Мая Манолова – най-приказлива в НС

60 депутати мълчат като риби от началото на годината
1 май 2014 21:06,
85
Мая Манолова – най-приказлива в НС
Мая Манолова. Снимка: БТА

Близо 60 депутати от всички парламентарни групи не са проронили нито дума от парламентарната трибуна от началото на годината. Това сочи справка, изготвена от администрацията на Народното събрание по искане на bTV.

Най-много са депутатите риби в редиците на БСП – 20 души. От ГЕРБ от изяви от трибуната са се въздържали 16 народни представители. От ДПС мълчаливците са 11, а от Атака - 6. Трима независими депутати също не са взели думата нито веднъж.

На обратния полюс са народни представители, които са приказвали от трибуната над 11 часа. Рекордьорите по говорене са двама - Мая Манолова от БСП и Йордан Цонев от ДПС. Тя - с близо 12 часа, а той - с пет и половина.

Има и депутати в „златната среда” – говорили са от трибуната по 10-15 минути за три месеца. Оказа се, че въпреки изявите си в кулоарите, Бойко Борисов също е мълчал от януари до март.

Сред хората без нито една изява от трибуната през последните месеци са още Делян Пеевски, Деница Гаджева и Александър Методиев, популярен като Бат Сали.

За първото тримесечие за поддръжка на сградата на парламента са отишли точно 305 749 лева. От тях за ток са платени 107 014 лева, за парно - 192 212 лева, и за вода 5 523 лева.

Тепърва сградата ще глътне и още средства, защото предстои лек ремонт на част от помещенията и гардеробните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
9
 
! Отговори
dedo gosho преди 10 години
Oставка!!!
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувайте е празна бюлетина!Нека им покажем че не ги искаме!
21
0
 
1
 
! Отговори
:D преди 10 години
@vbox7/play:48e123dfda
20
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Елегантна жена с топъл и мек тембър на гласа! Пленителна!
19
7
 
18
 
! Отговори
Valeri преди 10 години
Тая скарида сбръчкана червена. ОСТАВКА
18
4
 
15
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
Делян Пеевски в парламента не стъпва- няма как да говори. Данчо ментата говори вместо бисера- защото знае ,че се е омазал до гуша и ако мълчи ще изгори . Мая манолова- мисли ,че е хванала бога за рога и ще е вечна кака Пена интригантката.т.е. клюкарката.
17
3
 
13
 
! Отговори
Пишман слушател преди 10 години
Ангелеееей, запуши я тая уста бре ... да ти казваме ли как.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който взема двойно виагра, не спира да бръщолеви глупости, за да печели гласовете на гламавите и шепата останали наивници, дето вярват на милионери, обявили се за защитници на социално слабите. Естествено е, че класацията се води от Мая Манолова - осичката и Йордан Цонев - ментата. При толкоз много облаги и суха пара печалби, няма как да дадат думата на някой друг. Ако ги попиташ за Христо Бисеров и за Моника Хохегер ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Глухота и слепота за същественото.
15
3
 
7
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Вижте каква е разликата там където НЕ управляват комунисти и у нас където БКП-БСП-ДС са на власт 70 години. В Западна Европа надницата на ден е 40 евро, а у нас 4 евро. Днес на 1 май повечето Западни Държави работниците стачкуват и изразяват недоволство от заплащането. В България простите социалисти правят гъди. . гъди. . на Станишев и компания и то с пенсии от 100 евро на МЕСЕЦ , пак повтарям 100евро на МЕСЕЦ. Щом празнуват и веят знамена с такива доходи си заслужават съдбата. Айде Чао и пак да гласувате за нашите, че догодина може и да повишат пенсиите с 5 лв.
14
3
 
7
 
! Отговори
KOLETO преди 10 години
До 2323213BE MEN DA MI E KEF TIA KO 6TE DA ISKA , ETAKA DA I SVIRI DUPENCETO KATO TROBA, OXXX 6E SA PRUSNA
13
3
 
8
 
! Отговори
за референдум преди 10 години
предлагам да съберем подписи за референдум с искане на Мая Манолова изборният кодекс да и се завре отзад!Ще се окаже първият успешен референдум в България, а на бас!Ще гласуват достатъчно хора, за да е валиден и резултатът, струва ми се, също е ясен. Ще трябва после да се изпълни волята на народа! :)А и ще се намерят много кандидати за длъжността "Палач на републиката"! :)
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Психолого, тия от Западна Европа са баш комунистите, а тука всичко е псевдо и пишман - от А до Я. Такъв ни е бил и т.ар. соц. И т.нар. демокрация е същата марка. Само дето още не ясно за към къде е т.нар. преход. За Андромеда да бяхме запрехождали, досега да сме там. Такива ми ти работи, пък ти си плюй. И гласувай, гласувай, гласувай.......................................................... Все за демократи. ХАХАХАХАХАХА
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най - приказлива и с най- много празни приказки и безсмислици ! Мая, защо гласува за Пеевски !?
10
4
 
13
 
! Отговори
гарга преди 10 години
и най-*** също
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До психологднес една баба гъркиня ,по новините,каза ,, НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ С 500 ЕВРО ПЕНСИЯ !!!! ИЗНЕМОГВАМЕ !!!,,1000 ЛЕВА !!!! ПЕНСИЯ !!!
8
3
 
9
 
! Отговори
Александър преди 10 години
Действия трябват, не приказки
7
26
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Само така Мая...няма да мълчиш , че ония от герб ще ти се качат на главата
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nai mnogo gluposti prikazva
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дела трябват, а не думи.
4
1
 
37
 
! Отговори
Преди да изтрият: преди 10 години
Mая Манолова най-еблива в НС