Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Бит и е.ан не си признават"
94
5
 
6
 
! Отговори
arhar преди 10 години
И Лиляна Павлова не е мафиотка. И тя като Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и Цецка Цачева е била агент под прикритие на ЦРУ.Дори собствените и родители, дядовци и баби, които са активни партийни функционери и борци против фашизма и капитализма не са успели да я разконспирират. И ето комунизма падна и сега се радваме на демокрация. Слава на такива хора.
93
5
 
6
 
! Отговори
arhar преди 10 години
И Цецка Цачева не е мафиотка. И тя като Бойко Борисов и Росен Плевнелиев е била агент под прикритие на ЦРУ в ППО на БКП и също така има голям принос за падането на комунизма в България. Слава!
92
6
 
6
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Плевнелиев също не е мафиот. И той като Бойко Борисов е бил агент под прикритие на ЦРУ в сруктурите на ДКМС и също като Бойко Борисов допринесе за вътрешното разложение на комсомола и до демократичните промени в България.
91
0
 
5
 
! Отговори
proletina преди 10 години
Kraino vreme e sas zakon da zabranjt preska4aneto ot edna partia v druga sled kato izbiratelj e dal vota si za opredeleno lice.Tova e prestaplenie - izbiratelj mu glasuva doverie , a isbranij t ne hae
90
2
 
9
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Бойко Борисов не е мафиот, както пишат комунистическите медии. Той не е бил никога комунист, а агент под прикритие на ЦРУ. Вербуван е още от малък и в резултата на разложителната му оперативна дейност в структурите на БКП се стигна до падането на Тодор Живков и демократичните промени в България.
89
2
 
9
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 10 години
Голяма тиквено-дудушка борба настана за това крехко прасенце, което се чуди от кое корито да плюска помия.
88
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма никаква логика в действията на този ***. Една кукла на конци е, нищо повече!
87
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типичен *** герберуга, не знае какво иска и как да го постигне.
86
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрите на Боко така действат, със заплахи и натиск. Но и това няма да си спаси от разпадане.
85
2
 
7
 
! Отговори
Моли преди 10 години
Дано сега повечето отговорни политици разберат защо се иска мажоритарен вот! Не искаме чрез партиините им листа да влизат в парламента такива смешници избрани на случаен принцип по места. Смятам, че качествените хора в ГЕРБ трябва да се противопоставят на подбора за кандидати на Цветанов.Не можа ли Бойко да разбере, че повечето провали и изцепки са благодарение на хора случайно влезли в политиката за да изпълняват нечии поръчки. Дано си вземат всички поука!!!
84
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно, Тиквата го е натиснал да не стане поредното оси**не преди изборите. Я е заплашил него, я семейството му. Банда престъпници, контрабандисти, наркотрафиканти. Това е ГЕРБ. Най освирепялата за пари ***.
83
12
 
15
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Ако Бойко Борисов беше ортак с Йосич, както ни внушават медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука, то дали Ангел Меркел, Дейвид Камерън, Барозу , Ван Ромпой , Жан - Клод Юнкер и др. европейски лидери щяха редовно да се срещат с него ? Нима Европол нямаше да знае , ако Бойко Борисов има нещо общо с наркотиците ?Мислете , хора ! Не се оставяйте мафията и нейните марионетки в медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука да ви манипулират !
82
9
 
19
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Плевнелиев е европейски политик с висок морал и принципи . Плевнелиев не е част от мафията, която е свързана с тежките криминални престъпления, за разлика от Доган и Д. Пеевски - затова и пречи на същата тази мафия .
81
4
 
14
 
! Отговори
arhar преди 10 години
В медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука се радват, че някой престъпник бил ' свидетелствал ' в полза на Пешо сумиста, Трактора, Златко баретата и сие , като си променя първоначалните показания, защото едва ли не Цветанов ги бил ' изнудвал ' ...По делата им / защитаване на престъпниците / ще ги познаете !Цветанов многократно е получавал хвалби, награди и грамоти от Европол, ФБР, ***, Сикрет сървиз , за разлика от Роман Василев, Ангел Александров, Борислав Сарафов .
80
3
 
15
 
! Отговори
arhar преди 10 години
На всички е ясно, че мафията си има държава у нас и същата тази мафия НЕ желае Цветанов да е вътрешен министър , за да може престъпниците и техните кукловоди , свързани с ' мокрите ' поръчки, наркотиците, проституцията, отвличанията, рекетите, незаконната търговия с човешки органи и др. , да си вършат безнаказано престъпления .Същата тази мафия се опитва да отърве Пешо сумиста, Трактора, Хамстера, Златко баретата и сие от затвора.
79
1
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
Този не знае какво говори! То няма и как да знае, защото е тотално ***! Ужас просто, какви депутати имаме!? Бойко, пускай го този да ходи при барека, там му е мястото! И вече си подбирайте по-добре кадрите, защото ще ме изгубите като глас!!!
78
0
 
5
 
! Отговори
Благо преди 10 години
Жив и здрав да е и да си седи в ГЕРБ. Пък след изборите ще видим дали няма да има ново 20.
77
4
 
3
 
! Отговори
евтино преди 10 години
поглеждаш и веднага се досещаш колко интелитентен е този човек. Жалко БЦ не се сдоби с него, но пък ГЕРБ едва ли ще допусне да намалее броя на своите хора с такова свръхинтелегентно излъчване. Прдавачките в магазините ще се отдръпнат от партията.
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човечецът не е у ред.