Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква

В БСП се възмутиха: Простащина!
Обновена: 4 сеп 2014 15:55 | 4 сеп 2014 15:19,
291
Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква
Драгомир Стойнев Снимка: архив, Булфото

БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в нова словесна схватка. Този път в нея имаше обиди, обвинения, а накрая - и извинения.

Червените втвърдиха тона си и обвиниха Борисов в арогантност и простащина. Повод за реакцията им станаха реплики на лидера на ГЕРБ към ексминистър Драгомир Стойнев, че лъже и заеква. Борисов и Стойнев се включиха вчера следобед в предаването „Още от деня“ по БНТ, провокирани от участието на енергийния експерт Атанас Тасев.

„В типичен за партията, която олицетворява, стил Бойко Борисов се включи непоканен в разговор, от който очевидно нищо не разбира, за да облъчи ефира на националната телевизия с обиди, лични нападки, арогантност и откровена простащина“, се казва в съобщение на говорителя на БСП Атанас Мерджанов до медиите. В позицията си той казва, че БСП са за плурализъм в мисленето и право на всеки да се  изразява свободно.

Още по темата
„Но как това би било възможно, ако във всяка медия във всеки момент Бойко Борисов може да се обади по телефона или Цветан Цветанов да нахлуе в студиото, да обиждат събеседниците, да не обръщат внимание на водещите и да наричат „лъжци“ всички, които мислят различно от тях“, пита Мерджанов.

Според него Драгомир Стойнев няма нужда от защита, защото за разлика от Борисов, имал аргументи и е постигнал резултати. Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. „По времето на Борисов цената на тока го свали от власт“, констатира още говорителят на червените и допълва:

„А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его“.

Малко по-късно Борисов се извини на Стойнев по време на визита в Плевен. „Извинявам му се, че вчера избухнах така, но това е както в приказката с Пинокио – някой като лъже много, и му пораства носът“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че никога не се е присмивал и не би се присмял на някого, ако има нещо, което не си харесва.

„Но той говори много гладко и хубаво. Като започне да лъже, тогава започва да се притеснява. Извинявам му се 100 пъти, ако съм го обидил, но не може на всяка втора дума той да споменава Бойко Борисов и да лъже”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ли не съм изненадан???
163
2
 
19
 
! Отговори
179 преди 9 години
Що тъй ве Боку? :-)
162
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герб е партия с много верен електорат. Тя разчита на простотията и колкото един човек е по-***, толкова по-правоверен гербер е. Неслучайно за ГЕРБ гласуват и турци. Не е водещ етноса а простотията в човека. Като добовим и поставените в принудителна зависимост хора и ето ти изборен триумф.
161
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
шопе, виш си вашия за кусури, повече са му от Стойневите вервай ми.
160
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пирончета по задните части на 191:1. Защо гербав кмет и Веждичката ходят като сащисани за влоговете в КТБто? А червени не ходят?2. Намалението на тока е естествено, след като имаме АЕЦ, а у нас вашите го направиха по-скъп от една Македония, която няма. Но си няма ВЕИ мафия?3. Ти за 9 милиарда от предния ви мандат ли пишеш, пък ги хвърляш?4. Като е толкова зле що сте се разтролили това гербъвите, седете си в опозиция, БСП не се оплакват за разлика от вашите вечно ревящи за пари шафрантии? :-)
159
0
 
6
 
! Отговори
от другия бряг преди 9 години
отивам да гледам Митака по ТВ-то. може да кажат нещо и за такива като мен, малко обърнати. може и аз да кажа нещо за някой друг по нещичко. че то било голям кеф бе пичове, не знаех, че Митака прави по-як форум от нашия. че дори и ние, всякаквиците, каквито и сме, все пак се съобразяваме и поне не сме цинични един спрямо дуг ...
158
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА ТАКА ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ, та като дойдат гербавите да ви спонсорират пак с нашите пари. гарантирано. Как и Пеевски да не се изметне - Телеграф отново е трибуна на простотията.
157
20
 
5
 
! Отговори
до 185 преди 9 години
БСП изкуствено намали тока и сега ще трябва да се увеличава с 10 %, БСП фалира КТБ като нейни хора откраднаха над 3,5 милиарда лева, а сега се оказва, че дефицитът е много повече цели 6 милиарда - огромна сума пари, откраднати от червената мафия! Като се прибавят и откраднатите милиони ? от европейските програми май БСП ще се окаже най-крадливата лява партия на света! Над 9 милиарда откраднати само за 1 година и 2 месеца управление! Машалла маладци Стахановци!
156
0
 
3
 
! Отговори
до 186 преди 9 години
Доган! Но той май не му е опонент!?!
155
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойностните партии си личат - това са БСП и Реформаторската коалиция. Само в тях има дискусия за идеи, избор на председател. А другите са инженирингови проекти на олигарх или на по няколко олигарха с лидери-марионетки. Те са като жълтата преса сред сериозния печат. Не гласувайте за жълти вестници (ГЕРБ, РЗС, ББЦ, ДПС, АБВГД):-)
154
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз искам да питам гербавите тролеи Боку спомнят ли си някога да е похвалил някой опонент за нещо, за каквото и да е.
153
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много сте чувствителни бе,другари!Ама когато вие обиждате и лъжете - можеееее!Но само вие - други -сакън да се не чува :))
152
7
 
24
 
! Отговори
вики преди 9 години
Тиквата звучи арогантно и нагло, дори когато се извинява. А Стойнев е най-симпатичният и човечен министър, който някога сме имали! Простаците се познават по угодническото им поведение към най-голямата бърдоква в съвременната ни история!
151
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 174Стойнев да не е умствен инвалид?Извини се бе!
150
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали са бесепари или гербаджии, "реформатори" или *** без цензура няма никакво значение. Всички са там за да крадат, защото мразят България и вас.... Ако някой очаква, която и да е партия от сега нататък да вдига държавата на крака, жестоко се заблуждава
149
13
 
10
 
! Отговори
до 174 преди 9 години
Другаря Стойнев не е инвалид, но ако лъжата се възприемаше за група инвалидност, то той щеше да бъде 100 % инвалид!
148
1
 
5
 
! Отговори
... преди 9 години
Време е за тотална диктарура ,колкото и гадно да звучи от ПОЛИТИЦИ МИРА НЯМА :)
147
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Стойнев, въобще не заеква!Остава да чуем какви ги е свършил под знамето на БСП-олигарси!
146
7
 
6
 
! Отговори
Червен лъжец преди 9 години
Как така се случи случката с Уестинхауз, та в последния ден младото парче от лявата партия другаря Стойнев сключи споразумение с американската фирма без дори да се обявяват някакви предварителни преговори, даже дни преди това да се случи изтече информация в медиите за подготвяна сделка с въпросната фирма, но самия Стойнев излезе по централните новини и каза че нямало такова нещо, че това били спекулации и само след няколко дни в последния ден на правителството съобщиха че е сключена сделка,
145
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не вярва на този напълно измислен политик!