Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България

Найденов: Не виждам нищо смущаващо в избора му
Обновена: 26 юни 2014 17:46 | 26 юни 2014 17:16,
48
Станишев направил добър избор за себе си, за БСП и за България
Ангел Найденов, Снимка: БТА

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи решението на Сергей Станишев да замине за Брюксел като евродепутат като добър избор както за него, така и за партията.

Господин Станишев е направил своя избор и аз мисля, че той е добър и за него, добър и за БСП, добър и за България, категоричен е министърът. 

Още по темата
Найденов посочи, че с това на практика „за първи път български представител има възможността да участва в преговори, които са свързани с бъдещето не просто на България, а и с бъдещето на Европейския съюз“.

Не виждам нищо смущаващо в избора на Станишев и ако ме питате за моята позиция, аз съм "за", каза още Найденов. Запитан това не е ли паническо бягство, Найденов отговори, че не вижда елементи нито на паника, нито на бягство. "Той продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства и за развитието на политическите процеси в страната", категоричен е министърът.

Ангел Найденов говори пред журналисти на летище "Пловдив" по повод  Деня на високопоставени гости на международното учение "Тренировка на европейската военнотранспортна авиация 2014". В него участваха 11 държави-членки на ЕС с 11 военнотранспортни самолети и 8 изтребители "F-16" и "МиГ-29", обслужвани от над 800 военнослужещи от всички държави, пише БТА.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е добър избор единствено за Европа, за Европейския парламент и за ПЕС.