Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори

Коалиция с ГЕРБ означавало разпад на партията му
Обновена: 28 май 2014 14:08 | 28 май 2014 11:57, Камелия Цветанова
419
Бареков готов да подаде ръка на БСП след предсрочни избори
Николай Бареков. Снимка Булфото

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков е готов да подаде ръка на БСП, за да управляват заедно след евентуални предсрочни избори. Това заяви самият той в парламента.

"Като гледам цялата ситуация в парламента, БСП е единствената нормална партия, Сергей Станишев да си отива, да си отиват и Янаки Стоилов и старите муцуни, да идват нови и ще вкарат 40-50 човека и ако е такова положението, аз ще предложа на БСП да дойдат при нас, на мен ще ми трябват депутати, за да управлявам“, коментира Береков.

Още по темата
Той добави, че е убеден, че след изборите ще има поне 70-80 народни представители.

Лидерът на ББЦ категорично отрече възможността ГЕРБ да е потенциален партньор на партията.

"Ако аз направя коалиция с ГЕРБ, това означава да се разпадне моята партия, Борисов и Трайчо Трайков запалиха 6 човека, Борисов се провали в енергетиката и прави циничен акт да иска вот за енергетиката, но ние ще подкрепим вота на недоверие, това за нас е възможност да падне това правителство“, обясни той.

Бареков определи като позорно поведението на "Атака“ заради обвиненията на националистите към него, че е купил избиратели на евровота.

Според него "политическият елит се докара дотам, че не знам как народът ще излезе на избори“.

Бареков заяви още, че се надява президентът Росен Плевнелиев да отговори за желанието на ББЦ за среща.

Според него тя трябва да е с всички партии, които излъчиха евродепутати и да е за необходимостта от предсрочни избори и назначаването на служебно правителство.

"Тези избори създадоха политическа крива в страната, аз имам 200 хиляди гласа, а не съм в парламента“, обясни той.

Бареков заяви, че не е съгласен БСП и ГЕРБ да определят и българския еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koga nai setne shte vidim za vtori pat tejak otlejal politik, primerno kato Todor Jivkov?To ot tva sukalche na snimkata osven okolo nego manikenki i mutri drugo hubavo neshto kato Balgarski narod nqma da vidim!
295
27
 
4
 
! Отговори
111 преди 9 години
ЕДИНСТВЕНАТА НОРМАЛНА ПАРТИЯ В МОМЕНТА Е НФСБ.
294
4
 
20
 
! Отговори
херцаджия преди 9 години
Вижте му погледа само! Херцата му е разяла мозъкът! Дудуче, скоро ще ходиш пак по най-долнопробните кръчми да се правиш на шут, ти за друго не ставаш!
293
5
 
3
 
! Отговори
Бареко преди 9 години
Че ви суровакам с шпеко!
292
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щрак Бареков на портрет с БСП отпред
291
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай, Барече!
290
0
 
36
 
! Отговори
дървено джелезо преди 9 години
Бареков подкрепя БСП но ще сваля правителството на БСП.Що е то?
289
0
 
27
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 9 години
Тоя от снимката по горе,взе да се изживява като голям политик,само дето се държи като клюкарка на селски мегдан и сипе лъжи на ляво и дясно.Жалко за онези ***,които се хващат на въдицата му и са дали гласа си за него.
288
0
 
23
 
! Отговори
ПРОФАЙЛЪР преди 9 години
Почна вече игричката за която те създадоха и програмираха, а Бареков?ха ха ха
287
0
 
21
 
! Отговори
Божо преди 9 години
бардуков е една от причините нормалните хора да са отвратени от политика !!! Как не го е гнус да използва парите на пеевската мафия и да носи лика на ЛЕВСКИ по телесата си !!!!!!!!!! Единственото нещо , което направи е , че унищожи нищото сидеров , но го замени със себе си !!! комунистите създадоха доган, той им се отблагодарява с побутване в небитието, като ги унижава с новото си творение бардуков , заместило предишното сидеров !!!! ГНУС !!!!!
286
1
 
10
 
! Отговори
Така е - Внимавайте преди 9 години
До АнонименТочно така е и затова внимавайте как ще гласувате - всички Вие, всички - Ние. Единственият начин да ги спрем е да се гласува за Реформаторите и ГЕРП, защо и за двамата - защото само ГЕРП отново ще се самозабравят.Бареков още отсега се зобмира, чак физиономията му се проми и е направо безобразно нагъл, вече той коли и беси в държават. Представям си какво ще стане , ако влезе в кабинета. Трябва да се бламира още отсега.Доган наля огромни суми в него и ще дърпа конците в цялата държава
285
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Пеевската Златка", която ще смени "Бялата Златка". България - страна на Златките. Гласувай глупави народе!
284
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах, гнидооо! Ще те обеся на първия клон!
283
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
истината е, че атака станаха прекалено нагли и скъпи за управляващите и те, бсп и дпс, създадоха ббц и им финансираха изборите за алтернатива! сега барека и ббц ще сменят сидеров и атака в парламента и ще подкрепя кабинета! условието е да се смени ръководството на бсп, това иска местан, защото много изнагляха и се компрометираха! пък и народа ги неще! атака сама се наака от алчност и си мислеха, че вечно ще доят управляващите! дпс ги създаде и то ще ги ликвидира!
282
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЖЕ, пази България!
281
1
 
15
 
! Отговори
Хабиби Джумейра преди 9 години
На Бареков му трябвали депутати, за да управлява България... и БСП щели да ходят при него. Интересно и смешно изказване, само че лошото е, че разни *** му вярват.
280
1
 
28
 
! Отговори
Чоко преди 9 години
Бюреков може и задни части да подаде на червената мафия. Той е такъв миризлив запартък, че може да се очакват всякакви глупости от негова страна.
279
0
 
12
 
! Отговори
мишки преди 9 години
Аз от тая гнида очаквам всичко.По съм бесен на 200 000 -те хиляди безмозъчни загубеняци дали/продали гласът си за него.
278
1
 
11
 
! Отговори
Сокола преди 9 години
Бюреков, нали знаеш, че пътя на ръкуването и целуването с БСП минава през моя кожен кавал ?Ако не знаеш, питай Сидеров да ти обясни!
277
0
 
8
 
! Отговори
Барекудин преди 9 години
Предлагам да изберем Бареков за император като естествено преди това за целта се промени Конституцията. Има много малка вероятност по този начин да се задоволят някои от по-дребните му амбиции. За по-едрите амбиции от глобално, галактическо и вселенско естество може да се изчака ... например 2-3 седмици.