Скъсаха договора с фирмата, чиито гардове убиха човек в мол

Затягат сигурността в търговския център във Варна
Обновена: 20 мар 2015 11:21 | 20 мар 2015 11:06, Екип на Черно море
66
Скъсаха договора с фирмата, чиито гардове убиха човек в мол
Един от тримата биячи в съда. Снимка: БТА

Договорът на охранителната фирма, чиито охранители убиха човек в мола, е прекратен, съобщиха от търговския център.

Припомняме, че миналата събота трима гардове пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров в търговския комплекс.
Молът провежда собствено разследване във връзка с трагичния инцидент с починалия мъж.

Още по темата
В хода на проверката са разкрити нарушения на процедурите за работа в наетата охранителна фирма, както и съществени пропуски в организацията на някои от дейностите по сигурността на територията на комплекса.

„Тези нарушения ни дават пълното законово основание веднага да прекратим договора с фирмата. Но ние не само сменяме охранителната фирма, а започваме мащабна акция за сигурност с промени в принципите на осъществяване на дейностите по сигурността", каза директорът на търговския обект Иво Генов.

Ще бъдат разширени охранителните зони на цялата територия на мола. Засилва се и охраната в паркингите.

Директорът поясни, че се подобрява също видеонаблюдението, включително в служебните зони.

Към момента се провежда пълен одит на работата на всички фирми подизпълнители, свързани със сигурността и безопасността в комплекса, съобщи още той, цитиран от "Черно море". 

"Ще бъдем безкомпромисни към всички нарушения и ще преразгледаме отношенията си с всички фирми, които не изпълняват договорните си задължения, за да можем да гарантираме сигурността и спокойствието на нашите посетители", увери Генов.

Вчера Варненският окръжен съд остави в ареста тримата биячи - 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов, които са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Според съда Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A KOI DA NI PAZI OT OHRANATA,A KOI DA NI PAZI OT POLIZIATA,MOGE BI SAMO DIADO GOSPOD?
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойкот на Мола - да фалират мутрите!
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е нали уж фирмата била на дъщерята на собственика на МОЛ-а ? какви са тия партенки сега ?
12
0
 
41
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Е, да бе трябваше да убият човек, че да си проверят сигурността... Не, че им пука за убития човек, просто ги е страх да не би да спрат да им ходят в скапания мол хората, и да фалират. Само това ги интересува тях!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тихомире,виждаш ли какви ги свършиха твойте хора?
10
0
 
28
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Според данните в ТР собствениците на МОЛ-а са и собственици на охранителната фирма. Защо всички журналисти се правят на неразбрали или шефовете са наши хора и не трябва да се пише срещу тях?
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно тия анаболни комплексари за коя партийка гласуват..Аз се сещам, ама тъй като не е политкоректно ще замълча...
8
0
 
32
 
! Отговори
Хектор преди 9 години
По неофициална информация, постъпила от граждани, това не е единствен случай, в който служители на фирмата "Джи ем секюрити" се саморазправят с бездомници, предаде "Дарик......-А ЗА ДА СТАНЕ ТОВА ИМ Е НАРЕДЕНО от управата на МОЛА да гонят бездомници,значи УПРАВАТА ДА БЪДЕ също в затвора...........така е СПРАВЕДЛИВО.......
7
0
 
30
 
! Отговори
Заслужават "Юна преди 9 години
За умишлено убийство извършено с особенна жестокост по 20г. На калпак... Нека младостта им мине в затвора...
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За такива о*репки трябва да има закони в стил Шария. Ако беше се случило например в Саудитска Арабия, и тримата щяха да бъдат заровени до раменете в пясък след което семейството на жертвата щеше да ги убие с камъни.
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ли не прави с психиката коктейл от анаболи, тестостерон и креатин. Като добавим простотията, татуировките, липсата на интелигентност, страшните погледи, живеенето в един нереален свят което добре се е виждало от управата на мола но е било в техен интерес, ето го резултата, убит съвсем беззащитен човек.
4
1
 
27
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Чудил съм се дали може да стане по зле държавата освен да имаме такива политици.Явно отговора е че винаги може да стане по зле.Направо не ми се коментира.Минутка мълчание за държавата ни!
3
1
 
22
 
! Отговори
aha преди 9 години
До Анонимен 5 Абсолютно подкрепям Такива са сегашните бг жени А тия като излязат от затвора(ако ги вкарат де) ще бъдат бъдещи президенти на БГ то,министър -председатели Имаме си мутри президент и министър-председател,ще си имаме и убиици на тия длъжности след време и народа ще ги подкрепя екзалтирано,а жените ще припадат като ги видят
2
3
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледах им физиономиите. Типични анаболни комплексари с общ IQ колкото стайната температура. Taкива мизерни *** с епилираните крака обикновенно не смеят дори да повишават тон ако са сами, но на трима веднага стават големи смелчаги и мъжкари. Но какво ли се учудваме. Такива са представите за "идеалният мъж" на много жени в държавата. ***, на химии и още по-***. Сигурен съм, че тия тримата *** са най-големият хит при варненките в момента. Такава е комплексарската ни държава.
1
0
 
33
 
! Отговори
Kostoff преди 9 години
След дъжд качулка.