Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България

Найденов: Не виждам нищо смущаващо в избора му
Обновена: 26 юни 2014 17:46 | 26 юни 2014 17:16,
48
Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България
Ангел Найденов, Снимка: БТА

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи решението на Сергей Станишев да замине за Брюксел като евродепутат като добър избор както за него, така и за партията.

Господин Станишев е направил своя избор и аз мисля, че той е добър и за него, добър и за БСП, добър и за България, категоричен е министърът. 

Още по темата
Найденов посочи, че с това на практика „за първи път български представител има възможността да участва в преговори, които са свързани с бъдещето не просто на България, а и с бъдещето на Европейския съюз“.

Не виждам нищо смущаващо в избора на Станишев и ако ме питате за моята позиция, аз съм "за", каза още Найденов. Запитан това не е ли паническо бягство, Найденов отговори, че не вижда елементи нито на паника, нито на бягство. "Той продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства и за развитието на политическите процеси в страната", категоричен е министърът.

Ангел Найденов говори пред журналисти на летище "Пловдив" по повод  Деня на високопоставени гости на международното учение "Тренировка на европейската военнотранспортна авиация 2014". В него участваха 11 държави-членки на ЕС с 11 военнотранспортни самолети и 8 изтребители "F-16" и "МиГ-29", обслужвани от над 800 военнослужещи от всички държави, пише БТА.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе,добър избор за него и вашата клика.Нали взехте заемите и се обогатихте с всичко,дето можахте да награбите,какво друго ви интересува.3-5 лева за пенсионерите,малко врътки към ***,за да си ги поделите с братската ДПС,с която без да искате се поскарахте малко за власт и още парички,пък то май че излезе играчка - плачка.Как така се объркахте,бе.Дебелянчо/Цветанчо с Бюреков и Волен добре ви служеха.Какво стана.Местан и Данчо Ментата не успяха да оправят нещата и чакат на Доган/ДС.Да ама не.
40
0
 
2
 
! Отговори
незнайна преди 9 години
той съсипа българия сега където и да отиде вече няма какво да съсипва
39
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
На БСП и е нужен нов лидер. Въпреки че не е лидерска (т.е. еднолична) партия като ГЕРБ, е от голямо значение кой ще говори от нейно име. Станишев има и заслуги, не само негативи, но не е човека, който ще постави Бойко Борисов на мястото му. А и доста време се задържа, идеален да беше, пак щеше да загуби подкрепата, която имаше в началото.
38
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
БСП-то ще им падне камък от шията. Няма шанс да изберат на мястото на Съсела някое по-алчно, некадърно и самозабравило се ***.
37
0
 
3
 
! Отговори
Отец Йов преди 9 години
Тоя е такъв карък, че или метеорит ще удари Европарламента или в Брюксел ще има земетресение от 9+ по Рихтер.
36
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Съсела показа нагледно какво е да си едновременно алчен. безочлив и некадърен. Вмасто да се завре в някоя дълбока дупка през девет земи в десета, той отива "на заплата" в ЕП. Повече от явно е колко му пука и изобщо дали някога му е пукало както за България, така и за собствената му партия.
35
0
 
2
 
! Отговори
4ista4kata преди 9 години
ПЛьХОВЕТЕ ПьРВИ НАПУСКАТ ПОТьВАЩИЯ КОРАБ
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото по-далеч от България, толкова по-добре.
33
0
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 9 години
Че как да не е добър избор, има-няма милион евро от заплати, командировъчни и др. екстри за един мандат ... пък после "долче вита" доживотно в лежарна "пенсия". Така обикновения "червен ***" еволюира до "златен ***", което не променя идентичността му на ***.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименvijte v drugite evropeiski dyrjavi ZAGUBILITE,podavat ostavki ,za da doidat po kadyrnite. V Bulgaria tova ne moje da stane ,vsi4ki partii sa bratski obvyrzani i si pomagat v beda.Zatova niyama osydedi za izmami , krajbi i losha za stranata politika--te sa neprikosnoveni
31
0
 
7
 
! Отговори
Мусала преди 9 години
Добър избор за себе си - да, явно. За БСП - не ме интересува. За България - май наистина е по-добре за България да се маха.Обаче Господ да пази сега Европа и Европейския парламент!
30
2
 
2
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
СТАНИШЕВ НЕ БЯГА БЕ ***,СВЪРШИ СИ ТУК РАБОТАТА И МАФИЯТА ОТ ПЕС СИ ГО ПРИБИРА,*** ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И ЗАСЛЕПЕНИ,БАГАЛ БИЛ,НЕ БЯГА ,ТРЪГВА СИ ПО БОГАТ,ХАХА,СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И СЪС БОРИСОВ,НЕ СЪМ ВАНГА НО ВИ КАЗВАМ ЧЕ ФЕВРУАРИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БГ
29
0
 
4
 
! Отговори
художника преди 9 години
Запитан това не е ли паническо бягство, Найденов отговори, че не вижда елементи нито на паника, нито на бягство...-------------------------------Как да нема елементи бе? Та най-големия елемент е Станишев. НЕМАЛО ЕЛЕМЕНТИ, АЙДЕ БЕ !!!
28
2
 
15
 
! Отговори
[[ преди 9 години
ТОЗ ЗА КЪДЕ СЕ Е СТЕГНАЛ С ТАЗ УНИФОРМА ДА ПАЗИ ЧЕРЕШИТЕ НА МАЙЧЕТО ЛИ
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нещастници,нагли хора без морал
26
0
 
4
 
! Отговори
Nie преди 9 години
До 19 и 24 Вие не сте виновни, че сте се родили ***.
25
0
 
12
 
! Отговори
Съвсем случаен преди 9 години
Най-добрия избор, който може да направи Станишев, е да изчезне от политиката въобще. А, че Найденов е направил за себеси също най-добрия избор (да се подмазва на Станишев с ибрик в ръце) това е съвсем ясно.За България, обаче кой е най-добрия избор????Можеби за вбъдеще да няма такива "парашутисти" като Станишев.... (без един ден трудов стаж, но начело на държавата).
24
0
 
9
 
! Отговори
Цветан Химчев преди 9 години
До NieТи си гений бе :). Направо се готви за Брюксел за прислуга на Стоножката Еверейска. Как хубаво Ви метна този Сергей. Направо откакто го обявиха тва всички *** незнаете къде се намирате.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
плъховете първи напускат потъващия кораб, последен остава капитанът...
22
1
 
14
 
! Отговори
ГанЮвЮръп преди 9 години
Сега като бъде в Брюксел всеки ден, ще го разберат и там що за изгубеняк е.ПЕС ще ронят сълзи защо са го избрали. Този човек не е способен на нищо съзидателно. Всичко около него е лъжа и манипулация с цел грабеж.