Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!

Местан за Борисов: Много по-диалогичен е от партньорите си
Обновена: 11 юли 2015 20:02 | 11 юли 2015 16:30,
189
Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!
Снимка: Dnes.bg

Съдебната реформа не може да се осъществи без подкрепата на ДПС. Това съобщи в Пловдив лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан.

По думите му гласуването на промените няма да се случи преди местните избори.

Още по темата

„Съдебната реформа забуксува и това беше неизбежно, защото тя не може да се осъществи по модела на Реформаторския блок”, заяви пред журналисти в Пловдив лидерът на ДПС.

Паралелно с това от партията са готови на разговори за готвената съдебна реформа, но преговорите и отговорността за реформата трябва да я поеме премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ, твърдят от ДПС.

„Постигането на предварително съгласие между системните партии ще осигури успеха на съдебната реформа, а не назидателно налагане на тясно партийна воля”, каза още Местан. Той подчерта, че премиерът Борисов е много по-диалогичен от неговите партньори.

"Реформаторския блок не създава решения за съдебната реформа заради агресивния менторски тон, с който създават усещането за партиен, а не за обществен интерес.”, заяви лидерът на ДПС.

Лютви Местан пристигна в Пловдив за участие в конференция на младежкото ДПС.

Пред тях той заяви, че участието на партията в тазгодишните избори не цели само крайната победа. ДПС ще участва в изборите в големи общини, в които не е сред големите политически сили.

В някои общини ДПС може да се яви заедно с НДСВ. Това са общините Стражица, Златарица и Криводол. Традиционно партията е печелила в 35 общини, а целта за местния вот на есен е ДПС да вземе 40 кметски места в общините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
Koftii anan преди 8 години
Борисов и Местан пак се гушнаха. При толкова чести сношения, вероятността за зачеване се увеличава. Сега ще се нагледаме на порно-изпълнения по време на червена гостенка. Скоро ще видим кой от двамата ще забременее. Няма смисъл да гадаем какво ще е бебето.Със сигурност няма да е момиче и няма да се казва Съдебна Реформа. Реформаторския блок да се готви за излизане в опозиция и избори преди да са го омърсили мърсуващите.
29
5
 
1
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
До АнгелАнгеле, да не си от врачанско и можеш ли да ходиш? Имах познат старшина-школник от там, беше се прославил по джебелско по времето на диващината, наречена "възродителен процес" и ни отне доста време докато го намерим накрая! Ако си този школкник, ще знаеш и кой съм аз. Ако не си, да ти дам джокер - помниш ли чии бяха кубинките, дето им лижеше подметките зад бензиностанцията?
28
1
 
1
 
! Отговори
пуня преди 8 години
До Ястреб Великияхаха, така ли ще ме плъзгаш, с македонския интелектуалец Паисий.. бенотията на турците в османската империя е била пословична, какъв народ търпи такова нещо, при положение, че е и господстващ? остави ни нас българите, кажи за великите интелектуалци на османската империя. ние сме били 3 милиона 14 век, как се отвръща на армия, дето те превъзхожда числено десетки пъти? а и въоръжена с ислям.. а Паисий очевидно не си го чел.. и виждам тази измишльотина я постваш често тук..
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе кажете си в прав текст, депесари, че искате пари и власт срещу вот. Вие сте само едни жалки и долни търгашиши.Още по- жалко е, че досега политиците не се обединиха и не ви навряха в последна глуха, където ви е мястото.
26
4
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Ако етническата мафия - ДПС, както и другата БСП се противопоставят на Съдебната Реформа, народа трябва да излезе на улиците и да ги изхвърлят от управлението на държавата! Тези 2 клона на организираната престъпност са в основата на разсипването на държавата! Тази Реформа е разковничето за оцеляването на България. Времето и изтича, няма шега!
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ви направим един майдан ще видиш дали няма обществена подкрепа за съдебната реформа, нагляр!
24
1
 
