Оттегляме подкрепата от кабинета? Рано е да се каже!

Още не сме седнали да разговаряме, уточни Каракачанов
Обновена: 18 ное 2014 12:46 | 18 ное 2014 11:47,
39
Оттегляме подкрепата от кабинета? Рано е да се каже!
Красимир Каракачанов (л) и Валери Симеонов Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт има опасения от назначаването на зам.-министър от партия на етническа основа. Дали обаче националистите ще оттеглят подкрепата си от кабинета, е рано да се каже. Това остана ясно от думите на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. Той потвърди, че предстои разговор по темата.

Каракачанов коментира думите на другия съпредседател на коалицията - Валери Симеонов, който сутринта обяви, че Патриотите може да оттеглят подкрепата си от кабинета.

Още по темата
„Не сме заявявали подобно нещо“, каза Каракачанов малко по-късно в кулоарите на парламента и допълни, че думите на Симеонов са негово лично мнение. „Сега ще разговаряме, както виждате още не сме седнали да говорим“, каза още лидерът на ВМРО.

Самият Симеонов отказа коментар в парламента. Единствените му думи бяха: „Камбаните бият второ пришествие“.

Каракачанов пък обясни, че засега Патриотите нямат условие към управляващите да оттеглят зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов, член на "Народна партия свобода и достойнство" на Корман Исмаилов.

В същото време Каракачанов призна, че фактът, че Исмаилов произхожда от партия на етническа основа, „поражда определени размисли“.

Лидерът на ВМРО потвърди, че Патриотите ще настояват да оглавят енергийната комисия в парламента. „Имаме сериозни амбиции да се извърши ревизия в сектора. Тя се очаква от цялото общество“, каза Каракачанов.

Той изрази надежда, че това ще доведе до намаляване на цените на тока. Другите комисии, с които Патриотите биха се ангажирали, са комисията за контрол по еврофондовете и комисията по туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
6
 
! Отговори
ПФ е новият морал преди 9 години
Оказва се, че ПФ са единствената почтена формация в Парламента.ПФ мисли трезво и следва програмата, дадена като предизборно обещание на избирателите, последователно, спокойно, без да търси парто-облаги и без да участва в лично-облагодетелстващи схеми, както това правят всички останали.Ето го новият морал в политиката и той се казва Патриотичен фронт.
16
2
 
10
 
! Отговори
до do 13 преди 9 години
По принцип си прав,че не можем да си и играем на избори всеки месец,ама и тоя гювеч в момента няма да ни донесе нищо добро.Та то от самото начало си е само битка за постове и пари.В тая четворна коалиция не само че всеки се бие срещу всеки,но и вътре в самите партии не могат да се понасят.Така или иначе този кабинет е обречен.Всичко е една агония с предизвестен край.И ако самият Боко има поне малко акъл и инстинкт за самосъхранение,ще разтури тази седянка колкото се може по-скоро.
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия от ПФ са *** няма и седцича и айде махаме подкрепата да не каже някой нещо против нас не гласувам за ПФ повече жалки *** и заядливци
14
5
 
4
 
! Отговори
do 13 преди 9 години
Колкото избори да се провеждат резултатът ще е същия!!! Освен ако не се промени начина на гласуване. Хората просто не гласуват. Тези, които пускат бюлетини избират винаги идни и същи. Стига сме сменяли правителства. Време е да се работи!!! В момента всички са в парламента и всички без БСП и ДПС са управляващи!!! Това, което е най-добре ЗА СЕГА за България. Просто трябва да се работи и по-малко да се приказват простотии пред камера!
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови избори напролет.Това е решението на тази свинщина,която е в момента.И бъдете сигурни,че резултатите няма да са същите.Хубавото на това положение в момента е,че лъснаха много добре кои са кебапчийските котараци и измекярите.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забележете кои комисии искат да вземат - енергетика, туризъм и еврофондове, демек където са най-тлъстите пачки. Ето затова не желаеха министри в кабинета, а ще вземат влияние в комисии, митници, пристанища. Хитреци и половина, но не и за по-мислещите хора.
11
12
 
6
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Споко, Атака ще ги замени. Боленчо за достатъчно пари на всеки ще си даде
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩЕ БЪДЕ ХУБАВО ДА РАЗКЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЯМА И 1 МЕСЕЦ, ДА ПАДНЕ И ДА СЕ ОТИДЕ НА НОВИ ИЗБОРИ! ОБАЧЕ ВАЛЕРИ, СЛЕДВАЩОТО НС ЩЕ ГО ГЛЕДАШ САМО ТВ, ЗАЩОТО НИТО ИМАШ ПАРИ ЗА НОВИ ИЗБОРИ, НИТО ЩЕ ТЕ ИЗБЕРАТ! ВСЕ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ВОЛЕН, Е ЛУД, АМА ТО БАЩАТА КАТО ХЛАПЕТО!!!!!!!!!!!!!!! ШАЙКА ОЗВЕРЕЛИ ЗА ВЛАСТ КРАДЦИ!!!!!!!!!!!!
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствената партия която не е от статуквото и която е неудобна на олигархията и сценаристите от Вашингтон ,които дърпат конците е партия Атака ,то не бяха провокации по адрес на Сидеров,то не бяха медиини помии,то к,во ли не беше,даже се наложи да пробутат на българският избирател ментета националисти като Бареков и тия от скат-мвро,но пак не успяха да ударят Атака,сега последната новост е ,че от герб в лицето на депутата Велчев мъдрят нов медиен закон с който да забранят телевизията на Атака-
8
2
 
15
 
! Отговори
Стига сте лъгали преди 9 години
Абе какво ще оттеглят.Не ги слушайте-шменти капели.Те с такова старание и желание се натискаха за подкрепа и влияние,че никога няма да оттеглат подкрепата си,каквото ще да стане.Когато се дакапат до кокала всички не можеш да ги познаеш-стават други.Така и тез.Не се надявайте на промяня
7
1
 
13
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Това изказване е специално за избирателите им, за да не се отегчат ХА ХА ХА ХА
6
2
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Няколко милиона мишлета,гледат цирк в парламента,а Доган нареди кабинетаи с кеф си пие питието!
5
6
 
16
 
! Отговори
... преди 9 години
Епа избори и кво от тва! Белким такива мекерета кат РБ и ПФ не влезнат в следващия паламент! Дясното ще е по добре без такива!
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо няма да отегли ТОЗ , защото знае , че на следващи избори хич няма да ги има.Лек ден!!!!
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия пишман патриоти вече си направиха ритуалното харакири.Просто нямат полезен ход.*** се баш по"патриотски".
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се обзаложим кои ще се разпаднат първи,Реформаторите или Патриотите.Без значение,все ще изклатят Тиквата.
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези марионетки много на сериозно се взимат