Един отцепник се върна при Бареков

Георги Ковачев отрече да е напускал ББЦ
Обновена: 12 яну 2015 15:14 | 12 яну 2015 13:54, Камелия Цветанова
14
Един отцепник се върна при Бареков
Лидерът на ББЦ Николай Бареков. Снимка: Пресцентър ББЦ

След като в края на декември четирима депутати, сред които и Георги Ковачев, излязоха с декларация, в която обявяват, че напускат ББЦ, в понеделник той съобщи, че никога не се е цепил от партията.

Още по темата
„Днес имах лична среща с колегите Николай Бареков и Светлин Танчев. Искам да оповестя публично това, което споделих и пред тях. Не съм напуснал ПП „България без цензура“ и не съм абдикирал от задълженията си на заместник-председател на формацията в област Варна, главен секретар на ББЦ и народен представител от името на ПП „България без цензура“ в Парламентарната група БДЦ. Оставам лоялен към партията“, съобщи той, цитиран от пресцентъра на ББЦ.

От Парламентарната група на БДЦ обаче разпространиха декларация, подписана лично от Ковачев и адресирана до Бареков, с която той напуска ББЦ.

Ковачев беше сред авторите на декларацията, с която заедно със Стефан Кенов, Борислав Иглев и Христо Тодоров обвиниха Бареков, че им оказва натиск.

„Николай Бареков представя собственото си, често променящо се мнение като наша позиция. Смятаме, че личните битки, внезапните промени в настроението и възгледите на господин Бареков, пречат на това да бъдем истински полезни на избирателите си, защото това не дава възможност да изработваме единни позиции и е в нарушение на правилника за работа на парламентарната група. Това създава затруднения във функционирането на парламентарната група, не дава възможност за изработване на политики и ясна позиция и обезсмисля личната инициатива и отговорност на депутатите“, пишеше тогава в декларацията.

В отговор ръководството на ББЦ обяви, че изключва и четиримата, но сега пък се оказа, че Ковачев всъщност никога не е искал да напуска партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
18
 
! Отговори
Духов муз. инстр. преди 9 години
Толкова е смешно,толкова е тъжно,толкова е жалко,унизително,смръдливо,недостойно,безчестно,скотско,идиотско,самозаплюващо,безпринципно,задушаващо,безизходно,убиващо,безнадеждно...бавно...тихо..........................
13
0
 
20
 
! Отговори
ЕЛЕКТРА преди 9 години
Дал му е от откраднатите пари на КТБ...
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те сигурно и другите отцепници ще се върнат при него, ако спрат да ги натискат да играят по свирката на Ковачки и Борисов.
11
0
 
22
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Ето това е нашата политика сега! Един грандоман не получи достатъчно депутатски места в парламента на предсрочните избори и за това си служи с много добре познатите му мутренски номера! Натиска, заплашва и какво ли още не, само и само да си набави още послушници, които да гласуват за неговите закони!
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно започва да се вижда какви са манипулациите в БДЦ. Ковачки не може да купи всички и всичко.
9
3
 
19
 
! Отговори
Цвети преди 9 години
Всички, които напуснаха Бареков, скоро ще си изхарчат парите от Борисов и ще съжалят.
8
4
 
18
 
! Отговори
Волта преди 9 години
Признат грях, половин грях.
7
0
 
26
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Толкова сте жалки! Не можете да си представите, че някой може да не се поддаде на пачките на мутрите и да остане верен на лидера си.
6
7
 
20
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Ами сигурно не е бил отцепник! Останал е верен на партията и избирателите.
5
9
 
19
 
! Отговори
Станил преди 9 години
Дошъл му е акълът в главата на този.
4
8
 
19
 
! Отговори
Галин преди 9 години
Има хора, които се осъзнават.
3
0
 
25
 
! Отговори
3 преди 9 години
До АБВedva li
2
14
 
18
 
! Отговори
Филип преди 9 години
само ББЦ се бори със статуквото
1
2
 
37
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Този шут да не би да е намерил отнякъде пари?