Не бързайте с предсрочни избори, има вот на недоверие

Станишев: Имам няколко часа да реша за евродепутатското място
Обновена: 29 май 2014 14:01 | 29 май 2014 13:54, Камелия Цветанова
191
Не бързайте с предсрочни избори, има вот на недоверие
Сергей Станишев. Снимка БТА

"Недейте да бързате, утре има вот на недоверие, предстои да видим доверието на парламента в правителството“. Така лaконично и уклончиво отговори лидерът на БСП на въпроса дали ще има предсрочни парламентарни избори.

Той каза, че не се е срещал с лидера на ДПС Лютви Местан, за да обсъдят бъдещето на кабинета.

Според него след евровота, на който БСП остана втора политическа сила, а ДПС увеличи броя на избирателите си, всяка партия трябва да си направи сама анализа на резултатите, на причините за тях и за политиката, която отстоява.

Още по темата

"Важното е да се направи правилен анализ на резултатите, никой не бива да ги подценява или надценява", заяви той.
 
Станишев обяви, че не се е срещал с президента Росен Плевнелиев, нито пък е чул изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан, който вчера коментира, че не вижда вариант кабинетът да изкара пълен мандат, защото "такива са политическите реалности".

Попитан каква е вероятността правителството да довърши мандата си, Местан отговори: „Аз не бих обсъдил такъв вариант“. Нито една опция не е изключена за ДПС, каза още председателят на движението в парламента.

Станишев днес не каза дали ще отиде в ЕП, или ще се откаже от мястото на евродепутат. "Имам няколко часа да реша“, заяви той.

Той призна, че не се е срещнал с Момчил Неков, който от 15-и в листата на БСП стана първи и го измести заради преференциалния вот.

"Вотът на избирателите трябва да бъде уважаван“, заяви обаче соцлидерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мики Маус 125Зелените - в РБ. Това е решението. РБ предлага практически действия с ограничен период на съществуване на коалицията. След като и Татяня Дончева ги припозна, значи всеки интелигентен човек може да стори същото.
133
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бегай в Европа, с най-добри чувства ти го казвам. Тук добро няма да видиш. А ще ни доставиш и още една малка радост - ще прецакаш оня кукавия нищоправец, дето не се наяде.
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай-бай
131
3
 
6
 
! Отговори
нелегитимен преди 9 години
Герб не са алтернатива,но Бсп управлява без да е спечелила изборите,дпс ни владее също с никожен брой гласовеТова създава илюзия за безотговорностВиждаме,че изборните резултати не се зачитатНелегитимен кабинет няма да ни донесе нищо добро
130
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предсрочни избори не трябва да се наричат,а много навременниПровал е тая политика
129
1
 
5
 
! Отговори
АЗ! преди 9 години
ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!!!
128
2
 
11
 
! Отговори
нагъл преди 9 години
Тоя слънчасъл ли е?Биха го всеки път Управлява напук на изборните резултатиСега и евродепутат ще става,въпреки,че хората го задраскаха от бюлетинатаМафиот
127
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рокерът прекалил със сорариумаИскал в Брюксел да е с модерен тен
126
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да гласуват вота и да отиваме на избориПреференциалният вот е супер
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев да си отива
124
3
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
ВНИМАНИЕ ! ВСИЧКИ СТРУКТУРИ И ПАТИИ В БГ СА МАФИОТСКИ ! ОТ ТУК НА СЕТНЕ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ ? ДПС СА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ КОЕТО Е НЕРЕДНО , ТАЗИ ПАРТИЯ СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО ТУРСКА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЙКИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИТЕ В БГ КОИТО СА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НО ПАК СА ТУРЦИ ? ТОВА Е АБСУРДНО ! ДПС ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ КАТО ПАРТИЯ ! ПОСЛЕ , ИМАМЕ ГЕРБ КОИТО СА МОЗЪКА И МАШИНАТА НА УПРАВЛЕНИЕ СЪС СТРАХОТНИ И КОМПЕТЕНТНИ ЕКИПИ ОТ ДРУГА ИМАМЕ БСП ПОД РАЗЛИЧНИ НАИМЕНОВАНИЯ НА ПАТРИИ , КОИТО СА ИЗКУПИЛИ 80% ОТ БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАТ МОНОПОЛИТЕ И И
123
2
 
17
 
! Отговори
неутрален наблюдател преди 9 години
Мафията никога няма да му прости! А тя е в съда, в изпълнителната, в законодателната власт, и в медиите, които хвълиха дезинформационна завеса през последните години! Така Ахмед Доган и Станишев взеха властта чрез преврат и управляват с хунта!
122
6
 
1
 
! Отговори
Мики Маус преди 9 години
Надявам се "Зелените" да имат някакъс шанс при евевентуални предсрочни избори.Отхвърлянето им като опция може би е поради малкото медийно внимание или липсата на такова.Инициативите и платформите им за развитие и просперитет като цяло,са доста качествени.
121
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новини 29.05.2031г:"Сергей Станишев, един от най-провалените и анти-български премиери, ще бъде предсрочно освободен от централен софийски затвор за добро поведение само след 15 години зад решетките. Очаква се да му бъде отпусната доживотна минимална пенсия".
120
0
 
11
 
! Отговори
lukas13 преди 9 години
Управляващите козината си менят , но нрава неее....
119
1
 
17
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
25 години цял народ не може да се пребори с една шепа престъпници от ДС и с криминалната пета колона на тъпите колхозници. Комунистите и московските *** нанесоха повече удари по България отколкото всички врагове в цялата 1300 годишна история. Мизерниците гласуват за тези, които им носят мизерията и им снемат по три кожи!
118
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм фен на Станишев, но и Борисов не ми трябва със замразените доходи, ежегодно повишаване на цените и безотговорното му, гаменско поведение. На тези избори ни подхвърлиха "нови" стари муцуни, за да тестват терена. Господа кукловоди, не си правете прибързани изводи, просто сте далече от истината. И не търсете място в политиката на Пеевски, където и да го сложите, все ще е камък в обувката. Да си яде парите и да се скрие някъде, няма бъдеще за него.
117
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо не пишете, какво мислят от пес за съсела и кога ще му бият шута? защото той провали и тях!
116
1
 
17
 
! Отговори
Варна преди 9 години
сергей ли си какъв си , но си долна комунистическа , която цял живот е живяла на плещите на този народ... Крадлив , продажен и долен доносник , дано ви затворят заедно с приятелчетоти от дпс в една килия да се опъъвате ежедневно... Колко милиарди изтеглхите и още не сте успели да ги откраднете , затова не давате властта... Докато не започнем да ви избиваме , никога нищо няма да се промени
115
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вот има... доверие не