Борисов с награда за всички, помогнали в Смолянско

Премиерът им благодари в профила си във Facebook
Обновена: 15 мар 2015 11:34 | 15 мар 2015 11:25, Анисия Иванова
64
Борисов с награда за всички, помогнали в Смолянско
Снимка БТА

Премиерът Бойко Борисов благодари на всички, които помогнаха за преодоляване на кризисната ситуация при бедствието в Смолянско, и обеща, че ще бъдат наградени. Своето признание към работата им той изрази в профила си във Facebook.

Още по темата


"Благодаря на всички кметове, военни и пожарникари, БЧК, доброволци, служители на електроразпределителните дружества, медиците от спешна помощ, АПИ, горските и всички, които работят за преодоляване на последствията от бедствието в област Смолян" пише Борисов в социалната мрежа.

Той обещава, че "в сряда преди Министерски съвет, след като се направи координация с кметовете, тези хора ще бъдат наградени".

Общините също ще бъдат компенсирани за тези допълнителни разходи, които са направили", завършва премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико дае жив и здрав всички трябва да разберем,че на всеки немуе за газъ дае министър председател.Тои е роден министър председател разбрахтелиго.Такае когато човек не мисли за кражби.Работи от все сърце и ду6а.Тои от едно време сие по върховете на София.Амин Боико даси жив и здрав винаги да помага6 на изту6теният и уморен Български народ о6те 35 години и 2 като Президент.Амин.Комонистите 6те свър6ат таман до тогава.
54
0
 
5
 
! Отговори
Той преди 9 години
До Анонимен--56;За съжаление така стана след ДЕВЕТИ. Той ГЕШЕВ каза че кундурджиите ще ни управляват.Те се гордееха с това,че произхождат от прости и неграмотни семейства.
53
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До Анонимен--39;Той МАТРЯЛА ,*** вече 70 г. го увреждат.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уволнението на Павлова за несправянето при бедствено положение Манипулативно се скрива
51
2
 
7
 
! Отговори
void преди 9 години
Борисов е виновен че ЧЕЗ не са подменили счупените стълбове и скъсаните електропроводи за броени часове. Борисов е виновен и че снегорините не са успели да избутат 3-метровите преспи в родопите. Борисов е виновен и за това че изобщо допусна да вали толкова много мокър сняг. Всички в този форум са прави - Борисов е виновен за всичко това. И помнете ми думите - Борисов ще бъде виновен и сега като започнат наводненията от топенето на тези планини от сняг. Лош Борисов, лош...
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудите се защо сме най-мизерните в ЕС, без авторитет и подложени на присмех и сарказъм. В коя държава един бивш бандит, неграмотен и неук, страхлив и подъл, безгранично алчен и жесток ще бъде премиер? Само у нас може това. И тук има хора които го славят и поздравяват?!? Защо? Има обяснение донякъде, простотия и участие в далаверите ву чрез които получават по някоя троха. И ако си мислите, че той ще направи поне малко да имаме национално самочувствие...има да чакате ***
49
1
 
5
 
! Отговори
extremist преди 9 години
Може и да не ви харесват фактите Господа ама такова ни е състоянието. Тва не беше голямо цунами, земетресение 9 степен, тайфун ... ТАКА ЧЕ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА И СТЕ РАЗДУВАЛИ.ТОВА СА ФАКТИТЕ ТРИ ДЕНА СНЯГ НИ ПРЕБИ И ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ДОБРОВОЛЦИТЕ.
48
10
 
10
 
! Отговори
extremist преди 9 години
ГЕРБ и Борисов ясно показаха пълна некадърност и неумения да са справят в една микрокризисна ситуация!!!! Три дена мокър сняг и край !!! Какво според вас с ще стане при голямо природно бедствие !!!!!(не дай Боже)
47
5
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
ne se mesia i ne komentiram
46
5
 
