Плевнелиев се срещна с новия шеф на НСО

Липсата на закон и намаленият бюджет - основни проблеми
5 юни 2014 20:22,
11
Плевнелиев се срещна с новия шеф на НСО
Снимка: архив, БТА

Президентът Росен Плевнелиев се срещна с началника на Националната служба за охрана генерал-лейтенант Ангел Антонов, със заместник-началниците полковник Юлиан Харалампиев и полковник Красимир Станчев и ръководния състав на НСО, съобщиха от прессекретариата на президента.

Държавният глава подчертал високия професионализъм в работата на службата и изразил надежда, че новото й ръководство ще надгражда и подобрява вече постигнатото.

"Знаете какви са ви задачите, знаете какво се очаква от вас. За мен е важен подходът- всеки от вас, на своето място, да работи професионално", заявил президентът.

Държавният глава посочил липсата на Закон за Националната служба за охрана, намаления бюджет на службата, недостига на служители, както и необходимостта от подобряване на материалната база, като основни проблеми, за решаването на които трябва да се работи приоритетно.

Президентът очаква НСО да бъде ефективна и професионална институция, да подобри аналитичния си капацитет и координацията с другите институции, пише в съобщението.

Президентът Росен Плевнелиев изказал благодарност за работата на предходното ръководство на НСО и пожела успех на новия екип, който поема службата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: НСОРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не им трябва закон на калъфите мързеливи там. Цял ден с чадърите и по колите. Скъпо платени лакеи, че и по на 35 стават полковници. На първо време - девоенизация, а до края на годината да отиват като дирекция или отдел в ДАНС. Тоз масурко повяхнал новият им шеф от гл. комисар в милицията и то ген.-лейтенант... Паляци!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E SLED KATO NQMA ZAKON ZA NSO TE ZNA4I SI VZEMAT ZAPLATITE NEZAKONNO . OT UTRE I AZ ZPO4VAM DA RABOTQ NEZAKONNO . DA ME FANAT ZA FARA
7
0
 
11
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
И МЕНЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ДА МЕ ВОЗЯТ В НОВА КОЛА, ДА МИ НАЛИВАТ ШАМПАНСКО С ЛЕД И ЯГОДИ И АЗ ЩЕ СЪМ ДАВОЛЕН И АЗ ЩЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХ !
6
1
 
7
 
! Отговори
дядо преди 9 години
бе да попитам ценителите на еврогей ценностите подПЛАТЕНИ от фондацийки и нпо-та-Роско ****у дали се е подмил за срещата и ще ни покажели селфи
5
10
 
3
 
! Отговори
777 преди 9 години
Явно сте от червените ***! Само те могат да пишат толкова гнусно!
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога успяхте да налазите бе, мусури червендалести?
3
3
 
15
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Тоя жалък продукт на щатските *** фондациики е с престъпно отношение към собствения си народ. Надали ще има някога в историята ни по-жалко и мижаво човече, изпълнявало длъжността държавен глава ;)
2
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Pametnika na republikansskata OKUPAZZIONNA armia TRABVA da Bude PRERABOTEN, IZLISHNITE figuri DA BUDAT PREMAHNATI i na VARHA DA Bude Posstavena FIGURATA na ZZARZ BORISZ III-koiito E ISTINSKIA POBEDITEL ot II-ta SSvetovna Voiina, OTROVEN KOVARNO ot SStalin i ot republikanzzite-KOMINTERNOVZZI, za Da Mogat Po-kussno DA OKUPIRAT ZZARSTVO BALGARIA i DA GO Prevurnat V NEZAKONNA republika na ZLOTO ss TEROR i NASSILIE nad BALGARSSKIA NAROD...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поплювналиев да сваля гащите и да разтваря бузките, че американские му приятели скоро ще му дойдат на гости. И най-вжоното помашкото дупе да е подмито, защото хората много държат на хигиената.