Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори

Коалиция с ГЕРБ означавало разпад на партията му
Обновена: 28 май 2014 14:08 | 28 май 2014 11:57, Камелия Цветанова
419
Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори
Николай Бареков. Снимка Булфото

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков е готов да подаде ръка на БСП, за да управляват заедно след евентуални предсрочни избори. Това заяви самият той в парламента.

"Като гледам цялата ситуация в парламента, БСП е единствената нормална партия, Сергей Станишев да си отива, да си отиват и Янаки Стоилов и старите муцуни, да идват нови и ще вкарат 40-50 човека и ако е такова положението, аз ще предложа на БСП да дойдат при нас, на мен ще ми трябват депутати, за да управлявам“, коментира Береков.

Още по темата
Той добави, че е убеден, че след изборите ще има поне 70-80 народни представители.

Лидерът на ББЦ категорично отрече възможността ГЕРБ да е потенциален партньор на партията.

"Ако аз направя коалиция с ГЕРБ, това означава да се разпадне моята партия, Борисов и Трайчо Трайков запалиха 6 човека, Борисов се провали в енергетиката и прави циничен акт да иска вот за енергетиката, но ние ще подкрепим вота на недоверие, това за нас е възможност да падне това правителство“, обясни той.

Бареков определи като позорно поведението на "Атака“ заради обвиненията на националистите към него, че е купил избиратели на евровота.

Според него "политическият елит се докара дотам, че не знам как народът ще излезе на избори“.

Бареков заяви още, че се надява президентът Росен Плевнелиев да отговори за желанието на ББЦ за среща.

Според него тя трябва да е с всички партии, които излъчиха евродепутати и да е за необходимостта от предсрочни избори и назначаването на служебно правителство.

"Тези избори създадоха политическа крива в страната, аз имам 200 хиляди гласа, а не съм в парламента“, обясни той.

Бареков заяви, че не е съгласен БСП и ГЕРБ да определят и българския еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не обиждайте момченцето ! - И по вас да мятат *на и вие така ще говорите !
275
3
 
4
 
! Отговори
Малин Кръстев преди 9 години
Хаха пълен популист първо няма да се коалирал с никого, а после обърна палачинката с Боко Тиквата сте като 2 капки вода! Ама май и на Станишев и Боко ще им се наложи да се коалират защото в ЕП техните колеги от ЕНП и ПЕС ще мелят брашно в една мелница както се очертават нещата иначе ще бъдат притиснати в ъгъла от националистите в ЕП!
274
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На БСП ще подаде ръка, на ДСП ду***енце, а за целокупното селячество, което гласува за него остава хурката.
273
0
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
КАКТО КАЗВАШЕ БАРЕКОВ-- ДАМИ И ГОСПОДА ИМАМЕ НОВИНА ХАХАХАХА
272
0
 
10
 
! Отговори
Читател преди 9 години
Никита Дудуков е готов да подаде каквото му поискат и да поеме каквото му подадат, само да се докопа до властчица. Новият Киряк Стефчов излиза на българската политическа сцена.
271
0
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
Най-новия демагог- Бареков. И да не беше казал е ясно кого ще подкрепи и с кого ще се коалира. Та той е най-новия проект на мафията: олигархия - ДПС -ВСП - Атака. Коалицията пак ще е тройна (Атака се провали). Люба Кулезич хубаво му каза на демагога Бареков -Къде си тръгнал с часовник за 10 хил.лева да агитираш бедните. Това е един нечистоплътник, който излъга хиляди хора.
270
0
 
5
 
! Отговори
Ръмпълстилскин преди 9 години
Бареката с това си изказване драстично си намали послушниците за следващите евентуални предсрочни избори. Дори няма да го оправят и поредните милиони, които ще пръсне по кампанията си....
269
1
 
4
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
ГЕРБ и РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК и НФСБ ---- МНОГО ЯКО ЩЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, ЗА ДА МОГАТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО , като по този начин ДПС ще бъде заличено завинаги !!!!!!!!!!!!
268
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този не се ли кълнеше че ще ИЗРИНЕ БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н. и ще промени "статуквото"?!Няма и 24 часа откакто се обявиха официалните резултати от изборите, и вече наруши основното си предизборно "обещание".Честито на глупаците които му се връзват :)
267
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тези избори създадоха политическа крива в страната, аз имам 200 хиляди гласа, а не съм в парламента---Момче, ти правиш ли разлика между избори за евродеуптати, и парламентарни избори?Едното няма нищо, ама НИЩО общо с другото.А иначе за коалицията с БСП - как можеш да искаш предсрочни избори за да падне същата партия, с която би направил коалиция?!Същия *** си като Бойко.
266
0
 
15
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Този човек,ако така може да се нарече не каза ли че ще изтрие статуквото ГЕРБ,БСП,ДПС.А сега иска коалиция.Поредния лъжец и предател на националните интереси,мастилото в ЦИК не е изсъхнало и той вече нарушава предизборните си обещания,да им е честит на избирателите поредния лъжец и позьор,поредния продукт на икономическото и олигархично управление у нас.Бог да пази България от поредния гнил и алчен за власт политик.
265
0
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 9 години
Само на глупците все още не е ясно, че Бареков играе по свирката на червената КГБ-КТБ мафия.
264
0
 
9
 
! Отговори
Лайнометов преди 9 години
изплю първото ла....Плюенето ще продължи.
263
0
 
9
 
! Отговори
За добро преди 9 години
Не се косете толкоз.Поне не са парламентарни избори в БЪЛГАРИЯ.Дано поне тезикоито гласуваха за ,,новото лице в политиката'' сега осъзнаят истината.Пък и друго,освен като ,,***'',сега ще ни рисуват като ***.То и ,,богатите плачели,.....'',май,като мамят и крадат от бедните.И простите.
262
0
 
10
 
! Отговори
Харалампи преди 9 години
Очакваше се...
261
1
 
17
 
! Отговори
олигархия преди 9 години
БКП, ДПС И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СА ЕДНО......мафия- виждам че без дърво няма да стане......
260
0
 
16
 
! Отговори
rikohollica преди 9 години
Бях се зарекъл този плазмодий да не го коментирам и няма,само искам ДОКОГА ще търпим това безобразие не в политиката,а въобще в живота ни.Няма кой да ни помогне,ако не ги изметем тия нещастници със *** и продажните гласове.ПИТАМ ДОКОГА
259
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз имам 200 хиляди гласа, а не съм в парламента---------------------------------Опази боже!
258
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аууу каква изненада, след малко ще каже, че и с ДПС би стиснал ръка - всичките са долни освен Единият - победителят!
257
0
 
18
 
! Отговори
Aman! преди 9 години
Ами да, не си в парламента, защото това не са парламентарни избори или поне не за българския парламент. Поредното творение на кукловодите!