2
 
! Отговори
Tih velikan 681 преди 9 години
Az se radvam za obedinenieto na vsite bulgari,koito sa bili v bedata!!Radvam se che imame dostoen premier izbran po Bojiata volya!Strah ot Boga e nachalo na mudrost.Boiko ima strah ot Boga.Obrushtam se kum vsi hristiyani,poneje BG e takava durjava po Konstituciya!Podkrepete vsite rayoni,koito sa vse oshte pod krilete na snega,koi kakto moje.
45
5
 
9
 
! Отговори
до 44 преди 9 години
тогава -отличен за доброволците и слаб 2 за Бойко той не еринал сняг с лопатата
44
7
 
10
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Бедствията са на път да приключат и Рапонът се раздвижи.Иначе хич го нямаше - само изпращаше своите калинки да раздават на място ценни устни указания.Сигурно защото е ИЗПИТВАЛ АДСКИ ГЛАД ПО ВРЕМЕ НА ПОСТИ.Жалко че бедстващите не са успели да го чуят и видят, тъй като са нямали ток и телевизия.Много щяха да му се зарадват.
43
10
 
4
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Ти луд ли си, как чукундурите от младежките БСП и Атака ще кажат браво.Тия *** искат да ни изтрият от лицето на земята като държава, не очаквай от тях да кажат браво на което и да е достойно и полезно начинание за народа и държавата.
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отчайващо е случващото се в България
41
8
 
8
 
! Отговори
КНСБ преди 9 години
Поздравления,господин Борисов!Това,което правите е повече от чудесно! По подобен начин ТРЯБВАШЕ да дйства всеки български политик досега,но нали е по-лесно да се плюе и храчи пък и толкова могат,завалиите!Но има доста хора,които по "бай Ганьовски" плюят наляво и надясно и мислят,че много са допринесли с това за оправяне на бедственото положение... Верно е,идва време и снега да се стопи а тия дребни душици отсега се радват,че идват нови бедствия?!Мърморкобци,ами вие идете по места и помагайте!
40
4
 
8
 
! Отговори
Омонимен преди 9 години
Странно е колко олигофрении се изписват след една такава "малка" новина. Българите сме царе на "хейта" и на "ръкоблудното кейбордство" (демек драскането пред компютъра). Аман бе, българи! Вижте положителното в новината! В тази тежка, причинена от природата ситуация, хората на ниво държава, община и доброволци, наистина си подадоха ръка и работеха ЗАЕДНО. Редно е да има и ПРИЗНАНИЕ за техните усилия. Вместо да си чешете езиците и да политизирате новината, просто кажете: БРАВО.
39
2
 
13
 
! Отговори
до 40 преди 9 години
Прав си, българите сме просто племе.Аз миналата събота чистя пред входа и тротоара с лопата (в София).И един чичак минава и ми вика "що го чистиш бе, то след малко пак ше го навали".Представяш ли си каквъ ***.
38
1
 
9
 
! Отговори
До 39 преди 9 години
Да бе то щото преди тва не беше увреден - крадливи изродени партизани комунисти.Българския народ се увреди 44 година, когато народния съд, съставен от най-простите и озлобени селяни изби на площата интелигенцията и омразната буржоа.От тогава сме увредена робска пасмина.А преходът мина под знака на Държавна сигурност и пребоядисаните комунисти-може би най гнусното племе на земята.
37
1
 
7
 
! Отговори
художника преди 9 години
До Анонимен 33Може и да си прав, НО ... има и друга истина.В големия сняг излязох да почистя пред входа. Колите на комшиите на тротоара и те в сняг, та почиствам аз около колите да направя просека. Всички коли, около които бях почистил собствениците им сринаха снега върху почистеното и отпрашиха на някъде.Та, българина е егоист, той само иска и ако трябва да дава.... дава само съвети!!!
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 37 ами явно няма за кой целият български материал се увреди за 25 год преход това е истината