Кунева зове да няма квоти на партиите в служебния кабинет

"Случващото се с банките поглъща политическата криза"
Обновена: 30 юни 2014 11:16 | 30 юни 2014 11:16, Камелия Цветанова
15

Според лидера на ДБГ Меглена Кунева случващото се с банките поглъща политическата криза.

Тя призова да няма квоти на политическите партии в служебния кабинет.

Още по темата
„По Конституция съставянето му е в прерогативите единствено на президента, а Народното събрание трябва да се разпусне и да не се застъпва по дейност с излъченото служебно правителство“, обясни Кунева по БНТ.

Тя бе категорична, че Народното събрание в оставащото му време трябва да се заеме с промени на законодателството в секторите, в които ЕК е стартирала наказателни процедури срещу България, за да се вземат бързи мерки, както и да се приеме потребителският закон.

Попитана дали Реформаторският блок има предложение за служебен премиер, Кунева отговори, че посочването на име от друг, освен от президента, е „погрешна практика и изгаряне на името“.

Според нея президентът Росен Плевнелиев е диалогичен човек и ще се справи добре при подбора на служебния кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
кочан преди 9 години
невиждана наглост никои не го иска това гнусно същество може само собственият си вот да получи и пак ще се теслими маи ще основе людоедска партия и пак ще цъфне да дава акъл на българите без груб ритник по кривата физиономия пак ще се появи къш граблива птицо
9
2
 
3
 
! Отговори
cenova ia преди 9 години
до кривата уста и очиМариците ги подписаха "Другарите" през 2005год. и по-точно д-ря Овчаров,ако имате спомен?
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искрени благодарности към редакцията, че този път са ни спестили снимков материал под статия, отнасяща се за другарката Пръмова.
7
1
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
някъде бяха писали, че Куневица си искала парите от Реформаторския блок.Какво стана, върнаха ли й ги ?
6
0
 
14
 
! Отговори
корморан преди 9 години
Пръмова, не си получила доверието на хората, не забравяй това. И стига си се натрапвала като някоя сватовница. Никой не те иска, освен излинялата групичка нещастни самци около старата ти снага. Бита карта сте, не си харчете паричките!!!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BALGARIA POMNI KOY NI PRODADE I NI PREDADE DRUGARKO KUNEVA(PRAMOVA).
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как само драпа с лакти и нокти да се закачи за властта. Като не можа в ЕС, наред е по- малката баница- министерски пост. Да ама не!
3
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Кунева,Кунева имаше време когато те харесвах,но като гледам какви ги забъркахте през последната година,да Борисов стой зад всичко но и вие му помагахте по всякакъв начин. Отвратен съм от "морала"и "интелекта"ви.Наистина морални хора не могат да правят това което вие правихте през тази година-да рушите всичко дори и положителното което се правеше и то за какво-за едната власт.Е ще я имате тази жадувана власт,но давате ли си сметка на каква цена.Борисов пак ще ви прекара,мутренски!
2
2
 
21
 
! Отговори
кривата уста и очи преди 9 години
Аве модерните и красиви протестиращи осъзнават ли, че гласуват за наследниците на оня ***, който продаде Мариците и ни зароби с престъпни договори, противни на конституция?Осъзнават ли, че гласуват за Касим Дал, един от основателите на Турско-националното освободително движение, бивш затоврник?ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВАТ?
1
1
 
23
 
! Отговори
Червена кукувица преди 9 години
Ние помним и Габонската афера И Ферхойген и АЕЦ Козлудуй и Париба