Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!

Местан за Борисов: Много по-диалогичен е от партньорите си
Обновена: 11 юли 2015 20:02 | 11 юли 2015 16:30,
189
Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!
Снимка: Dnes.bg

Съдебната реформа не може да се осъществи без подкрепата на ДПС. Това съобщи в Пловдив лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан.

По думите му гласуването на промените няма да се случи преди местните избори.

Още по темата

„Съдебната реформа забуксува и това беше неизбежно, защото тя не може да се осъществи по модела на Реформаторския блок”, заяви пред журналисти в Пловдив лидерът на ДПС.

Паралелно с това от партията са готови на разговори за готвената съдебна реформа, но преговорите и отговорността за реформата трябва да я поеме премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ, твърдят от ДПС.

„Постигането на предварително съгласие между системните партии ще осигури успеха на съдебната реформа, а не назидателно налагане на тясно партийна воля”, каза още Местан. Той подчерта, че премиерът Борисов е много по-диалогичен от неговите партньори.

"Реформаторския блок не създава решения за съдебната реформа заради агресивния менторски тон, с който създават усещането за партиен, а не за обществен интерес.”, заяви лидерът на ДПС.

Лютви Местан пристигна в Пловдив за участие в конференция на младежкото ДПС.

Пред тях той заяви, че участието на партията в тазгодишните избори не цели само крайната победа. ДПС ще участва в изборите в големи общини, в които не е сред големите политически сили.

В някои общини ДПС може да се яви заедно с НДСВ. Това са общините Стражица, Златарица и Криводол. Традиционно партията е печелила в 35 общини, а целта за местния вот на есен е ДПС да вземе 40 кметски места в общините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
0
 
! Отговори
Владимир Иванов преди 8 години
Ръка, която не можеш да я огънеш, ще я целунеш, Боко!
109
1
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Местан си знае работата, има много да му падът на колене :))
108
1
 
1
 
! Отговори
ПАПАТА преди 8 години
Кога ли без ДПС се е приемало нещо в тази страна :D Но да благодарим на всевишния, че ги има, защото без тях никой друг няма смелостта да прави реформи, а те са необходими за подобряването на ситуацията, в която сме.
107
1
 
1
 
! Отговори
Българинът преди 8 години
В България не се случва нищо добро без подкрепата на ДПС, защото всички останали партии имат една единствена цел и тя е да открадната колкото могат повече!АЗ КАТО ЕДИН БЪЛГАРИН С РУКА НА СЪРЦЕТО СИ ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ПОЛИТИКАТА НА ДПС!
106
1
 
1
 
! Отговори
SCHWARZ FREIHERR преди 8 години
Рано или късно това щеше да се случи. Навремето Бойко се уплаши от гнева на народа ако беше се коалирал с ДПС, но сега е с извити ръце и единствено ако ДПС не ги подкрепи те няма как да изкарат мандата си. Но не го виня човека, тъй като ние като народ сме доста тесногръди и не виждаме от кого има наистина файда и кои са само въздух под налягане.
105
2
 
0
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Не се ли накрадохте ТУРЦИИИ. Правете си вашите реформи в Анадола. ТУК Е БЪЛГАРИЯ
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докъде я докараха "политиците"!Една чужда етническа партия да определя какво да става във държавата.
103
2
 
6
 
! Отговори
АнаЛиз преди 8 години
Напълно резонно изказване ..само в един друг сайт деформаторите на рамадан , се скъсват да коментират , колко са велики и да се мислят за нещо ...Колко депутати има РБ 15-20 , колко им трябват да осъществят каквато и да е реформа .. минимум 120 , а дори и 160 ако искат по съществени промени.За какво говорим тогава .... глупости.Няма как народа да ти е гласувал 7% доверие , а ти барабар със всичките 7 партии от РБ да си мислиш , че си велик ...
102
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То е ясно, че не може.За хората е по- интересно колко пари и постове ще лапнат ДПС-то и, съответно, какво им обещаха лакеите на еврогейците, че да прекарат един отчетец, който е сехотворно да се нарече "реформа".
101
4
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Глад мори ДПС-то!Не че няма откъде да цоцат,схемите им са почти непокътнати,но много им се разшири стомахът!Сега да има чалъм-всичко ще погълнат!Затуй се натискат на Тиквоний.Е и той не е будала,пуска им гювеч,но не се обвързва!Знае,че прегръдката на ДПС е смъртоносна-никой не е оцелял след нея....
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изглежда много нагло някой който не може да напише едно правилно изречение на български, да поставя ултиматуми.
99
3
 
