240 депутати в един глас: Заклех се!

Вижте кадри от първия работен ден на Народното събрание
27 окт 2014 17:00, Красимир Ангелов
110

Най-възрастният народен представител Стефан Данаилов открива тържественото първо заседание. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече щях да се радвам ако бяха викнали "Заклах се!", но уви...
54
0
 
2
 
! Отговори
dur преди 9 години
edin vagon bg mafiotski izmamnici - pfu. smardi. :(
53
0
 
6
 
! Отговори
Маркиз Карабаз преди 9 години
От тези 240 колко от тях са със ......чисто Българско самосъзнание ?? ? ? ? ?От тези 240 колко от тях са със.....чисти сърца............................?????????? От тези 240 колко от тях са готови да работят за род и родина без пари....???? И нека всеки българин да знае, Че най-забранената книга в БГ е написана от монаха Паисий,добре че гърците ни я опазиха.Днес нямаше да имаме дори и история.Какво толко русия има срещу България,та ги е срам да си признаят българският произход.
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тези субсидии на АТАКА НЕ СА ЛИ НАШИ ПАРИ ?
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой родолюбец,никой патриот не би източвал България със субсидии,на фона на мизерията да се правиш на велик и да гушкаш милиони държавна ,народна пара е лудост,милионерите от АТАКА дават лош пример
50
0
 
5
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Смешни малки човечета. От всичките ми познати в България, хората които нищо не можеха да направят, създадат, даже и да изтъргуват станаха политици. Не искам да си представя в каква болка с постоянно.
49
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес със най скъп костюм беше главният редактор на вестник демокрация и кандидат депутата от СДС,съратника на Доган ,еничара със златния пръст,снимащият се със очила на оная работа,перверзника от атака СИДЕР АГА
48
0
 
5
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 9 години
доходите на българина не трябва да се вдигат,защото жизнения стандарт тука е много висок.Средната заплата в България е 2 бона,тя се определя по следния начин мизерниците вземат 340 лв, а ваште 240 смирени депутати само 4 бондака или средната заплата на българина е 2 бона
47
1
 
8
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До АнонименКаква софийска интелигенция бе мой човек?Нали всички от село идвате бе!Големите софиянци нема що.Плюс това тая "ИНТЕЛИГЕНЦИЯ" гласува за Костов, *** и сие......а това говори че са пълни загубеняци!
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички проблеми на българския народ се коренят в простотията му ...за това е беден българския народ - защото е *** ! Делян Пеевски, бат Сали и Волен са точно олицетворение на народа ... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ градската и най-вече софийската интелигенция не могат да балансират огромната простотия на българския селянин ...България е пред закриване.
45
0
 
6
 
! Отговори
брррр преди 9 години
гледах ги и си мислих - каква наглост какво безочие лъха от тия костюмарчета .Във същото време 60% от моите познати и приятели вече са в чужбина със своите семейства .Интелигентни хора вишисти с по две деца . Бъдещето на Б-я замина . Явно на тази територия ще останат хората на бат сали и родителите на заминалите. Така че тия *** или трябва да проработят и да престанат да крадат или - няма Б-я .
44
1
 
3
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
днес гледах изказванията на лидерите .От ББЦ излезе да говори Светлин накой си и се обърна към президента с "уважаеми г-н ПРЕЦЕДЕНТ " Въпросът е това лапсус ли беше или умишлено ?
43
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Новия Парламент:Ден до пладне!
42
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТАЖ преди 9 години
Ужас...- пръстчето на Волен вече не струва и пукната копейка...
41
0
 
5
 
! Отговори
Q преди 9 години
И нека разграбването да започне сега ... Събра се гн*сната крадлива с*ан ... дупе да ви е яко ... ще се мре по работните места за да можем да изхраним тази шайка разбойници!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
kali преди 9 години
То хубаво ама дани има резултати все пак
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ме интересува ... България съм я отписал от личните си планове ...оставям я на вас - атакисти, роми и прочее гнус ... хаирлия да ви е.
38
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като една година Местан му разпаряше неговите.
37
5
 
7
 
! Отговори
хп преди 9 години
Днес целият Български народ за последен път се убеди и ясно разбра, че към днешната дата в България има само две партии: АТАКА и всички останали.
36
8
 
5
 
! Отговори
охотник преди 9 години
Волен сеос ра.