Борисов обеща великденски добавки за пенсионерите

Премиерът чака писмен отговор имало ли е подслушвани протестиращи
Обновена: 8 фев 2015 18:17 | 8 фев 2015 12:55,
147

Снимка: БТА

Правителството ще намери пари за великденски добавки за пенсионерите. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Ловеч при освещаването на ремонтирана църква в село Български извор.

Борисов обаче не уточни откъде ще се намерят средствата за това и в какъв размер ще бъдат.

Премиерът Бойко Борисов е възложил писмен доклад от всички служби във връзка с твърденията, че протестиращите срещу кабинета "Орешарски" са били подслушвани.

Още по темата
Борисов уточни, че утре ще има писмен доклад. Към момента е получил отговор, че не е имало такава операция, предаде "Фокус".

Премиерът коментира и планa на Франция и Германия за уреждане на конфликта в Украйна. "Абсолютно подкрепям мнението на Франция и Германия за мирно решаване, а не с оръжие на този конфликт", заяви Борисов.

„България има позиция, която е ясна и точна. Ние сме член на евроатлантическия пакт, но в същото време изпълняваме своите ангажименти и ще го правим, но искаме да се влага разум и въпросът да се реши по дипломатически път”, посочи той.

„Разбира се, не може да не ни притеснява това, което се случва по света. Когато френският президент говори за война и така влошена ситуация, сигналите са много притеснителни. Много съм разтревожен от това, което се случва”, посочи министър-председателят.

Още по темата
„Видно е, че всички се тревожат”, коментира премиерът.

Във връзка с протеста на пожарникарите министър-председателят коментира, че когато е станал премиер, техниката е била остаряла. „Сега вече навсякъде, почти на 100%, е подменена. Проблемите ще се решат”, увери Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
3
 
! Отговори
ПЕНКА преди 9 години
АЗ СИ ИСКАМ ОРЕШАРСКИ ПРИ НЕГО И ПЕНСИЯТА МИ БЕШЕ ДОБРА И ВСИЧКО МИ БЕШЕ НАРЕД
86
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъжльо, с какви пари? С откраднатото от КТБ ли? Нагла Тиква!
85
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кога ще им вдигнеш пенсиите Боко?Това лято с 2-3 лева или на кукуво лято???А като вдигнеш тока по същото време коий ще ги компенсира?Още от сега да си знаят,че и без това мизерните им пенсии за трети път ще намалеят след третото повишаване на тока.Да ви е честит новия стар премиер ***.
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали идват избори,ще им замаже очите с някой и друг лев,и то не на всички.
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми той освен да обещава добавки за пенсинери друго не може да прави. Нещо Южни потоци , цени на тока, престъпност му са много сложни за разрешаване. Виж да пусне една пиар усмивка до някой пенсионер много го бива.
82
5
 
6
 
! Отговори
БКП преди 9 години
Забравихме за доброто старо време с месечни пенсии от 4 $ и заплати от 8 $! Някои може би си спомнят! Обрана държава, всички знаем от кои! И друго, кой да ги обещае - Аврам бакалина ли?
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ И АЗ ОБЕЩАХ МНОГО НЕЩА. АМА ЕДНО Е ДА ОБЕЩАЕШ. ДРУГО Е ДА ГО ИЗПЪЛНИШ. А И С ТАЗИ ПОДИГРАВАКА ОТ 20 ЕВРО ЗА НОВА ГОДИНА ДЕТО Я ДАДОХА НА ПЕНСИИТЕ НАПРАВО МИЛИОНЕРИ СТАНАХА. А ЗА ВЕЛИКДЕН 10 ЕВРО БАБО. ДА ИМ КУПИШ СВЕЩИ. ТАКА ЧЕ ТРАЙ БАБО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА.
80
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бабето със забрадката яко е притиснало Борисов. Жестът, на Бойко, с показалецът е потвърждение на това, а и уплашените лица на околните. Явно смело и прямо бабе!
79
3
 
8
 
! Отговори
Рашко преди 9 години
Браво Бойко, Давай им по 5лв от време на време и ще имаш вечна власт. Българинът е като Румънски ***,подхвърли им една бонбона или кутия цигари на някая гара и става бой до кръв. Във Варна има една фирма БГ-СОД Които дават документ на работниците си ,че,работят по 4 часа вместо по 24 през два дена плюс нощен труд. Това им вдига пенсиите с 2.40лв на месец.Хора та дори не отиват до пенсионното защото е страшна унизение. Бравона властта,,а колко като БГ-СОД има в таз държава?????
78
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
една тиквичка байтошовка след един кратък вегетативен период като тиквенце сорт мутра хибридна имала развитие като зелена кратуна царсимеонка и накрая се развила като тиква сорт нашенска превъзходна за радост на всяка свинска ***
77
3
 
6
 
! Отговори
Ганьо от Европата преди 9 години
Ехоооооо, страх ли ви е!? Сиризейски вятър вее в Европа! Гледам днес в сайта, раздават се великденски добавки на пенсионерите, на друго място се казва "В тази бедност парите да са само за държавните училища", ще обновяват спешната ни помощ, г-н Тренчев пък внезапно го заболя за България,която приличала на победена след война държава...
76
5
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
"Борисов обеща великденски добавки за пенсионерите"А бе г-жо Нестерова ,от своите пари ли Б.Б. ще ни "раздава" добавките ? Я спрете с този просташки PR. Срамно е. Лично аз се отказвам от такива "добавки".Ще ги дам обратно в бюджета ,за да нямам угризението ,че съм го "опоскал"-както се изразява вашето "слънчице"
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С нов заем той е "многообещаващ политик".
74
3
 
10
 
! Отговори
8 преди 9 години
До Софка философкаЩЕ ДАДЕ ПАРИ ПАК НА ТЕЗИ,КОИТО ИЛИ НЕ СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ,ИЛИ СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА НЯКАКВИ МИЖАВИ ПАРИ!
73
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горките пенсионери! Обещават им подаяния, а те се радват на трохите!!! Престъпниците ограбиха и продадоха държавата, която същите тези пенсионери изградиха, а сега се гаврят с тях!
72
3
 
12
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
Така така Баце.Взимаш заеми и радваш електората.Май разбра как работи византийската демокрация.
71
1
 
19
 
! Отговори
на снимката преди 9 години
На снимката: другарят Тодор Живков, на среща с млади доячки.
70
2
 
17
 
! Отговори
Борисовите ... преди 9 години
... тъпотии нямат край.
69
8
 
18
 
! Отговори
Тиквен Боклук преди 9 години
Верно сме прости щом търпим тази *** *** и гнусен престъпник мутро мишката от Банкя и крадливите му патерици.
68
5
 
13
 
! Отговори
Тиквен Боклук преди 9 години
Верно сме прости щом търпим тази *** *** и гнусен престъпник мутро мишката от Банкя и крадливите му патерици.