Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!

Собствениците на магазинчето разказват за екшъна с "Атака"
11 окт 2015 19:42,
343
Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!
Снимка: Нова тв

Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов ударил шамари на полицейски служител и на собственика на магазина, който стана обект на щателна проверка по настояване на Волен Сидеров.

Още по темата

Собственикът на магазина Йордан Симеонов и съпругата му Александрина коментираха скандала, който се разрази в нощта срещу събота пред клекшоп в центъра на София. Тогава Сидеров и съпартиецът му подадоха сигнал в полицията, в който твърдяха, че в магазина се продават безакцизни стоки и наркотици.

"Г-н Сидеров тръгна към мен заплашително, изби ми телефона от ръката и започна да ме рита в краката. Съпругът ми се възмути и застана между него и мен.", обясни Александрина пред Нова тв.

Йордан пък разказва как Чуколов му е ударил шамар.

"След като съпругата ми спря да снима, аз започнах да снимам. Заснех как Сидеров избутва една жена от гишето и това бе провокацията Чуколов да ме удари.", допълни той.
 
Той разказа, че за проверката на магазина на място са дошли около 40 служители на МВР.

"Тези хора бяха ангажирани, само за да гледат как Сидеров и Чуколов безчинстват", каза още собственикът на клекшопа.

"Очаквах те да ни защитят - мен, съпругата ми и бизнеса ни", разказа мъжът.

Семейство Симеонови не скри разочарованието си от отношението към тях от страна на двамата политици. Те са на мнение, че е по-добре да емигрират, ако нещата в държавата не се променят към по-добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
7
 
6
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
Mnogo e kofti toq Sider
33
5
 
10
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
Като нищо тези са продавали цигари без бандерол... Един приятел редовно си купуваше от подобен клекшоп на бул България Боро 100 пакет .Даже веднъж си беше взел над 10 стека накуп.
32
1
 
2
 
! Отговори
1111111 преди 8 години
До Анонимен 45Ясно е, че нищо не разбираш, не си дорасъл!
31
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз ако съм съдия на тоя на снимката му давам 5 години само за физиономия
30
8
 
12
 
! Отговори
Искрен преди 8 години
До тия дето се чудят как е имало след 24:00 хора там и дали прави кинти клекшопа. Момци, знам, че на село като затвори кръчмата до гарата и се плесвате тук да ръсите мозък. Но в центъра на София и то в петък има бая народ. ***, дето им викате. Ония дето са хванали влака и бачкат за да си харчат с кеф из нощна София. Пък вие си кибичете в кръчмето до гарата и цъкайте как Сорос и Сащ са ви виновни, че нямате пет лева зад гърба си. ;)
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, няма ли край на тази простотия!??.............ало, членската карта ... със края на твоето поколение ще дойде и краят на простотиите
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TIA OT SHOP KLEKA SA MILIONERI V EVRO,A KOLKO SA AROGANTNI--NEAM DUMI.
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До данъкоплатецстава въпрос за инцидента,не за това какъв работодател е и дали си плаща данъците! Факт е,че Сидеров и кликата му за пореден път доказват,че са жалки,политически лилипути и човешки недоразумения!
26
14
 
6
 
! Отговори
! преди 8 години
Съд за про-руското ***, мръсния наркоман и национален предател!
25
2
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Абе, няма ли край на тази простотия!??Това ли е проблемът на България!???
24
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров е психопат, *** и педофил, ... но господина на снимката, защо е позволил да го рита.Трябвало е да му забие един шамар и волен ще се наака.
23
16
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Сидерко да влезе в затвора за прикриване на нелегален бизнес. Той фактически е алармирал престъпниците, сега ще ги хванете като цъфнат налъмите. Ако наистина е искал да свърши работа, имаше далеч по умни начини. Според мене Атака се финансира от дрога и проституция.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VOLEN E ZVEZDATA NA POLITICESKIAT NI NEBOSKLON.
21
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига с този цирк. На това семейство му се дава гласност цял ден. Бити, щипани, ритани ....циркаджии. Проблема има две страни. Защо се дава невероятна гласност само на едната?? И как в 24 .00 ч се събрали толкова хора ако предварително не са организирани? Че белокосия не е читав е ясно, но кой е свестен от политиците? Боко, Цецо, Гея, Местан, Доган, Миков ..лъжци и крадци. Защо не е дадена трибуна на белоглавия? Някой не иска. Това е нашата независима журналистика, слугиня на богати ненор
20
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зададат ли се избори и Бялото джудже полудява! Поради простата причина,че нищо не прави в парламента-поради некъдърност и липса на качества,но е разбрал че българите обичат цирка и що да не се прави на шебек,щом ще има полза от това!
19
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
До бай Петко,ще ходи с подвита опашка,знаеш къде.
18
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дребния *** отдавна практикува ритане по кокалчетата, при всеки скандал едно и също. Този прийом е много удобен, защото после винаги може да каже, че е без да иска. Дано попадне на някой с подковани обувки да му строши глезените.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кви наркотици казвате продавали и колко струват ?:)))
16
3
 
8
 
! Отговори
kongo преди 8 години
o4akvam amerikanskite trolove da se zadeistvat - START
15
10
 
19
 
! Отговори
данъкоплатец преди 8 години
как с тази маза се поддържа персонал от 7 работника на трудов договор с всички удръжки и осигуровки -та тоя трябва да прави оборот колкото един малък ресторант за да има за наем,счетоводител ,данъци ,осигуровки ,заплати ,ток ,лиценз за да продава алкохол и цигари,нещо не е таман работата..