заблуден! Иван прятелю не е Руско име! Иван е чисто Българско-Славяснко име... ама то така говорите и за Владимир , че било руско име :) Вие сте *** промитите мозъци ...почвайте да четете и да се образовате по история *** !! Изхфърлете всички учбници комунистически там е пълно само с лъжи и руска пропаганда!!!! Учете се , патувайте , разглеждайте , мислете !!! ИВАН е БЪЛГАРСКО ИМЕ и се използва в България много преди Русия да се появи на картата ***!
102
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комуистите дойдоха аслани, и пак ще си тръгнат ****!
101
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога ве ***, докага ще ви спират парите? хахахахаха
100
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахаха :)Пак спиране на фондове....Защото са социалисти! :))))
99
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Препоръката касае действия, извършени през 2012 г. Въпросът е: как следва да бъдат наказани истинските виновници (т.е. правителството, управлявало тогава)? След като се определи тяхното справедливо наказание, следва да се определи как да бъде наказан сегашния кабинет за бездействието си по отношение на тези неща (както и защо не е потърсена отговорност от виновните).
98
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените *** пак се н*сраха!
97
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 99/ Ако не беше дедо ти Иван и до ден днешен още да си клатиш феса и да се навеждаш на турския султан. Народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
започвате да заприличвате на македонците ...точно това иска Путин !! Хора без нация , объркани към коя нация пренадлежат и тотално сбъркана ценностна система! Вие не сте добре! Вие сте болни психически! Това не е нормално ...овце!
95
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 104Браво!Само че тук няма кой да те разбере. Тук са само Кутевски *** и Йотовски ***, демек русофилистична нискообразована ***.
94
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Сергей бузката е зачервена :)