Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!

Местан за Борисов: Много по-диалогичен е от партньорите си
Обновена: 11 юли 2015 20:02 | 11 юли 2015 16:30,
189
Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!
Снимка: Dnes.bg

Съдебната реформа не може да се осъществи без подкрепата на ДПС. Това съобщи в Пловдив лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан.

По думите му гласуването на промените няма да се случи преди местните избори.

Още по темата

„Съдебната реформа забуксува и това беше неизбежно, защото тя не може да се осъществи по модела на Реформаторския блок”, заяви пред журналисти в Пловдив лидерът на ДПС.

Паралелно с това от партията са готови на разговори за готвената съдебна реформа, но преговорите и отговорността за реформата трябва да я поеме премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ, твърдят от ДПС.

„Постигането на предварително съгласие между системните партии ще осигури успеха на съдебната реформа, а не назидателно налагане на тясно партийна воля”, каза още Местан. Той подчерта, че премиерът Борисов е много по-диалогичен от неговите партньори.

"Реформаторския блок не създава решения за съдебната реформа заради агресивния менторски тон, с който създават усещането за партиен, а не за обществен интерес.”, заяви лидерът на ДПС.

Лютви Местан пристигна в Пловдив за участие в конференция на младежкото ДПС.

Пред тях той заяви, че участието на партията в тазгодишните избори не цели само крайната победа. ДПС ще участва в изборите в големи общини, в които не е сред големите политически сили.

В някои общини ДПС може да се яви заедно с НДСВ. Това са общините Стражица, Златарица и Криводол. Традиционно партията е печелила в 35 общини, а целта за местния вот на есен е ДПС да вземе 40 кметски места в общините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб Великияза хора, владели цели народи 500 години всъщност сте пълен провал. нищо не сте оставили в историята.. а това, че възродтителният процес беше идиотщина - никой не отрича.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мръсни изнудвачи!
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов не разбира ли, че с тия прегръдки с ДПС все по-вече отблъсква хората.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изказването му показа,че ДПС т.е.Турция ,за наш срам,е фактическия ръководител на политиците в България! ДПС,чрез продажни българи, са окупирали и съдебната власт и прокуратурата и нямат намерение да ги пуснат! За това и Доган стана милионер-хидроинженер !Жалко, но факт!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
без ДПС не можело да мине... точно без вас трябва!!!като цяло ДПС , БСП, атака и АБВ е крайно належащо да бъдат ЗАКРИТИ за доброто на България!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайно ми попаднаха спомените на Съба Вазова - майката на Иван Вазов. За бягството на калоферци от турците през 1878 година. Мъжете останали да задържат турците, та дано жените и децата успеят да избягат. От мъжете жив не е останал никой, а от жени и деца - малко. Мислех, че след това, което знам за Батак и Перущица вече нищо не може да ме потресе повече. Не е вярно. Препоръчвам го на всеки, който намери книгата.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...и екзистентен забравихте да добавите г-н Местан. Диалогичен и екзистентен. Кажете го три пъти бързо да му съберете очите...
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще мине, ще подкрепите ГЕРБ!!!
42
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ама Топала ли ти трябва?Така кажи,бе!Той е в Канбера,ул "Рилски езера" 4 ап.17.Бягате да го хванете!
41
6
 
4
 
! Отговори
:) преди 8 години
БОСТАН управлява, скрита зад разни ПФ и РБ, които няма да са в следващия Парламент. Гласуваш за Тиква, получаваш Доган !
40
2
 
1
 
! Отговори
pargali преди 8 години
Do angel:a sega ela u vij vav franfurt manheim i v cyala evropa kak se razdavat balgarkite!90 % bg meso
39
1
 
5
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До Ястреб Великия. Ясно, точно този отговор очаквах, да се оправдаваш "Ама не сме ние, те помаците". Толкова сте предвидими, прозрачни, защото сте елементарни, просто не е истина, хаха! Ако не е била пратена редовна войска хората са щели да избягат, ясно ли ти е. Не сега да казвате " не бяха турците", а защо не са се намесили и да спасят поне част от мирното население?? Както и да изкривявате историята османската империя не оставя никакво културно наследство, само парежи, кланета и разруха -ФАКТ
38
1
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Та като споменах за младоста....Аз в холандски клуб не съм виждал,признавам.Ама тогава порното (и видеото де) голяма рядкост беше...Та маса новости от кадъните научихме....раздаваха се,ей!!!!Ама така е-жените обичат мъже с униформа:-)))Аре отивай да сънуваш Хага ....
37
3
 
3
 
! Отговори
pargali преди 8 години
Tezi koito pluyat turcite,ako byahte po kadarni ot nas,shtyahte da si upravite darjavata za 20 ina godini!ni edno e sigurno ,na balgarina vse nyakoy tryabva da e vinoven
36
6
 
4
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
В списъка си имаме още един старшина-школник от Крумовград, Топалов. Още не сме се докопали до него, не е в България. Дано Аллах ми даде още дни да доживея до деня, в който ще го срещна този мой стар "приятел"! Досега излезе много късметлия. Последно, преди няколко години установихме че е в Чикаго, но като бяхме там да го издирим, някой го е предупредил и изчезна от града, или се укри много добре. Но, все още се издирва, при нас няма изтичане на давност! Топалов, ще те намерим рожбо!!!
35
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Пу че свършиха символите на най интересното.И тоя -номет 5 като видя 3 дотичали ,като се завайка,затръшка...па ред сълзи/два сополи....Топят се един друг. А тоя вика-аз съм единствения кандидат член на Партията- на мен вярвайте!!Аз щях да дойда ,ама домакина нарочно сипваше по много...да дойде пръв:-)И като почнаха да си вадят кирливите ризи ......мани -мани.Хехехехе....младост....
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То не случайно още от турско турчина е вървял напред на коня, а жена му с целия багаж е подтичвала след него. Манталитет.
33
1
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Само един случай ще ти спомена.Седят 5 пишлемета 21-26 май беше най големия и се надъхват...Пък как щели да нападнат часови в поделенивто в Попово.Па като му вземат автомата да изненадат карулното...па едни дрънканици на пияна глава ,па всеки по-смел да се докара и по-бабаит.Пили пяли,клели се на ниспослания нисвещен коран.И сутринта като им пооветрили тиквите 3 се засичат в районното...кой да каже пръв.4 тия конспиративно си уведомил 5 още къркаше пиян като го дигнахме...
32
1
 
1
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Без подкрепа от ДПС съдебната реформа не може да мине!-------------------Грозна картинка очертава Местан! Пазари се дали въобще трябва да има реформи и си определя цена! :))) Търгаши или национално-отговорна партия е ДПС? Трябва ли да се реформира системата или и така може, м? :)))
31
2
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Тц....друг съм.Аз пък ти казвам,че ако ти ми беше паднал и след 50 години не ще се ако видиш някой от беленската командировка.Баси кво шоу беше тогава....Кажи бе,херой-как от толкоз народ един не се сети да хване гората или да се бори...глупости-бутахте жените и децата напред.Като онова горкото дето добитъците го сгазихте.И как само се топяхте помежду си:-) цирк!