Бареков "насрочи" предсрочен вот за 26 октомври

Лидерът на ББЦ ще стои в Брюксел до извънредни избори у нас
Обновена: 26 май 2014 16:47 | 26 май 2014 16:47, Анисия Иванова
178
Бареков "насрочи" предсрочен вот за 26 октомври
Николай Бареков. Снимка БТА

"България без цензура" предлага на 26 октомври да има извънредни парламентарни избори в България, съобщи лидерът на партията Николай Бареков.

Причината за избора на датата е, че тогава българите празнуват Димитровден, "тогава народът цани слугите да вършат работа". Затова е добре на тази дата народът да си избере нови слуги, които да го обслужват 4 години, обясни той.

Още по темата
Като втори аргумент той изтъкна, че до края на октомври има достатъчно време да се проведе кампанията.

Според Бареков е нужно да се направи служебен кабинет и да се намери консенсусна фигура за премиер. Той съобщи, че е изпратил писмо до президента Росен Плевнелиев с искане за насрочване на предсрочен вот.

"Съветвам Орешарски, Станишев и Местан да поканят основните политически сили в страната от новата политическа карта и заедно да определим обстоятелствата около предсрочните парламентарни избори", заяви Николай Бареков.

Бареков беше категоричен, че депутатите му в парламента ще подкреят вота на недоверие към кабинета, който предстои да се гледа в НС.

Ще се съберем и ще гласуваме „за” свалянето на правителството на Пламен Орешарски“. Другите партии да си гласуват по съвест, отсече лидерът на ББЦ.

Не приемаме ремонти на кабинета и задкулисни покани за кафета и матинета. Сега да правят ремонт на кабинета е все едно да сменят мебелите на "Титаник", корабът вече е потънал“, категоричен бе той.

Лидерът на ББЦ е на мнение, че ДПС и Лютви Местан трябва със смирение да посрещнат резултата си, защото той е незаслужено висок на фона на ниската избирателна активност.

Той поздрави Делян Пеевски, че се е отказал от евродепутатското си място и така е спечелил на своя страна немалко хора с постъпката си.

Бареков смята, че лидерът на БСП Сергей Станишев е бил използван по време на кампанията за евроизборите. „Да превърнат един мъж в боксьор, което не е в неговия стил, той е нежен. В случая го използваха някакви хора, може би и жена му“, коментира той.

Бареков заяви, че той заедно с Ангел Джамбазки, с когото вървят в "пакет", няма да изкарат дълъг мандат в Брюксел и ще стоят до предсрочните парламентарни избори у нас.

Във връзка с работата на партията в Европейския парламент лидерът на ББЦ смята, че всички български евродепутати в ЕП трябва да си стиснат ръцете и да работят за България. 

„Ние с Джамбазки ще сме по-ценни, ако не сме в ЕНП, а важна част в по-малките партии, например либералите са толкова хитри, че при тях сигурно ще изкараме една добра школа", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: ДПСГЕРБевровотББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
0
 
! Отговори
vot42 преди 9 години
Бърза Бареков,как няма да бърза ,когато тези,които му дадоха милионите очакват бърза възвращаемост с парите от държавната субсидия. Безплатен обяд няма!!! Тази личност би всички рекорди с бомбастичните си обещания! Господ да ни е на помощ!
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От тоя по-луд досега не е имало.
136
0
 
2
 
! Отговори
реостат преди 9 години
До Димитровден ли ще бъде власта на Бюфтеков
135
1
 
0
 
! Отговори
Negligent преди 9 години
Аз да попитам само: как се организират предизборни кампании и популяризиране на дадена партия от бедни хора, без финансиране?! С малко пари. Защо до тук никой средностатистически българин не направи своя партия за спасение на нацията с 300 лв? Сега всички са се фокусирали върху парите и имотите на Бареков, а не върху идеите, които предлага, а имотите и парите на Станишев, Борисов, Доган - те са придобити по честен път, с принципност
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вижте снимкатаАма наистина Маргаритка е.Как му мяза Новите политици - маргаритките
133
0
 