3
 
! Отговори
Ястреб Великолепният преди 8 години
До АнгелС асиметрична война имах предвид ситуацията с кюрдските сеператисти в Турция. Когато турската армия пресича границата със северен Ирак, там правилата бяха съвсем различни и имаме 0 жертви и няколко десетки леко ранени. Историята със самолета е много объркана, но ще ти го кажа по възможно най-проЗтия начин, че и старшина-школник да го разбере - тестваше ПВО'то на Сирия и се опитваше да активира възможно най-голям брой радарни системи. Можеш да се сетиш защо.
98
2
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Хе-ьастрашен.То самолета си го събориха най-симетрично.И нищо. Оплениха ги ония киртаци на гробницата и пак са пазарихте.....То пък поне един истрел да дадоха за адамлък бе....:-))) нъц...Всичката ви е такава ...Само омия маляките са по зле.
97
5
 
9
 
! Отговори
българин преди 8 години
Събудете се българи!!!!!!!Стачкувате поръчково за какво ли не,нека се обединим и изхвърлим турската партия от парламента!Стига ни е заплашвал и манипулирал този грозен турчин със грозна душа!Подиграва ни се света за малодушието и овцедушието,защото безропотно приемамевсички манипулации!Българин съм и ме боли,че ни затриват,като нация!!!!!!!!!
96
4
 
5
 
! Отговори
Ястреб Великолепният преди 8 години
До АнгелПак си се объркал - пашите бият барабани да не се месят в Сирия. Политическият елит иска армията да е готова за военна интервенция, ако животът на турците в Сирия е застрашен. Не знам ти какъв старшина-школник си бил, щом не можеш да направиш разлика меду асиметрична и фронтова военна обстановка.
95
4
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Аии производителю:-)))гледам че пашите ви нещо бият барабаните да се месят в сирия.Гледай да заемеш нишата за военната поръчка за савани и ковчези.Че те видните ататюркости нещо 30 години с полугладните и боси младежи от ПКК не се могат се оправят.Представям си срещу закалената армия сега на кюрдите каква ще я оплескат.....С малко помощ оттук- оттам де:-)
94
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИДИЛ и изобщо темата за хилафата нямаше да съществуват,ако една нова азиатска суперсила-Китай ,не се опитваше да измести суперсилата САЩ от позициите и.Новият път на коприната,както Китай нарича плана си за икономическа инвазия в Европа,минава през злополучните арабски територии на Иран,Ирак и Сирия.Изобщо-САЩ не са решили да ви отрежат хилафатските мечти просто ,защото избивайки се един друг им правите услуга.
93
1
 
10
 
! Отговори
боц преди 8 години
Чета разни националистически писания, но не си давате сметка, че ни работят по схената "разделяй и владей".Истината е, че партиите в Парламента са едни корпорации и ги интересува само печалбата.В момента ДПС и ГЕРБ имат общи икономически интереси и играят заедно задкулисно.Доган, Пеевски и Борисов са партноьри в много сделки.Бойко ходи по села и градчета да реже ленти и хорицата дето са виждали само тютюн и овце, отиват и му се радват.Па и хубаво лъже и ходи облечен, като един от тях!
92
1
 
0
 
! Отговори
stomin преди 8 години
а другото за което говориш в медицинската литература се нарича мънафикус турцикус ама не съм го прилепнал
91
2
 
2
 
! Отговори
Ястреб Великолепният преди 8 години
До stominПоздравления! Значи вече знаеш и как изглежда чиста и хигиенична жена!