Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква

В БСП се възмутиха: Простащина!
Обновена: 4 сеп 2014 15:55 | 4 сеп 2014 15:19,
291
Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква
Драгомир Стойнев Снимка: архив, Булфото

БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в нова словесна схватка. Този път в нея имаше обиди, обвинения, а накрая - и извинения.

Червените втвърдиха тона си и обвиниха Борисов в арогантност и простащина. Повод за реакцията им станаха реплики на лидера на ГЕРБ към ексминистър Драгомир Стойнев, че лъже и заеква. Борисов и Стойнев се включиха вчера следобед в предаването „Още от деня“ по БНТ, провокирани от участието на енергийния експерт Атанас Тасев.

„В типичен за партията, която олицетворява, стил Бойко Борисов се включи непоканен в разговор, от който очевидно нищо не разбира, за да облъчи ефира на националната телевизия с обиди, лични нападки, арогантност и откровена простащина“, се казва в съобщение на говорителя на БСП Атанас Мерджанов до медиите. В позицията си той казва, че БСП са за плурализъм в мисленето и право на всеки да се  изразява свободно.

Още по темата
„Но как това би било възможно, ако във всяка медия във всеки момент Бойко Борисов може да се обади по телефона или Цветан Цветанов да нахлуе в студиото, да обиждат събеседниците, да не обръщат внимание на водещите и да наричат „лъжци“ всички, които мислят различно от тях“, пита Мерджанов.

Според него Драгомир Стойнев няма нужда от защита, защото за разлика от Борисов, имал аргументи и е постигнал резултати. Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. „По времето на Борисов цената на тока го свали от власт“, констатира още говорителят на червените и допълва:

„А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его“.

Малко по-късно Борисов се извини на Стойнев по време на визита в Плевен. „Извинявам му се, че вчера избухнах така, но това е както в приказката с Пинокио – някой като лъже много, и му пораства носът“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че никога не се е присмивал и не би се присмял на някого, ако има нещо, което не си харесва.

„Но той говори много гладко и хубаво. Като започне да лъже, тогава започва да се притеснява. Извинявам му се 100 пъти, ако съм го обидил, но не може на всяка втора дума той да споменава Бойко Борисов и да лъже”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
3
 
14
 
! Отговори
Пържола преди 9 години
Нормално, трябва да се дадат пържоли на кученцата!
143
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безобразно е поведението на Борисов! Инвалидите и те ли му пречат?
142
6
 
21
 
! Отговори
Ринго преди 9 години
Нормално за Мухобойко, той друго и не може
141
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами наистина е невероятна простащина!
140
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпросът тук е, че Стойнев лъже като дърт *** и изобщо не му пука, а такива наглеци като него дразнят Бойко независимо дали говорят гладко или заекват!
139
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, колкото и да не ви се вярва, ГЕРБ ще спечелят изборите и то с 10% разлика.И аз не ги харесвам, Бойко е голям *** и негодяй, няма спор, но БСП се продадоха така здраво на турците, че дори най-верните им избиратели се отвратихме от тях.В смолянско, който до скоро беше бастион на БСП, всички масово ги псуват сега.Не може такова продажничество, аз 40 години съм член на тая партия и вие ме накарахте да се откажа на стари години...Позор
138
14
 
5
 
! Отговори
Голям праз преди 9 години
Бойко си изпуснал нервите и кво от това, нали не е като Станишко, който редовно се изпускаше в гащите, когато види малко повече зор, щото халката му вече е доста разхлабена!
137
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е та какво като заеква човека.важното е че е по умен от Тиквата и не е пожарникарска мутра.
136
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП - на изборите 14% (максимум 500 000 гласа) не повече, помнете ми думата :) от тия 14% разбивката е такава и вие много добре я знаете:1. 400 000 пенсионера 2. 90 000 платени гласа3. 10 000 роднини и шуробаджанаци Хубавото е, че пенсионерите умират масово, щото ги държите бедни и гладни и след 4 години вече ще са 200 000 максимум.Т.е. електоратът ви се топи и колкото и фемрентирали мозъци да има, които да ви вярват, до 10 години вие няма да съществувате.ЯДОСВАЙТЕ СЕ НО Е ФАКТ :)
135
15
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
СТОЙНЕВ Е ДОБЪР БЛАГОРОДЕН НЕЖЕН МЛАД КРАСИВ СПЕЦИАЛИСТ ПО *** НА ***..И ПОЛУЧАВАНЕТО НА КОМИСИОННИ..ДВАМАТА С ДАМАТА ВИГЕНИН СА ГОРДОСТТА НА ЧЕРВЕНИТЕ НИ РЕДИЦИ..ХИЧ ДА НЕ НИ ГИ ОБИЖДАТЕ..А САМО ПЕРЦЕ ДА ГИ ГАЛИТЕ..И В БАСЕИН С ВАЗЕЛИН ДА ГИ КЪПЕТЕ..
134
2
 
14
 
! Отговори
Николай преди 9 години
*** не се коментира.Но господин ЦОНЕВ е гола вода кладенчова,защо позволява да се обажда ПРОСТАКА.
133
6
 
15
 
! Отговори
аз преди 9 години
Може ББ да спечели изборите, ама друг път!!! Голям ***, невъзпитана мутра!
132
8
 
6
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Стойнев трябва да бъде даден на прокуратурата и да отговаря за съсипването на енергетиката.Надявам се това да стане в близките месеци.
131
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко може да е ***, Бойко може да е *** и некадърен, но на 5-ти октомври ще видите вие кой ще спечели изборите. И да не се изненадате, когато разберете, че ГЕРБ имат 35-40% от гласовете.
130
3
 
1
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 9 години
България нЕ е богата не е и толкова голяма като Украйна, а наближават подобни сценарии и в нашата малка страна! Когато настъпи това време ще умрат много бедни душици без мисъл и интелект. Даже съм на мнение че по-добре да подарим земята на "Ислямска държава", или на сирииците горките хора за разлика от нас имат смисъл в живота си и се борят ЗА НЕЩО а ние за какво да живеем? Българина е един безмозъчен лайновоз без смисъл в живота! Дано Ви образова БОКО по телевизора!*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА
129
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. По времето на Борисов цената на тока го свали от властЕ това е типичната комунистическа демагогия, защото по-ниската цена на тока сега ще доведе до 3 пъти по-голямо увеличение през зимата и не цената на тока свали Борисов, а задкулисието, което управлява България вече 25 г., те организираха пуча срещу Борисов за да дойдат на власт и да откраднат милиони ? по програмите на ЕС, за което пак им спряха всички пр
128
6
 
20
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Драгомир Стойнев е един добър специалист и отговорен млад човек - има и приятна външност, за разлика от притежателя на диплома за пожарникар.
127
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно -къде е Бисеров?ало журналята?????
126
8
 
8
 
! Отговори
Пияндето преди 9 години
Не знам какво сваляхте тока или нечии *** ,ама при същата консумация дето беше и преди свалянето, след него плащах повече .Пък и вместо да сваляте тока ,с което толкова се фукате ,да бяхте направили нещо по така ,пример : малко повече работни места ,малко повече инвестиции в икономиката малко по малко престъпност ,Зер нали Вие сте вся и всю и знаете лекарството на всяка болест ,щот сте комунисти и "народолюбци
125
10
 
20
 
! Отговори
евлоги преди 9 години
борисов Драго Стоинев може и да заича но поне има ум в главата а ти в нея имаш само бръмбари .ни си срам за политическия елит на България .за теб и бандата ти ще гласуват само озлобени хора,мафиоти и хора с малко ум и интелект.жалко е ако ти си пак премиер.срам ме е от теб .