Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете вече !!! България не е Русия и никога няма да БЪДЕ!! Русия е била България но България никога няма да бъде Русия, престанете да ревете как искате да сте руснаци , като искате да сте руснаци всеки ден има самолети до Москве !!! Промити мозъци долни!! Капка от историята си непознавате само това което са ви учили комунистите в училиште , че Русия е нашия освободител!! Къв освободител ве кви 5 лева заради тях сме в това състояние и това е ФАКТ!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УБАВЦИ !
91
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагат спиране на парите във връзка с доклад за 2012-та година.Пак ГЕРБ сгазиха лука.
90
4
 
7
 
! Отговори
Ал кашона преди 10 години
Когато ни приеха в ЕС ни нярязоха ракетите и танковете ,унищожиха държавата за да станем послушни.Сега България не е за крайни мерки спрямо Русия,обществото ни е проруски настроено и наказанието е логично.То и без това като сложим това което сме получили от ЕС и годишните ни вноски на кантар е едно и също .Мястото ни е в Русия не на запад.
89
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 93първо никаде не съм казал , че подкрепям Америка ! ОК? За вас комунистите който не подкрепя Русия (разсипника на България) задължително подкрепя Америка нали червей? Не искам Америка , искам си България ..искам да съм Българин с Българско мислене а не с Американско или Руско. България за мен е над всичко и предатели като Руснаците трябва да бъдат клани на място като се срещнат! Все пак заради тях сме без Македония!!!!! ама ти не го знаеш това щото си чел само Марксиска история!
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тогава изборите ги спечелиха най-про евро говорящите
87
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 93мекере очевадно е *** най вероятно и бащати ! никой неме е сложим в ЕС и НАТО ...ЕС се превежда ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ а България е в ЕВРОПА тоест логично като една от най старите държави на континета да е част от този съюз а не от Китайско Руския съюз на монгологоврящите християни! ОК? Аре махай се за русия , защо ваобще пишеш на Български та ти нямаш право да употребяваш този език така както гледам не ти е и майчин ...върви в държавата за която дереш земята и ни остави на мира!
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСъщите са.Не е по хетросексуално да се дупиш на Путин
85
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ ДА НЕ ПИТА АМИ ДА ОБЯСНЯВА КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ ПРЕЗ ВИЗИРАНАТА В ПРЕПОРЪКАТА 2012 ГОД. ТА ДА СЕ ИСКА СПИРАНЕТО НА ПАРИТЕ. ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ, ХЕМ СА ВИНОВНИ ХЕМ ПЪК СА И НАГЛИ! ТОВА Е ГЕРБ ХЕМ ПРОСТИ ХЕМ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ. И ХИЧ ТУКА ДА НЕ МИ ГИ ЗАЩИТАВАТ НЯКВИ ЩАТНИ ДРАСКАЧИ!
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 88 АнонименА тези,които сложиха България в ЕС и НАТО българи ли са????И с какво права този,които поддържа Америка и ЕС е по-голям българин бре,***!!Къде е логиката да подкрепям Америка и ЕС ,а да се наричам българин!!!А,даааа те са от МАЛКИТЕ национални предатели!!!!
83
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ха хавиждам разбираш Турския? Защо ти и твойте другари не си хванете ориент експреса и не се върнете от там от кадето сте изпълзяли ????? Като искате да ви ръководят руснаци, турци , украинци и всякакви други *** освем Българи си вървете в съответните държави. Смятам , че там ще сте много по щастливи и полезни ..тука само се мъчите.Много сте прости вървете си там кадето ще се чуствате добре!
82
9
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
ГЕРБ = ГЬОНСУРАТЛЪК
81
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този който слага друга държава (русия) над собствената си (България) се нарича национален предател и няма никакво право да се нарича Българин поради простата логика , че няма логика! Каде е логиката да обичам Русия а да викам , че съм Българин?Какви са тези луди работи? Който подкрепя русия или която и да е друга държава над България е национален предател и трябва да бъде изгонен от България незабавно с целия си род и никога повече да не се връща и със закон да му се забрани да говори Български!
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тук опорната точка в килограмите ли се изразява другари?то и без това няма какво друго да измисли експертния ви началник.
79
2
 
4
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Намериха си виновни!това дето не го бива ЕС е заради България!
78
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
коментара ми беше истрит най - вероятно от някой от Днес.БГ който обича повече Русия от България! Така като гледам доста промити мозъци са на същото мнение , повече обичат Русия от колкот собствента си майка !! Засрамете се бе искате да станете като македонците който казват, че не са Българи ли??? Промиха ви мозъците ама това е нормално защото сте се родили за да бъдите РОБИ и да нямате собствено мнение никога !
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 78 АнонименТи наистина ли си мислиш,че си в Европа???По нищо не си личи!!!Мисля,че съм в държава от КОЛОНИАЛНА АФРИКА!!!!!
76
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лилянка Павлова е Искрето Фидосова като млада.
75
6
 
11
 
! Отговори
До 72 преди 10 години
Ами голям *** си-Не знаеш как работят комисиите в европарламента-обяснявам ти като на гербаджия-проверен е периода 2010-2012г и са констатирани страшни неща-даване на пари в аванс без да се свърши работата ,нагласени конкурси,заобикаляне на конкурси и ред други гербаджийски постижения.Пратени са няколко писма на Бойко ,естествено без резултат.И сега тези които трябва да отговарят защо евентуално ще ни спрат парите за напред и няма да ни възстановят над 500 000вече похарчени нагло питат
74
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добре ще е да излезем от ЕС и да се присъединим към съюза между Русия и Китай, защото те ще са новите господари на света.Но ние, както винаги май пак ще сме на страната на губещите ...