Англия ни укрепва сигурността – енергийната. Ние ги искаме в ЕС

Борисов и Камерън се видяха в Брюксел и обсъдиха бежанците и Гърция
Обновена: 25 юни 2015 18:31 | 25 юни 2015 18:25,
21
Англия ни укрепва сигурността – енергийната. Ние ги искаме в ЕС
Снимка: МС

Миграцията, енергетиката и ситуацията в Гърция обсъдиха премиерът Бойко Борисов и министър-председателят на Обединеното кралство Дейвид Камерън, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Двамата се срещнаха днес в Брюксел преди заседанието на Европейския съвет и дадоха висока оценка на двустранните отношения и отбелязаха силното политическо доверие между двете правителства.

"Подкрепяме завършването на единния общ пазар в областта на услугите, енергетиката и дигиталния пазар", заяви по време на разговора премиерът Борисов. Темата бе обсъдена във връзка с предложенията на Великобритания за реформа на ЕС.

Министър-председателят на България отбеляза, че намирането на решения на поставените от Великобритания въпроси е от непосредствен интерес и за нашата страна.

Той сподели мнението си, че може да бъде приложена регулация в британската социална система, която да ограничи "социалния туризъм".

"Ние държим на силно Обединено кралство в рамките на силен Европейски съюз", допълни Борисов.

България може да разчита на британска подкрепа за инициативите, насочени към укрепване на енергийната сигурност на страните от региона на Югоизточна Европа, сред които и междусистемните връзки, стана ясно още по време на срещата.

Министър-председателят на Великобритания прие поканата за официално посещение в страната ни през ноември тази година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
ДА очакваме в Бълграия да падат вместо АМЕРИКАНСКИ РАКЕТИ ...... АНГЛИЙСКИ....
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англичаните са най-големите крадци на всички времена. Толкова колкото те са откраднали от света, други за хиляда години няма да могат. Разориха и съсипаха Африка. За да могат рептилите сега да се шляят по света.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AZ IZKAM DA SI IZLEIA MOETA ENERGIINA EFEKTIVNOST VAV BLIZNACHKATA SILVETO ZADA SAS NAS V EVROPA ,A NE V ARABSKITE EMIRSTVA TOGAVA TE SHTE SASNAS I NIE STEX KOGATO AZ SAM SDETE OT SILVETOA NE DA MISE GOVORAT PROSTOTII CHE MRAZI DECATA I MAJETE CHESI OSTANE SAMA KATO KREPOSTA KRASTENA NA EDNA DEVICA BABAVIDA
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BORISOV NE PROTESTIRA SRESHTU POLITIKATA NA VELIKOBRITANIA SRESHTU BALGARITE-PREDATELI,KOITO MU NALIVAT EDNA KAMARA OTKRADNATI PARI PO ULIZITE NA OBEDINENOTO KRALSTVO.BALGARI I RUMANZI ZATOVA SA TAM DA IZTOCVAT SOZIALNI POMOSHTI I DA PROSIAT I KRADAT PO ULIZITE.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dva reptila se nadlagvali..nachi prodava stranata si a drugia e chast ot plana za unichogenieto ni..poznaite kolko sa uplacheni ot gerb chom tarsat pomoch ot anglia..
8
2
 
23
 
! Отговори
Намерил преди 8 години
Борисов е намерил от кого да търси подкрепа. От Коварния Албион. Няма да го бъде с тия голи мъ.е. Г-н Борисов, не търсете подкрепа на грешното място! Там няма да намерите подкрепа! Подкрепата може да се намери само в единството и твърдостта на българския народ за защита на националните ни интереси!
7
7
 
14
 
! Отговори
Войвода преди 8 години
Тиквата му е говорил на свободен английски нали :D.Много *** народ сме господи....Докато Ципрас направи целия ЕС на калинки защитавайки народа си,нашия чака ред да го изслушали.Видиш ли нечестно било.В развитите страни скачат на такива с метални пръти,не с протести!!!БТВ всиките ни управници от всички партии са такива или луди или некомпетентни,нагли и самозабравили се.
6
4
 
4
 
! Отговори
??? преди 8 години
пра-българите са най-великите
5
7
 
4
 
! Отговори
и преди 8 години
Идете вижте пра-пра родителите си,пра българите в Русия,откъде сте тръгнали и после кажете къде ви е мястото
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големи теми, голям смях.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, по цял ден само за Великобритания си мислим.
2
2
 
24
 
! Отговори
k преди 8 години
Наследниците на Чърчил много ни обичат.С бомби не успяха тогава но сега залагат на сигурното************************************************************************************Прав си, сега залагат на Борисов и останалите около него. Видха че с глад може и да не уморят бьлгарина ама може да го превьрнат в цел за ядрените бомби.
1
1
 
21
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 8 години
На Сънито английските алкохолици укрепват "сигурността" ни с високо енергийни ментета!Даже нЕкои енергийно скачат от балкона в басейна.