Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България

Найденов: Не виждам нищо смущаващо в избора му
Обновена: 26 юни 2014 17:46 | 26 юни 2014 17:16,
48
Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България
Ангел Найденов, Снимка: БТА

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи решението на Сергей Станишев да замине за Брюксел като евродепутат като добър избор както за него, така и за партията.

Господин Станишев е направил своя избор и аз мисля, че той е добър и за него, добър и за БСП, добър и за България, категоричен е министърът. 

Още по темата
Найденов посочи, че с това на практика „за първи път български представител има възможността да участва в преговори, които са свързани с бъдещето не просто на България, а и с бъдещето на Европейския съюз“.

Не виждам нищо смущаващо в избора на Станишев и ако ме питате за моята позиция, аз съм "за", каза още Найденов. Запитан това не е ли паническо бягство, Найденов отговори, че не вижда елементи нито на паника, нито на бягство. "Той продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства и за развитието на политическите процеси в страната", категоричен е министърът.

Ангел Найденов говори пред журналисти на летище "Пловдив" по повод  Деня на високопоставени гости на международното учение "Тренировка на европейската военнотранспортна авиация 2014". В него участваха 11 държави-членки на ЕС с 11 военнотранспортни самолети и 8 изтребители "F-16" и "МиГ-29", обслужвани от над 800 военнослужещи от всички държави, пише БТА.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев избяга като мишка, след като опропасти държавата, обаче червената пропаганда не спира да говори колко достойно било това бягство...
20
0
 
3
 
! Отговори
Koljo преди 9 години
Abe Naidenov,mnogo ti glupav porednija prochitna situacijata.Da ti imam prochetite na tebe.Edin pat edna umna prikazka ne kaza.Ot glupostite koito drankash vseki pat mi stava vse po smeshno i prolichava kakav smotanjak si.Badi ziv i zdrav,no po malko zamarsiavai medijnoto prostranstvo.
19
1
 
11
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
Няма да шляпа Моника,него ще го шляпат,май само ти не си разбрал,че той във всичко е обратен-уж е мъж ,ама не е;уж е социалист,ама нищо общо с тези идеи;уж щеше да бие ГЕРБ,ама 11 опита неуспешни;уж щеше да стои в партията до край,ама като се о..ра и побегна....изобщо колко трябва да си ***,че да разберете ,че има огромно разминаване м/у думи и действия?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям АБВ. Така хем БСП ще бъдат досринати, хем хората в по-голяма степен ще си дадат сметка и Социалистическия Съюз какво представлява
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куул стори, бро...
16
1
 
7
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
А защо не си ходи в Москва да целува *** на др. Путин????
15
1
 
3
 
! Отговори
Батко преди 9 години
Чисто информативно:Декатлон са експлоататори. Хората там работят на минимална работна заплата. Просто да си знаете ако търсите работа и попаднете на тяхна обява.
14
1
 
3
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Шапка невидимка ;)
13
0
 
10
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Аааа не, не трябва да се маха. Да отива в ЕП, но и да си остане лидер на партията ви. И всички негови заместници да останат. Така е най-сигурно, че дълго време няма да сте фактор в политиката.
12
14
 
4
 
! Отговори
Nie преди 9 години
ГЕРБЕРАСТИТЕ ПАК СЕ НАДЪРВИХА ОТ ЯД. СТАНИШКО ЩЕ СИ ШЛЯЯЯЯПА КАКА МОНИКА В БРЮКСЕЛ, А ВИЕ ГЕРБЕРАСТИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ТУК В КАЛТА ДА ЛИЖИТЕ *** НА ДОКТОРА НА НАУКИТЕ ТИКВАРОВ.
11
1
 
23
 
! Отговори
ined преди 9 години
Станишев е направил добър избор за себе си, за БСП незнам и не ме интересува, а за България добрия избор е да си беше направил сепуку.
10
1
 
5
 
! Отговори
един като всичкиви преди 9 години
Тои бил избрал добър завои за себесси .А ? гласоподавателите дето си дадоха гласъ за тоя мекоказано крадец Е БЪЛГАРИ ВИЖДАТЕЛИ КАКВИ ГИ ИЗБИРАТЕ СЕГА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ РАЗБРАЛИ КОЛКО СТЕ НАИВНИ КАК ВИ МАНИПОЛИРАТ И ИЗПОЛЗВАТ НО ПОНЕЖЕ ТУК ОСТАНА НЕОБРАЗОВАНИЯ И НАИВЕН ЕЛЕКТОРАТ КАКВО ИМА ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ . ГЛАСЪВАИТЕ ЗА МЕН УТРЕ И АЗ ДА МОГА ДА НАПРАВЯ СВОЯ ЗАВОИ В ЖИВОТА АПЪК ВИЕ КЪЧЕТА ВИ ЯЛИ
9
0
 
7
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 години
Ама вярно си е: добър избор за него- ще лапка парички, без да прави нищо. За БСП също- току виж се посъвземат след отсъствието му. А и за Бг е добър- отървахме се от гнусното му, натрапчиво присъствие.Но! Можеше и по- добър избор да направи. Например да се скрие мишока някъде и никога повече да не изпълзи. За БСП щеше да е същото, за нас - още по- добре, щяхме да се почувстваме донякъде удовлетворени. Е... за него самия нямаше да е добър избор, ама то не може всичко да е перфектно нали така?
8
0
 
4
 
! Отговори
Бирено шкембе преди 9 години
Изборът наистина е добър. И аз пазарувам в Декатлона, че некои неща са тънката лайсна.Молодец, Серьожа!
7
0
 
3
 
! Отговори
eeha преди 9 години
Алчника ще ходи да открива и там 250хил работни места! Даже и повече...ОСТАВКА!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нова клюка - ангел найденов е купил decathlon... явно
5
1
 
2
 
! Отговори
Червена баба преди 9 години
HAjde махайте го този че съм между два турски сериала. украинският ми идва в повече.
4
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз не виждам нищо смущаващо в избора му, ама аман от хейтъри , комунисти , мафия , незнам какво си. Писна ми вече да ви чета :)
3
2
 
4
 
! Отговори
bg преди 9 години
КВА СТАНА ТЯЯЯЯЯЯЯЯ.........ВСИЧКИ ОТ БСП ДОВОЛНИ ЧЕ СЕ МАХА НАИ ПОСЛЕ СТАНИШЕВ А СЕ ОКАЗА ЧЕ ГЕРБ СИ ГО ОБИЧАТ ПОВЕЧЕ И ГО НЕ ПУСКАТ ХА ХА ХА........НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО ДА ЗАВИСИ В ТОЯ СКАПАН БАРДАК И ОТ ГЕРБ И ДА ВЗЕМАТ ДА ИМ СЕ ПОМОЛЯТ ,КАКТО СТАНА С СИДЕРОВОТО ПРЪСТЧЕ ................АМА ХАИДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,БОЙКОООООООО,,МОЛИМ ТЕ;;
2
2
 
12
 
! Отговори
Фотограф преди 9 години
Както се вижда от снимката, министъра е още в тоалетната ...