12
 
! Отговори
Избирател преди 9 години
Изборите си бяха келяв фарс отвсякъде!Обаче коментарите КЪРТЯТ яко!!Смял съм се като луд,БРАВО! :)Давайте още,братя и сестри!
132
1
 
14
 
! Отговори
неадекватен преди 9 години
Този се изживява като победител. Май не затопля ,че имаше ракета носител като ВМРО и коалицияИ куп взаимно отричащите по невъзможност обещания!
131
0
 
17
 
! Отговори
1878 преди 9 години
0 До Анонимен У наше село беше яко купуване и раздаване на пари!По 50 лв на наблюдател а в секциите ББЦ и РБ имаха по седем! човека и отделно на всеки член на комисия по 1,20 за всеки гласувал за тях.А снощи барека ще ми приказва че не купувал *** - на всеки се даваше по 40 лв за да гласува !И кажете ми откъде у тоя чалгар-голтак толкова пари?Ей това краставо магаре за една вечер взе да се изживява като голям политик,ами той си има модел ББ!
130
2
 
20
 
! Отговори
оффф преди 9 години
Ей,тия се изживяват на голямата работа,а то са гласували една каруца хора и ги направиха победители.Егати и фарса.
129
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
еееееееееее,най-после!..............да се сбогуваме с Бареков!!!
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
около 5млн реално имали право на глас.От тях 35% гласували,кой купен кой не купен.Бойко имал около 30% *** 11%.Единият взел 500-600 хил.гласа другият 180-200 хил гласа.И тия ще управляват България.*** щеше да вкара Бойко в затвора,но май сега иска да правят цуни гуни.Крещеше с фанелка на Апостола:проклет да съм ако се продам на турците,но май и с тях ще яде баклава.Бареков е продажник и ***.за това нищо няма да промени.А Сергей само мъртъв може да го махнат от там.Не човек а желязо.
127
8
 
12
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 138. Събуди се! ГЕРБ отдавна не е само тиквата. Във всеки случай Бойко е пич, а твоят любимец е просто една жалка марионетка. По твоята логика трябва да харесваме партия с лидер някой очилат полиглот.
126
0
 
3
 
! Отговори
oppssss преди 9 години
ne oktomvri drugata sedmicaaaaa....
125
0
 
9
 
! Отговори
ивко преди 9 години
До SramНие сме излишните хора.А бяхме млади и се обичахме.Сега не ни дават работа. Бизнесът ни пропадна. Любовниците ни не ни искат/бедни и стари сме/.Ама не мрем, блъскаме се и страдамеза изгубения си живот, мизерното съществуване на майките си и убитото бъдеще на децата си.
124
2
 
18
 
! Отговори
EDMON DANTES преди 9 години
В България трябва да се случи това,което се случи в Чили на 11.09.1973!! Другото са празни приказки!!!
123
3
 
22
 
! Отговори
Изигран преди 9 години
Този индивид дудуков говореше,че ще вкара Бате ви боко в панделата и хората му повярваха!Сега друга песен запя!Изигра всички ви!Но на следващите избори хората ще го свалят на земята!
122
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При всички случаи *** е в пъти по-симпатичен от тиквата, и в стотици пъти по-малко глупав. Плюс това, няма магистрално минало на дребен гангстер и настояще на едър.
121
5
 
11
 
! Отговори
Винету преди 9 години
А ти пита ли Цветан Василев преди това? Дъждобран смешен, къде се вреш ти да предлагаш дати, като си девета дупка на ***?
120
2
 
28
 
! Отговори
Burg преди 9 години
"Народ, който избира корумпирани самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!"Джордж Оруел
119
2
 
7
 
! Отговори
да го дудучиш преди 9 години
А Дано, ама надали!!Много народ май ша го ДЪХАТ както ДЮДЮКИ - КАПЪТКОВ.....Абе надай се къpе на пияне жене!След 3 години на предсрочните избори - Я КАМИЛАТА, Я КАМИЛАРЯТ!!!