11
 
! Отговори
пуня преди 8 години
500 години османците експлоатирали и в резултат - един път не построили, само джамии, къде ви е физиката, математиката, техниката? къде ви са музикалните шедьоври дето сега да бъдат изучавани из училищата по света? къде ви е литературата? нищо. кръгла нула. 500 години *** по миндерите и чесане по брадите и само . виж другите империи какво са оставили, вие какво? а обикновеното турско население? бедни като мишки.
23
1
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Ястреб ВеликияЕй мъжкй тия те сасипаха...единсвения ти шанс,е да напишеш нещо на Турски и да ги объркаш ама нема да можеш щото тука е БЪЛГАРИЯ
22
1
 
4
 
! Отговори
пуня преди 8 години
До Ястреб Великияти наистина си отвратителен човек. да ми кажеш, че сме ви искали тук, че сме ви се радвали да ни използвате, да ви строим джамиите, да ни продавате по робскте си пазари, да ни вземате децата насила за гнусната си армия, да заличите историята ни. към 14 век България е държава на 800 години бе ***, все насила ли са били държани тези българи. ти си луд бе. никога няма да ви приеме, никога изостанала. 500 години експлоатирали и какво?
21
1
 
7
 
! Отговори
художника преди 8 години
"Ястреба" е един ПТЕРОДАКТИЛ, който иска да се върнат динозаврите, ама и те имат повече мозък от него. Чеше си егото, като бръщолеви глупости, типично за неговия етнос. "ВЕЛИК" е само на тъпизми, признавам му го.
20
1
 
8
 
! Отговори
пуня преди 8 години
До Ястреб Великияуау. неоосманистката пропаганда падна съвсем ниско. и как са били държани тези българи насила? вярно е, че са били крепостни, както из цяла европа по това време. феодализъм. вие им давате земя едва в средата на 19 век (правото на лична земя до 900кв м) за пръв път. земята в империята принадлежи на султана (основно вярване на сунизма), каква земя са раздавали?? за обработване и плащане на данъци? но да ми кажеш, че сме ви посрещали като освободители е толкова долно и гнусно..
19
1
 
8
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До Ястреб Великия. Не, не са били 1,5 млн, със сигурност са били много повече избитите християни в османската империя. Говоря за християни, не само за българи. Около 3000 души - БЪЛГАРИ са избити само при баташкото клане. Вие сте една нагла, мазна, долнопробна нация, която не признава нищо и преиначава историята както и е угодно. Да, ама помнете, че НИЕ ПОМНИМ, НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСТИМ!!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЕРНАТО, говорят ти за арменския геноцид, какво се правиш на велик шовинист османец? За първи път четеш за милионите жертви, само от един народ във блатясалата турска империя! А колко са изкланите българи, сърби, гърци, сирийци...нямат съсед, които да не ги мрази, за "доброто", което са им направили!
17
3
 
4
 
! Отговори
Рамко Пръдлето преди 8 години
Поклон пред падишаха на българския парламентаризъм и радетел за чистотата на българския език. Машала екзакт ефенди. Аферим и ашколсун ;))))
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А без вас и изключително долнопробният ви начин на мислене и оттам действане щяхме да живеем мн по-добре, Местане! Кога ще освободите земната реалност от бавно-развиващото ви се съзнание, което може само да създава негативност и мизерия, Местане?
15
1
 
4
 
! Отговори
пуня преди 8 години
До Ястреб Великиянещата са много по-епементарни. дошли сте и сте сложили край на държавата ни. със сила и злоба. преди вас - имало книжовна школа в Търново, след вас - Царевец разрушен в руини. така мога да продължа за безброй неща дето ние, българите, сме имали и вие сте разрушили със сила. дали са 1.5 млн или 1000 няма значение, дошли сте и сте унищожили цели държавности. каквото и да кажеш - не можеш да изкараш османската империя като положителен феномен. откажи се.
14
1
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
С втора употреба кафе няма да ти мине номера !
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коалиция БОСТАН в действие!Боко, ПРАСЕ, ТУРСКО ***
12
1
 
22
 
! Отговори
Хасан Курдалиев преди 8 години
А бе ,какво стана с Христо Бисеров ?
11
1
 
4
 
! Отговори
чурко преди 8 години
До Анонимен 2полит еротиката е като конвенционалната такава - първо форплей, после пенетрейшън