Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление

"Атака" свиква митинг пред Народното събрание утре сутрин
Обновена: 27 окт 2015 13:17 | 27 окт 2015 12:05,
378
Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров чака да бъде арестуван в парламента утре. Затова партията свиква всички атакисти на протест пред Народното събрание. Призивът се върти в медиите на националистите.

Още по темата

"На 28 октомври от 8:00 ч. всички атакисти да се организираме на протест пред Народното събрание. Цацаров е наредил да арестуват лидера на "Атака" Волен Сидеров в парламента“, информират телевизията и вестникът на партията.

Митингът ще е ответен на студентския протест от вчера, когато хиляди младежи излязоха на улицата. Те изразиха недоволството си срещу Сидеров и нахлуването му в НАТФИЗ.

Националистът атакува театралната академия и студентите в нея в нощта на изборите и преди деня за размисъл. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

Заради изпълненията му главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Междувременно стана ясно, че мъжът, ударил Сидеров пред НАТФИЗ в неделя вечерта, също е с обвинение за хулигантство. Днес той обяви, че не е искал да напада националиста умишлено, а е станало случайно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УТРЕ!
185
5
 
13
 
! Отговори
всичко коз преди 8 години
Феновете на атака не са лоши момчета, познавам ги и тримата =))
184
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 274 ТИ ЧЕЛ ЛИ СИ ПРОГРАМАТА НА АТАКА, ЧЕ СЕ ОБАЖДАШ, БЕ УМНИК?????? ВНЕСЛИ СА МНОГО СВЯСТНИ ПРОЕКТОЗАКОНИ, НО НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРИЕМЕ, *** НИ УПРАВЛЯВА М А Ф И Я!!!ЯСНО ЛИ ТИ Е?????
183
6
 
14
 
! Отговори
УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ! преди 8 години
Нашият лидер трябва да бъде спасен, от про американското правителство\ така наречено ГЕРБ\, народе!!!! АТАКА победа над окупатора!
182
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да ще се видим скоро
181
6
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Тамън утре ще арестуват Волен пред оскъдната му групичка Атакисти да видят до къде я докара Фюрерът им.
180
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Призовавам всички батакисти утре да довтасат пред Народното събрание, за да видят как лудият им вожд ще бъде най-позорно арестуван, а също така да видят, че нормалните хора сме много повече от тях!
179
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От съществуването си досега Атака е внесла и прокарала точно НУЛА закона.Безполезни сте!
178
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До JPА твоят интелект си личи от километри като те гледам как пишеш.
177
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги винете атакистките аборигени - не им е лесно. 3% рейтинг и наакано фюрерче си е мъка :)
176
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
полицаите кото са на протестите с наколенките са най долните гербаджииски *** ще ги видим утре нямам нищо против възпитаните и умни покуцай който изпълняват служебен и национален дълг
175
14
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Управляващата хунта в София все повече започва да прилича на управляващата хунта в Киев !Фалшификации и манипулации на изборите, побоища над опозиционни лидери, репресии срещу инакомислещите ...И всичко това точно, както в Украйна се случва под зоркия одобрителен поглед и инструкциите на САЩ.Свалете мръсните си ръце от Волен Сидеров !Който сее ветрове, ще жъне бури !
174
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симпатизантите на Хатака са по-луди и от фюрера си.Атакисти, слушайте ме много внимателно - вие сте една нищожна дребна групичка. Вие не сте никакъв фактор в тази държава. Толкова сте незначителни, че ако утре внезапно изчезнете, никой няма да забележи (и няма да липсвате на никого).Колко ваши закона са били приети досега? Нула. Вие сте най-яловата партийна група в историята на България.БЕЗПОЛЕЗНИ сте. Съществуването ви е безсмислено. И скоро ще приключи :)
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
262Тази простотия колко пъти ще я напишеш? И във фейсбука се върти от няколко дни. Нямате грам мозък да измислите нещо по-различно.
172
2
 
3
 
! Отговори
от сейко преди 8 години
цитизен ако знаеш колко е приятно усещането да си близко до полицаите и някой да ги срита ,ти никога не си и няма да го усетиш
171
2
 
12
 
! Отговори
Херцог Трън преди 8 години
Съгласен съм да свалят имунитета на Сидеров и да го вкарат в затвора за много дълго време! Но защо "студентите" и всички, които ще излизат на протест не се вдигнат срещу мафията ДПС ?Според мен Сидеров е безобиден сравнение с ДПС, които са затрили хиляди невинни българи и продължават да затриват! Колкото до НАТФИЗ - там 90% са *** наркоманчета, които са там не за за от обич към актьорското майсторство, а от грандомания - всички искат да са "известни" и да се докопат до "големите пари"
170
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като чета по сайтовете колко негативизъм има срещу истината , нистина сме оскотяли
169
2
 
9
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Хахах, като си бил на протести на атака, пица ял ли си? А бой? Че утре ще ядете и двете...
168
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Носят се слухове, че в Националната Спортна Академия са открити наркотици и хомосексуалисти.Студентите от факултетите по тласкане на гюлле, хвърляне на копие, вдигане на тежести, джудо, самбо, бокс, борба и кик бокс с нетърпение очакват господин Сидеров да отиде там и да въведе ред.
167
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
258 - Няма нуджа да ви броя, вие сте изчезващ вид.Скоро и партията ви няма а я има, и ТВ Алфа ще бъде закрита.