Никого не изнудваме, чакаме Борисов

Симеонов: По много въпроси има мнозинство в НС и без ПФ
Обновена: 21 ное 2014 10:06 | 21 ное 2014 10:06, Камелия Цветанова
46
Никого не изнудваме, чакаме Борисов
Валери Симеонов Снимка: архив, БТА

Съпредседателят на ПФ Валери Симеонов обясни, че няма промяна в позицията на коалицията, която заплаши да оттегли подкрепата си за правителството, ако не бъде отстранен от поста зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов.

„Никого не изнудваме, доказахме, че сме последователни“, увери той и добави, че ще изчакат отговора на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
Според Симеонов и в момента без ПФ по много въпроси има мнозинство.

„Чудесни са отношенията в нашата коалиция. Много често ДПС подкрепя ГЕРБ, много често БДЦ ги подкрепя и има мнозинство по много въпроси. Нормално е да има едно непостоянно мнозинство и да се търси подкрепа или съдействие. Има го в много парламенти, само в България сме свикнали да има мнозинство, което желязно да налага своята воля“, коментира той.

Симеонов настоя, че ПФ няма да отстъпи от искането си за отстраняване на ДПС от властта, за спешно приемане на избирателен закон, който да въведе задължително гласуване, активна регистрация, езиков тест за допускане на съответния избирател до урните.

„Също така ревизията в енергетиката, завършването на оградата с Турция, изнасянето на необработена дървесина, престъпността в провинцията. На всичко това ще държим“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Гиганта преди 9 години
Борисов излъга ПФ за късо време. А Атака ги мота 1.5 години. ПФ има два варианта: 1.Да заеме исканите от тях места в комисиите и да подкрепя правителството. 2.Или да обяви , че се отказва от подписаната декларация, поради неспазването й от ГЕРБ. ПП: Вторият е достойна постъпка. А първият е, че остават във властта, ще ги подкрепят на местно ниво.....! Значи е ясно, че ще изберат първия вариант..., с последващи непрекъснати компромиси. ПФ излъга своите избиратели , това да е ясно !
31
2
 
0
 
! Отговори
Линда преди 9 години
Не сте изнудвачи, само сте интересчий и продажници леко така!
30
3
 
0
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Това, ако са патриоти, здраве му кажи. Същите като РБ са...
29
5
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
БДЦ остава единствената конструктивна опозиция.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие един път не показахте принципна позиция досега. Егати и патриотите.
27
0
 
1
 
! Отговори
louis преди 9 години
chakaneto e lubimata rabota na bulgarite.
26
4
 
0
 
! Отговори
Владимир преди 9 години
Като гледам опозиция в този парламент няма. Безпринципност от всякъде. БДЦ остават единствените, които мислят.
25
1
 
3
 
! Отговори
Коста преди 9 години
Чакате оферта от Борисов, колко да ви плати, за да си трайкате?
24
1
 
0
 
! Отговори
Ton40 преди 9 години
Винкел, стига си изнудвал Боко паша да не ти спре порно каналите !
23
4
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
БДЦ е конструктивна опозиция, за разлика от патериците на Борисов - ПФ, РБ, АББ.
22
2
 
0
 
! Отговори
Дария преди 9 години
То е ясно ,че ПФ играе евтин цирк и ще клекне ,каквото и да реши Борисов!
21
2
 
1
 
! Отговори
ТЕДИ преди 9 години
ПРОДАЖНИЦИ! ВСЕКИ ПЪТ СМЕНЯТЕ ПАЛАЧИНКАТА!
20
2
 
1
 
! Отговори
ОРАКУЛ преди 9 години
ДО 23 ЛЪЖЕШ БЕЗОГЛЕДНО КАТО АТАКИСТКИ *** ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ПФ НЕ ПРЕДВИЖДАШЕ ФОРМАТ МИТИНГИ А СРЕЩИ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ВТОРО ПОЗИЦИЯТА НА НФСБ НИКОГА НЕ Е БИЛА НЕ НА ТУРЦИ ВЪВ ВЛАСТА ЗАЩОТО ТОВА СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И МНОГО ОТ ТЯХ ЗАЕДНО С ДРУГИ ЕТНОСИ ЧЛЕНУВАТ В НАШИТЕ СТРУКТОРИ А НЕ НА КАДРИ НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА
19
0
 
5
 
! Отговори
ЮДА преди 9 години
ОРХАН СМЯТАШ ЛИ ЧЕ КАТО ЗАМ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ЩЕ ПОЛОЖИ ЦВЕТЯ НА ТРЕТИ МАРТ НА ШИПКА ИЛИ НА 19 ФЕВРУАРИ НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ И НА 20 АПРИЛ НА ПАМЕТНИКА НА ЖЕРТВИТЕ НА АТЕНТАТА НА ГАРА БУНОВО
18
1
 
2
 
! Отговори
ОРАКУЛ преди 9 години
ДО 26НАПРАВИ СИ ТРУД ДА ИДЕШ ДО КОЯТО ИСКАШ СТРУКТОРА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ НИЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ПОЗНАВАМЕ ПРОГРАМАТА НА ПАРТИЯТА И СМЕ ДАЛИ МАНДАТ НА НАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ ДА Я ИЗПЪЛНЯВАТ
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз гласувах за Патриотичен Фронт и съм доволен от техните поцизии до момента.Ако отстояват моите позиции отново ще гласувам за тях.Новият зам. мин. Орхан Исмаилов как ще командва войската в битка за атака?- Юруш бе серсеми! За Великата Османска Империя Юруш!
16
2
 
0
 
! Отговори
sinia преди 9 години
В тая сбирщина нещата са в ред,....но с техните избиратели са на НОЖ да не кажа на ятаган.....
15
2
 
1
 
! Отговори
Коалиция Антитиква преди 9 години
Вярно е ДПС го осигурява!
14
3
 
7
 
! Отговори
do 20 преди 9 години
Много точно. да напомним, че единствено партията на Касим Дал се среща с Ердоган, по покана на последния. Още преди ХС да се събере, Симеонов заяви, че няма да подкрепи назначение от тази партия. какво е неясното тук? все пак не всички са като РБ и ББ, които си сменят мнението 3 пъти дневно.
13
2
 
5
 
! Отговори
ОПИТОМИТЕЛ преди 9 години
Ако премиера Борисов, МАЛКО МАЛКО се постараеше да бъде честен или и ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПРЕДЛОЖЕЛИ, НЕ са имали нужната стамена на политици, ВИЗИРАМ избора на Исмаилов, те или не разбират характера на българите и държавата България или ГО ВЪРШАТ НА ИНАТ! Още след отказа на премиера и оттеглената подкрепа на ПФ, спасение за Борисов НЯМА и по-добре е както казват хората, "ПОЧНИ ДА СИ КОПАЕШ ГРОБА", краят е много по-близко от коккото човек може да си представи.