Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
та,мисълта ми е,в италия например,ако автобусите ще правят стачка,за това се съобщава ден два по рано,и се залепват обяви вътре в самия автобус,та хората да знаят,защото,ако НЕ знаят ела и гледай какво ще стане,ще съборят общината..заради едни стачки,и заради това,че трябва да са предупредени за да си осигурят транспорт,а тука в тази пародия нашата..нямам думи,удобно ли сте седнали докато си чаткате а не си дигнете задниците за една по добра България????
74
0
 
5
 
! Отговори
inar преди 10 години
До Анонимен,Barekov izob6to izburzva...I klak 6e gi izpulni vsi4ki obe6taniq kato nqma ni pari ni ikonomika v taq durjava?!Ne6tata otivat kakto be6e za izbora na Carq ..Mnogo prost i naiven narod sme!!Edin pop go e kazal: Ne gledai kakvo govorq,a kakvo pravq....I pak 6e vikame i toq ni preeba!!
73
0
 
9
 
! Отговори
mery преди 10 години
В българският политически живот циркът е пълен и за това хората са отвратени от политиката и не ходят да гласуват!
72
1
 
6
 
! Отговори
избирател преди 10 години
Спрете този цирк! Гласувайте мажоритарно!https://facebook/events/234045473455471/?ref_dashboard_filter=upcoming
71
5
 
10
 
! Отговори
ops преди 10 години
Kadrite na tikwata sa po-prosti i ot nego.
70
8
 
13
 
! Отговори
Влади преди 10 години
Кой знае Бойко как го е притиснал , и за това се е върнал.
69
2
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Уж последно, но след изборите не се знае, знае ли се! Другата седмица може да търси нови 15 минути слава...
68
3
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Матряла не става,както казва лидера на ГЕРБ,
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е той за боя като не си казва, какво остава за другото...
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Препознала се и тази калинкаЛумпен при мумпен отива и се връща
65
1
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 10 години
Този човек е много объркан.Май целта му е да се покаже по телевизията, под погледа на строгата, но справедлива Цецка.Трябва веднага да бъде освободен, за да може да поълни редовете на Бареков. Там ще са си лика прилика.
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз така разбирам, че в парламента седят само престъпници. Защо: случаят с тоя *** показва, че в там седят само такива срещу които имат компромати, за да могат да ги контролират, иначе биха се прадавали всеки ден като прости-тутки. Значи всеки един от тия е извършил някякви престъпления или е нещо извратеняк. Честито българи!
63
1
 
7
 
! Отговори
до анти преди 10 години
Ами колкото е нужно, толкова ще отнемат преговорите, важното е че рано или късно ще бъде постигнат компромис. Но смятам, че по-важното е, че Русия и Китай официално се отказаха от долара, кофти за чичо Сам. :)
62
10
 
9
 
! Отговори
гейБЕР; преди 10 години
Този изглежда на ПИЯНИЦА или наркоман, всички гербераси са такива, умни като ГЛАВЧО ГЛАВЧЕВ,
61
1
 
9
 
! Отговори
цирк преди 10 години
Депутатът Даниел Георгиев обяви, че все пак напуска ГЕРБ, за да се присъедини към проекта на Николай Бареков, съобщава Нова ТВ.Георгиев се появи със своя колега Светлин Танчев на предизборен концерт на ББЦ, където обяви решението си.За по-малко от денонощие Георгиев промени мнението си три пъти.
60
14
 
13
 
! Отговори
Наско преди 10 години
СМЕХХХ! Те изборите идват, ако все още има останали интелигентни хора, би трябвало така да накажат герб, че никога повече да не се появят!
59
3
 
13
 
! Отговори
Кой-Той преди 10 години
Защо всички *** са анонимни,само опорни точки и никаква мисъл-***.
58
14
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тиквата скоро ще се пръснеи семките му ще бъдат ненужни
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига ни занимавайте с тези турски сапунки!
56
0
 
26
 
! Отговори
Мимоза преди 10 години
Е, няма такъв цирк! Нямам думи! Но тези простаци и *** не са виновни, виновни сме ние, че търпим и толерираме всичко това! Затова ще ставаме все по-бедни и по-прости и по-злобни, а тези наглеци ще продължат да си разиграват коня и да се правят на това, което всъщност са - едни голеееееми ***!