ГЕРБ тръгнаха за вота, пожелаха си първа загуба на Миков

Партията на Борисов иска победа с голяма разлика
Обновена: 12 авг 2014 14:14 | 12 авг 2014 10:12,
327
ГЕРБ тръгнаха за вота, пожелаха си първа загуба на Миков
Снимка: БТА

ГЕРБ подадоха в ЦИК документи за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври. Така те дадоха старт на състезанието за вота и си пожелаха това да е поредната победа на ГЕРБ над БСП и първата загуба на Михаил Миков като лидер на социалистите.

По традиция партията на Бойко Борисов внесе първа заявлението си, след като няколко денонощия поред младежката й организация пази ред пред сградата на комисията.

Още по темата
В 9 часа днес започна подаването на документите за регистрация на партиите и коалициите за изборите на 5 октомври. Освен ГЕРБ в началото на деня други желаещите да се запишат нямаше.

Шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов внесе 9 999 подписа в ЦИК, макар нужният брой да е 2500. В централата пък постъпили над 40 000 подписа.

„Това ще е поредната победа на ГЕРБ над БСП и първата загуба, която ще понесе Михаил Миков като председател на БСП. Но ще е поредната загуба на председателя на ПЕС Сергей Станишев“, каза Цветанов на излизане от ЦИК.

Зам.-шефът на ГЕРБ обяви, че тези избори ще са различни за партията му, защото тя няма да иска просто победа, а такава с голяма разлика, която да й даде 121 депутати. Цветанов припомни позицията на партията си, че дори и да победи с много, ще търси партньори в дясното и центъра, за да направи голямо дясноцентристко правителство с премиер Бойко Борисов.

Той коментира и решението на служебния премиер да няма министър на изборите в кабинета. „Това, което се изприказва през последните 48 часа, не прави чест на тези, които хвърлиха безпочвени обвинения към г-жа Медарова. но смятам, че г-н Близнашки ще е гарант за честни избори“, каза още Цветанов.

Зам.-шефът на ГЕРБ обяви, че номинациите за листите в партията му вече са проведени и в момента се финализира процесът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
унижението на хербарейците :-) това е нова религия. Тя много развива тъпотията в човека. Също и твърдоглавието. Свинепаса Ивайло е бил по ентеуигентен би ви казал Мишо.
281
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До кутевчетата Тиквата -член на БКП-напуснал работата си ,но не и ПартиятаЦ.Цачева -партиен секретар на Общ. Съвет в Плевен. Ц.Цветанов- слежител на 7 -и отдел на ДС. Кр. Велчев и Главчев служители на1 отд. на ДС. Юлияна Колева -БКП . Танов -агент на 6-ти отдел на ДС. Близнашки и на БКП и БСП и сега Герб - бивш партиенсекретар и Чехььо Плевнята- и ДКМС и БКП и Герб и ..... Предател един път ,предател за цял живот.
280
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По едно котенце умира винаги щом гласуваш за ГерБИскаш ли това?
279
1
 
8
 
! Отговори
хайдути преди 9 години
Мутрите пак се приготвиха да ни дерат кожитеДобре че служебното правителство връща крадливия директор на бърза помощ София, та да знаем какво ни чакаМинистерството на здравеопазването доказа,че у за затвора ,задето окрал фонд работна заплатаСега плевнелиев го връщаПладнешки хайдуци
278
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не се саморазпуснете, всички да ви благодарим за първото и единствено добро дело. Ако милеете поне ей толкова за родината. Нямате капацитет. Иначе обещаваме ще ви гледаме ако направите комедийно шоу по Босфор тв и си повтаряте номерата но не на наш гръб а само като весел смях и ще имате небивал зрителски интерес. шоуто на ББ. Цял живот ще ви се наслаждаваме и ще ви благодарим за разумното решение.
277
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По времето на борците срещу олигархията една фирма взе да обработва земите от Видин до Варна, с редки изключения. Нема такава държава.
276
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
служебното гербаво правителство отново показа коя власт милее за олигархията. При Орешарски ограничиха евросубсидиите до 20000 декара за зърнопроизводителите, сега ги връщат. Така тия зърнени олигарси, които обработват по милиони декари пак ще приберат над 90% от субсидиите. При това без да плащат рента на повечето собственици на земя, а просто са я заграбили и я работят де факто. Честито на олигархията и слугуващата и Протестна мрежа.
275
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ние си пожелаваме да изчезнете от политическата сцена завинаги.
274
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 9 години
Четох накъде Гласуването за ГЕРБ е престъпление. Нищо добро не я очаква държава, в която 600000 престъпници са на свобода /толкова бяха гласувалите за ГЕРБ на последните избори/.
273
0
 
6
 
! Отговори
гавраил преди 9 години
властта е опиат
272
1
 
10
 
! Отговори
иванчо преди 9 години
Зомбитата на Боко и ЦЕцо се редили две седмици на опашка със себе си. Толкова е умствения багаж на гуруто им който се кани да вземе повече от 121 депутата. Дано Бог вразуми хората и да си остане с двата шарана. Айде може и още някой гол.
271
7
 
3
 
! Отговори
До кутевчетата преди 9 години
Ехее червени ***, не си давайте зор толкова, кяма да ви платят извънредно. Банката ви фалира ;) А Борисов отново ще го начуква на съсела, като в немско порно! За една година фалирахте държавата и увеличихте дълга с 30%, а сега плюете и кълнете. Молете се да сте поне трети в парламента, че и патерицата ви Капута, няма да има кинти за кампания, да видим кой ще ви подпре. ;)
270
5
 
9
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Герберизмът и герберастите са срам за всеки себеуважаващ се народ!НИКОГА повече герберунгели на власт!
269
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви е честито и първото служебно нахлуване на качулки в дома на невинни граждани. Оряхово. :-)
268
1
 
8
 
! Отговори
тинтири минтири преди 9 години
До До Ala_BalaАми ти чии го търсиш в този" червен ***"? Я *** да пишеш в някой небесно кафяв,може и да ти се върже някой .
267
2
 
17
 
! Отговори
Нямо значение преди 9 години
Не знам как осъдени се държат по този начин. Народе..........
266
1
 
6
 
! Отговори
Хихи преди 9 години
До Раличка165 ама през крив макарон.
265
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,как да гласува човек за *** и ***,който се редят от месец на несъществуваща опашка за да се регистрират първи.Миналата година пак се регистрираха първи,спечелиха изборите,но не можаха да съставят правителство.Сега се репчат отново и то чрез осъден,който се надява като спечелят изборите да принудят съдебните органи да отменят ефективната присъда.Позор.
264
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А добро утро! От ГЕРБ вече сме на власт и ви почваме! Пишете умната!
263
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на снимката комунисти, в митницата шестаци - Бившият директор на ГДБОП и настоящ шеф на Агенция Митници Ваньо Танов е бил агент в митичния Щести отдел на Държавна сигурност под псевдоним Гергов до 1982 г., показва проверката на Комисията по досиетата за сътрудници на ДС в МВР. Гарантирано от служебния кабинет на ГЕРБ.