Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори

Коалиция с ГЕРБ означавало разпад на партията му
Обновена: 28 май 2014 14:08 | 28 май 2014 11:57, Камелия Цветанова
419
Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори
Николай Бареков. Снимка Булфото

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков е готов да подаде ръка на БСП, за да управляват заедно след евентуални предсрочни избори. Това заяви самият той в парламента.

"Като гледам цялата ситуация в парламента, БСП е единствената нормална партия, Сергей Станишев да си отива, да си отиват и Янаки Стоилов и старите муцуни, да идват нови и ще вкарат 40-50 човека и ако е такова положението, аз ще предложа на БСП да дойдат при нас, на мен ще ми трябват депутати, за да управлявам“, коментира Береков.

Още по темата
Той добави, че е убеден, че след изборите ще има поне 70-80 народни представители.

Лидерът на ББЦ категорично отрече възможността ГЕРБ да е потенциален партньор на партията.

"Ако аз направя коалиция с ГЕРБ, това означава да се разпадне моята партия, Борисов и Трайчо Трайков запалиха 6 човека, Борисов се провали в енергетиката и прави циничен акт да иска вот за енергетиката, но ние ще подкрепим вота на недоверие, това за нас е възможност да падне това правителство“, обясни той.

Бареков определи като позорно поведението на "Атака“ заради обвиненията на националистите към него, че е купил избиратели на евровота.

Според него "политическият елит се докара дотам, че не знам как народът ще излезе на избори“.

Бареков заяви още, че се надява президентът Росен Плевнелиев да отговори за желанието на ББЦ за среща.

Според него тя трябва да е с всички партии, които излъчиха евродепутати и да е за необходимостта от предсрочни избори и назначаването на служебно правителство.

"Тези избори създадоха политическа крива в страната, аз имам 200 хиляди гласа, а не съм в парламента“, обясни той.

Бареков заяви, че не е съгласен БСП и ГЕРБ да определят и българския еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
22
 
6
 
! Отговори
Мария преди 9 години
Гласувах за Бареков и не съжалявам !
235
4
 
7
 
! Отговори
ази преди 9 години
Дюдюк , падаш на 100% с двата крака в батака с БСП и ДПС.
234
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъвто и да е Бареков, поне е по- интелигентен и далеч по-загрижен за народа от мутрата!
233
0
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
Съгласен 1997 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! При нас е нямало още револуция...
232
2
 
2
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Ама че сте гнусни всичките. Давате мило и драго, демонстрирате пред хората някаква "позиция", накрая като ви изберат, се сдушавате пак под юргана и пак същото, срещу което хората са гласували.До един всичките трябва да бъдете изринати от там и да бъдете заменени с абсолютно нови и некорумпирани хора. Старите *** имаха своя шанс да си покажат номерата. Няма да гласуваме пак за тях.
231
1
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Разбира се БСП + ББЦ (ДПС) :) Горди сме
230
4
 
2
 
! Отговори
fsb преди 9 години
гласувайте масово за малките партии хора, само така ще избягаме от двата ужасни вариянта пред България - управление на простата тиква или управление на БСП, ДПС и ББЦ, и двете еднакво пагубни за нас.... Да вкараме повече малки партии в парламента, да им разбием статуквото и сметките!
229
3
 
5
 
! Отговори
Колчо преди 9 години
. ДПС добре познават Борисов и гъделичкат безкрайната му жажда за власт и очакват той, в името но властта, да ги остави да продължат грабенето и паричните потоци от ограбването на България и българите да текат в правилните посоки- нашите олигарси, Русия и Турция.
228
0
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Колчотова също е вярно. Въпросът е дали боко ще си предаде избирателите.
227
0
 
6
 
! Отговори
Колчо преди 9 години
4.Четвърто: Да разочарова част от привържениците си и те да се върнат при ГЕРБ.Най-вероятно явна коалиция на ГЕРБ с ДПС след предсрочните избори няма да има, защото дори на Борисов му е ясно, че коалирането с ДПС е като целувката на смъртта за всяка партия в България. Вероятно правителство на малцинството.Думите на Местан показват, че ДПС тотално отсвири БСП и смята, че от тук нататък, коалицията с тях ще им носи само негативи. Затова само за дни обърнаха плочата и заговориха за избори.
226
2
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
НАШИЯТ НАРОД НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА И ТЕГЛИЛАТА - *** НАРОД, *** ДЕТО САМО ЗНАЕ ДА БЛЕЕЕЕЕЕЕЕ И С МОЩЕН ТРОПОТ НА *** КОПИТА СЕ ВТЪРВА КЪМ ОБОРА!!! КАК МОЖЕ ДА ИМА НОРМАЛНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ ГЬОН-СУРАТ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ?! ПОСЛЕ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА НИКОГО!!!
225
2
 
5
 
! Отговори
Колчо преди 9 години
3.С оглед на вече предстоящите извънредни парламентарни избори, новите задачи пред Бареков вече са други. Първо: Трябва да отврати колкото се може повече от избирателите на БСП, като говори за възможна коалиция с тях. Второ: Да прикрие по този начин връзката си с ДПС. Трето: Да запази националистите Каракачанов и Джамбазки (как ли се чувстват те като мюрета и добре ли им плащат) за да не избягат подкрепящите ги националисти. При Атака не, защото вече е бита карта, но ако е при НФСБ е опасно.
224
1
 
8
 
! Отговори
Колчо преди 9 години
2. ГЕРБ разбра, че сами не могат да съборят правителството но ДПС може. Думите на Местан са анонс към ГЕРБ, че ако те ги остават във властта и не пипат техните кадри, кантролиращи цели отрасли, с представителство по места надхвърлящо нормалното етническо съотношение, те ще съборят правителството на Орешарски. Думите му са естествено продължение на пиенето на кафе в Кърджали. В политиката случайни работи няма.
223
0
 
5
 
! Отговори
Колчо преди 9 години
1.Няма нужда да се изненадвате. Всичко върви по план. По-точно по плана на кукловодите и спонсорите на Бареков. До тук той изпълни перфектно поставените му задачи. Дръпна гласове от националистическите партии (Каракачанов и Джамбазки са там), дръпна гласове от ГЕРБ, маргинализира Атака и им показа, че не са незаменими. Това и искаха кукловодите. От тук нататък задачите са други. Думите на Местан от преди малко, че ДПС допуска предсрочни избори си е направо анонс към ГЕРБ.
222
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз ако имах могат да стана депутат.
221
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dogan veche e reshil volene i da pokrpiate pravitesltvoto , vehe ne im tribvate , dogan si nameri bareka sam shte si napravi predsro4ni izbori, parite za parij, kuba ,za ohrana svyrhvat al4no prodajno star4e volene , *** ku4e prodajno
220
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ се провалиха във всичко, докато бяха на власт. Само в купуването на гласове и източването на държавата се доказаха.
219
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички разкриха мутрите от герб, всички им знаят схемите и номерата. Как може още да има овце, които да гласуват за тях?!
218
2
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
продължение: Ачо Геварата (А.Славчев) ще отговаря за НС, а Дончев и Я.Петров - за ръководството на София, защото са ръководили входове в жилищни блокове, и за Топлофикацията. Илиева ще бъде министър на идеологията като Гьобелс, а двамата генерали ще ръководят двете останали поделения на войската... Аман от нагли некадърници!
217
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудовищно купуване на гласове от страна на герб, това е истината. Никой не иска коалиция с тях!