Борисов обеща великденски добавки за пенсионерите

Премиерът чака писмен отговор имало ли е подслушвани протестиращи
Обновена: 8 фев 2015 18:17 | 8 фев 2015 12:55,
147

Снимка: БТА

Правителството ще намери пари за великденски добавки за пенсионерите. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Ловеч при освещаването на ремонтирана църква в село Български извор.

Борисов обаче не уточни откъде ще се намерят средствата за това и в какъв размер ще бъдат.

Премиерът Бойко Борисов е възложил писмен доклад от всички служби във връзка с твърденията, че протестиращите срещу кабинета "Орешарски" са били подслушвани.

Още по темата
Борисов уточни, че утре ще има писмен доклад. Към момента е получил отговор, че не е имало такава операция, предаде "Фокус".

Премиерът коментира и планa на Франция и Германия за уреждане на конфликта в Украйна. "Абсолютно подкрепям мнението на Франция и Германия за мирно решаване, а не с оръжие на този конфликт", заяви Борисов.

„България има позиция, която е ясна и точна. Ние сме член на евроатлантическия пакт, но в същото време изпълняваме своите ангажименти и ще го правим, но искаме да се влага разум и въпросът да се реши по дипломатически път”, посочи той.

„Разбира се, не може да не ни притеснява това, което се случва по света. Когато френският президент говори за война и така влошена ситуация, сигналите са много притеснителни. Много съм разтревожен от това, което се случва”, посочи министър-председателят.

Още по темата
„Видно е, че всички се тревожат”, коментира премиерът.

Във връзка с протеста на пожарникарите министър-председателят коментира, че когато е станал премиер, техниката е била остаряла. „Сега вече навсякъде, почти на 100%, е подменена. Проблемите ще се решат”, увери Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
62,пишеш глупости.Независимо то всичките проблеми които е имала държавата ни в годините,българите са запазили религията си и българското си самосъзнание.Излагаш се с такива писаници.Знаеш сигурно че България е единствената държава в Европа която не си е променила името от създаването си.А ти явно четеш някаква македонска литература и си мислиш че знаеш нещо.Смешен си
46
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 9 години
До Анонимена ти за себе си имаш ли достатъчно дани защото явно ти се губи потеклото някъде,манагал скапан !
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До52А защо не емигрира със семейството си на изток при тези които защитаваш.
44
1
 
15
 
! Отговори
до 57 преди 9 години
Моите роди *** са бачкали 40 години и са построили тази България.Те са си изработели тяхното и ти нищо не им плащаш.Може да плащаш за помощи на *** но не и за моите родители.А аз си живея в България,не зависимо къде работя.Парите си ги харча тук.Плащам си данъците тук а и давам работа на още пет човека тук.А и колко взимаш и колко плащаш е доста спорно.Гледай себе си,не ни мисли нас ние сме кучета и ще се оправим на всякъде.А ти с партията ръка за ръка.
43
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До47Каква държава на 1300години? Слез на земята. 200години византийско робство,500-турско,45-комунистическо.И първите 180години непризната държава.Колко останаха? Смятай ти.Имаш достатъчно данни.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бокича още не се е чул с Цвъ ЦВъ,защото последния само му клипва,а и Бокича не иска да се мине и да му се обади той
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние не можем да се месим във вътрешните работи на Украина .Българите които живеят там са техни граждани . Така ли . Кристиян Вигенин можа ,отиде във Украина и ги пита ЗАЩО ЗАБРАНЯВАТ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ. Би трябвало да се претиснявате МНОООООГГООООО че скоро идват местни избори че ще има шутове ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНАТА ВИ ВЪНШНА ПОЛИТИКА наи вече.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен52ZAEDNO VSICKI PREDATELI--V ZAPADNA EVROPA STE KRADZI ISABIRATE FASOVE I ROVITE PO KOSHOVETE
39
4
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 9 години
ще казвам, защото аз съм тук и си плащам данъците, от които дават пенсии на родителите ти. А ти къде си ? Избягал си. Къде се бориш ? Какво право имаш ти да даваш мнение за случващото се в България след като не живееш тук ?
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам кой,кого е подслушвал, но всички видяхме разбеснели се нерези, да бият студентки и майки с деца. Същите тези, които през цялото си жалко съществуване, за пет пари работа не са свършили, а се занимават, само с прикриване на престъпления и рушветчийстват.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ревете бе,съда каза че е законно да се подслушва.Нямало е война или военно положение.Така че квот за Цеко тва и за Светлозар.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даваха го днес Бацето по неговата ТВ НОВА. Заграден от 4 гавазина плътно. Изглеждаше зле. Нали руснаците са го предупредили, че ще има наказание за откраднатите 500 милиона от Южен Поток и сега му трепери душичката от къде ще му дойде. Трепери и дебелогъзия Пеевски както и част от комунизите които също са лапкали от тези парички. Въпроса е кой ще е първия наказан. Да залагаме ако искате. Лаком г..кръв...знаете народната мъдрост.
35
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 9 години
ами тогава защо Цецо не може , а Цветлин може ? ако са били наистина "наркомани" защо са ги подлушвали ?
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
48,не ни казвай какво да правим и къде да ходим.Нашите семейства с тук а ние ги виждаме за по няколко седмици в годината.И не работим в странство защото ни харесва а защото се борим да оцелеем ние и семействата ни.А всички пари които изкараме(и на изток и на запад) ги пращаме в България.А ти си вдигай самочувствието развявайки байряци,и се радвай на благоволението на партийката си.понеже с нея свършва и твоят живот и умения.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всякъде по света се подслушва нали за това са смартфоните и интернет.Защо тогава накои хора се правят на ощипани моми
32
1
 
4
 
! Отговори
хм.. преди 9 години
Държава няма да има просто защото Бойко не иска да прави реформи , а да запази статуквото..това което от 25 години става.
31
3
 
1
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
Явно са като теб повечето хора,понеже сме цъфнали и вързали.
30
2
 
2
 
! Отговори
Смешници преди 9 години
Моля всички които не им харесва в БГ и плашат с емиграция, да заминават, НО на Изток в посока Русия, там няма либерализъм, заплатите и пенсиите са високи и изобщо живота е песен.Онези , които пък имитират че вече са имигрирали, да се преместят от лошия Запад, в добрия Изток.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да пази България от на Бойко и Цецо машинациите.Държавата ни оцеля повече от 1300г,но сега вече ще ни продадат окончателно.Алчни и безскрупулни хора,оградили се с още по алчни и безскрупулни хора.Ще останем скоро само географско понятие,държава няма да има.
28
4
 
3
 
! Отговори
от БГ преди 9 години
Ако повечето българи са като теб, анонимка 45, наистина по-добре е да изчезнем.