Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лекарите протестират за пари,които този на снимката и недуразумението Дянков откраднаха,той мрънка за това че не спазва законите и наредбите.Тиквата да не забрави да се обади веднага в ЕНП,на другата *** на мафията-Берлускони и на още такива от кръга Европейски крадци и да почва да мрънка колко е репресиран.
25
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце е по голям шут и от Сидероглу.. Постоянно ме разсмива.
24
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце, ти пък си кум на Барека нали така?
23
10
 
23
 
! Отговори
гост преди 9 години
Защо са му цели ДВА компютъра на ТИКВАТА, та той не може да си пусне и един както се видя наскоро. Иначе скромно - работа и КАФЕВАРКА , ПР -рите забравиха и чифт ЗАКЪРПЕНИ ЧОРАПИ, като ментора МУ от ПРАВЕЦ.
22
12
 
23
 
! Отговори
Б.Б.:Баш Боклука преди 9 години
Какво ни занимава тая проста тиква с бюрото си?Или умирисания крадец още не се е научил,че има закони и трябва да ги спазва?Правилата важат и за помияра Буда!Има писмо от пет дни,хлебарката Боко нарочно не спазва правилата,за да може после да реве пред платените *** и да има за какво да говори!Едва ли има по-*** и елементарен в България.
21
6
 
5
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
ama i trol4etata vse sa anonimni ...
20
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много правописни грешки в постовете на гербавите тролчета, леле, леле! КомОнизъм, хорЪта, правЕлната, Усъзнаха, направо гнусно за четене...
19
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е пълен въздухар! Досега не е имало случай да не обещае нещо и да не излъже.
18
37
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е велик!САМО ГЕРБ!!
17
9
 
28
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Ти ли ще ми говориш, който допреди няколко месеца говореше за ДПС, че е най-престъпната организация и заради нея държавата е на тоя хал, а сега си готов да им целумаш гъзовете само, за да се върнеш на власт. Много ми се иска да напиша какво заслужаваш, но ще си го спестя, хората според мен добре го знаят, мръсен, долен крадец!
16
16
 
31
 
! Отговори
Смях преди 9 години
Какво ни занимавате цял ден, със този политически труп Борисof......Взели му стаята за пушене голяма работа.....Нали той въведе забраната за пушене, сега да сърба попарата която надроби, да ходи във съседната сграда да пуши :)))))))
15
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
!!!Лекарите протестират за парите,които дянков отмъкна,а нашия чичо плаче за бюрото си
14
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов портрет на Тато, членската книжка на БКП, компютър "Правец" с емоционална стойност и буркан с мас.
13
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой беше този ?
12
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хохерер в затвора а приятелят му Сергей Станишев вожд и учител на европейския социализъм Слепи ли са пресата ителевизиите в *** Сергей ти сисамо за затвора марионетка кукла а страхливата 4 тавласт мълчи позорно дори и Бюрековбез цензура СТРАХЛИВЕЦ..
11
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев каза че са върнали държавата на хоръта.Терористите са върнали държавата на хоръта със преврат.Най голямото *** в БГ е станишевгеи.
10
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Призовавам ВСИЧКИ които обичат Родината си и не им е безразлично какво ще стане с родителите ни, децата ни, внуците ни , с нашите градове, села ,улицата и дома където живееми с нас самите-гласувайте за ГЕРБ И БОЙКО. Забравете партийните си пристрастия, личната си неприязан , дребните обиди -касае се вече за физическото ни оцеляване!
9
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов уж имаше инфаркт, но сега не иска да се откаже от тлъстата дупетатска заплата. Доста е съмнително какво точно работи.
8
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗМИСЛЕНИЯТ КОМОНИЗЪМ СИ ОТИВА С РОДИЛНИ МЪКИ.СЪС БОЙКО НАПРЕД.ДРУГ НАЧИН НЯМА ТРЯБВА ДА ПОБЕДИМ ЗЛОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ НИ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ САМО ГЕРБ САМО БОЙКО БОРИСОВ,ТОЙ НИ ВОДИ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА НЕ КЪМ АЗИЯ.В АЗИЯ УБИВАТ ЛЪЖАТ ТАМ НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ.ТАМ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ СЪС 101 ПРОЦЕНТА.СЪС ОТКРАДНАТИТЕ ЕГЕНЕТА.И ТУК Е ЗА СЕГА ТАКА.
7
27
 
17
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Мачкаййййй бате , пак ще ги бием ***