Неспазване на стандартите води до инциденти като край Анево!

Плевнелиев: Няма значение дали фирмите са държавни, или частни
Обновена: 7 юни 2015 14:43 | 7 юни 2015 14:37, Анисия Иванова
48
Неспазване на стандартите води до инциденти като край Анево!
Снимка, архив Булфото

Дали фирмите са държавни, или частни отговорността за всички е стандартна. Има определени стандарти и когато те не са спазени се случва това, което се случи и вчера в Анево. Това каза пред журналисти в Казанлък президентът Росен Плевнелиев във връзка с вчерашния инцидент на полигон в село Анево, предаде "Фокус".

Още по темата


Вчера при експериментална стрелба с гранатомет на полигона край селото на място загина американски гражданин. Ранени бяха четирима души - двама негови сънародници и двама българи, които са в пловдивската болница „Свети Георги”.

Днес от клиниката съобщиха, че тежко остава състоянието на единия американец, на когото е ампутирана част от дясната му ръка.

Президентът е в Казанлък заради заключителните тържества за Празника на розата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
23
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Супер са си тези боеприпаси-веднага да ги пращат за Украйна и ИДИЛ!Белким се изпотрепят сами.....
11
1
 
24
 
! Отговори
ХЕй преди 8 години
Ти си смешка, не си държавен глава, ти си смешка. Вън!
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плевнелиев: Държавата не е виновна, че държавните стандарти не се спазват на територията на държавните предприятия. Виновен е Бай *й от Долно *йново.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ си знае работата
8
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
понеже става въпрос за ам фирма и инструктори вижте как се загрижиха премиер ипрезидент сега ще отидат и в болницата с бонбони и цветя ще започнат да сеизвиняват на ам посланичка голям цирк
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неспазване на стандартите води до инциденти като край Анево!...ami, ce to I nespazvane na standartite pri izbora na prezident na Republika Bulgaria dovede do izbiraneto za prezident na tozi potencialno opasen za samoto I SUSTESTVUVANE cuzdopoklonnik, s goliama veroiatnost-vnedren cuzd agent...
6
1
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Фалшивата демокрация доведе до пълна слободия и това се отрази във всички сфери в държавата;включително и в боравенето с боеприпаси и оръжие.Тук трябва да е ясно,че не става въпрос за стандарти,а става въпрос за мерките за безопасност.Те са наложени с кръв в уставите и правилниците на Българската армия.Ама армията ни бе неглижирана и смачкана от същите тези политици,чийто представител е и Плевньо.Де ги...стандартите Плевньо;питай Бокоффската полиция,която контролира сега...стандартните фирмички
5
2
 
20
 
! Отговори
se преди 8 години
Спокойно българи.На тоя времето му е преброено.Идват избори и ще го сменим.Клоун от всякъде.Протеже на американски и западни интереси .Жалко,че ГЕРБ се излагат с такъв президент.
4
0
 
26
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Ако пак му видя снимката на тоя,ще спра да влизам в сайта ви
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Президентът е в Казанлък заради заключителните тържества за Празника на розата."Преди няма и минута, статията завършваше с "Държавният глава присъства на откриването на пресклуб на БТА в Казанлък."Последно къде е президента?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako se spazvat struva pari!! te pestiat, nemyrilvostta, al4nostta, izmamata vsi4ko tova vodi do tova systoianie v BG, no pust mantalitet.
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роска, кой след за спазването на стандартите на територията на държавно оръжейно предприятие?