Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление

"Атака" свиква митинг пред Народното събрание утре сутрин
Обновена: 27 окт 2015 13:17 | 27 окт 2015 12:05,
378
Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров чака да бъде арестуван в парламента утре. Затова партията свиква всички атакисти на протест пред Народното събрание. Призивът се върти в медиите на националистите.

Още по темата

"На 28 октомври от 8:00 ч. всички атакисти да се организираме на протест пред Народното събрание. Цацаров е наредил да арестуват лидера на "Атака" Волен Сидеров в парламента“, информират телевизията и вестникът на партията.

Митингът ще е ответен на студентския протест от вчера, когато хиляди младежи излязоха на улицата. Те изразиха недоволството си срещу Сидеров и нахлуването му в НАТФИЗ.

Националистът атакува театралната академия и студентите в нея в нощта на изборите и преди деня за размисъл. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

Заради изпълненията му главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Междувременно стана ясно, че мъжът, ударил Сидеров пред НАТФИЗ в неделя вечерта, също е с обвинение за хулигантство. Днес той обяви, че не е искал да напада националиста умишлено, а е станало случайно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички НПО-та с чуждостранно финансиране трябва да бъдат закрити.
145
14
 
15
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Волен може да е всякакъв, и той си има слабости като всеки човек, но НИКОГА не е лъгал, крал и мамил българският народ, както Боко Мутрата, Сергей, Доган и останалите тям подобни ***. Волен никога не е обиждал, посягал или удрял човек, за разлика от този рокер-бабаит, който сега бива развеждан из медиите на Боко, за да лъже най-долно и да се гаври с тотално зомбирания народ. Ако държавата и народа са нормални, този престъпник трябва вече да е натикан в затвора по бързата процедура!?
144
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Соросоидините изчадия против нпатриотизма
143
3
 
24
 
! Отговори
XAAXAXXAXA преди 8 години
Ей каква светкавична прокуратура, гордея се наистина! Само да попитам каде е прокуратурата когато Борисов наруши закона в деня на изборите като каза за кой е гласувал, напълно незаконно??? Къде е прокуратурата? Къде е прокуратурата за делата на Цветанов два пъти осъден изведнъж на третия оправдан :Д ей как стават тия неща? някой да ми обясни..защото аз мисля че имаме различни прокуратури, едната действа мн бързо другата си затваря очите като Темида :)
142
11
 
7
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
В момента правим точно това, което Сидеров иска - и от което изпитва нужда - а именно, обръщаме му внимание.Все по-често си мисля, че трябваше да го пуснат в НАТФИЗ, да изведат навън камерите и журналистите и всички без имунитет, след което да теглят един ключ на вратата... И проблемът щеше да се реши от само себе си. Без отразяване шоуто не е шоу. Независимо дали говорим за истинско шоу или селско-битовата трагикомедия с руски привкус на Сидеров.
141
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Набит атакист - БЕЗЦЕННО! :)
140
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С един куршум два заека. Политическо разчистване на сметките с опозиционната партия Атака и фалшификацията, която се случи в зала Арчмеец.
139
6
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 8 години
Подготвят качулките за утре.Освобождават килиите в близките РПУ-та да могат да поемат Атакистите които се противопоставят на ареста.Ще има цирк,по голям от Биг Брадър :)
138
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ве тоя няма ли да изпълзи на вън че да му видим наакания поглед и насинената мутра? :)
137
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 218Много им е притрябвал на руснаците тоя ***. Те имат да къртят араби. Не го къртят... студенти :)
136
6
 
11
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Не мисля, че играе игра, нито че поведението му е дирижирано. Не може да е чак такъв артист. Според мен просто не е в ред. Болен е.
135
5
 
12
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
В програмата за унищожение на българския народ, приета на московски ционистки конгрес през 1988 г. ясно е посочено, че патриотичните и национални движения в България трябва да бъдат обявявани за фашистки, шовинистки, терористични, да бъдат очерняни, оклеветявани и да им се лепат етикети от медиите, които се контролират и са в ръцете на юдео-масони. Именно това се случва!Въпросната програма за унищожение на българския народ е публикувана в множество сайтове и блогове, и всеки може да я прочете!
134
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, къде ли се е смушил сега Бушидо мен? Трябва да знае, че ще плаща за геройството.
133
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо утре една бесилка пред парламента и Белия Бродник директно от парламента - на бесилката. И да видите от следващия ден България как ще дръпне нагоре, понеже св. Бойко нали се изкъпа с вълшебната вода в Плиска, обаче Бродникът пречи на магическата сила. И утре като го обесим, от други ден заплатите на всички ще се вдигнат двойно, бежанците ще избягат сами, а ЕС ще ни даде половината от фондовете си, само на нас.
132
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баце като ви докара амуджите и ви вдигне още цените, той друго не може, Болен ще ви се види като прашинка в окото. Когато на амуджите им се прииска секс, не им стигнат парите, когато са на тумби и започнат да бият и почувстват силни, тогава ще имате нужда от Атака, там има доста млади и силни момчета. Тогава трябва да се обединяваме и отстояваме правата си като първо Беда се свали и съди. Да се пусне само ако върне 10те мириарда откраднати от нас. Иначе Буда иска разделение за да не му се търси
131
5
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
до 196, Ааа добре си спомняш този момент. А спомняш ли си тогава, че вашия вожд подкрепи ДПС и Дилян Пеевски!!! А спомняш ли си видеото с купените за по парче пица момчета... Това спомняш ли си?Как още му вярвате на тоя не е истина...
130
7
 
22
 
! Отговори
анкетьор преди 8 години
Мислите ли , че поведението на Волен е за откланяне общественото внимание на хората от значително по-сериозните проблеми в нашето ежедневие . Тоест всичко е част от някакъв сценарий ???ДА+НЕ -
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 58740Явно само ти не си овца, но че си в стадо, в стадо си.
128
2
 
13
 
! Отговори
58740 преди 8 години
Добре бе , само ли аз се чувствам като "овца от стадото " Зададоха медиите тон на месен о вече 2/3 дена Волен това , Волен онова - има си процедури - ще видят какво ще решат, дали да го съдят , дали не Проблемът не е Волен / той е само някакво нюансче / , а това как ще караме поредна зима със заплати от 450 лв средно / в провинцията е така / , защо не скачаме затова защо не скачаме с/у факта ,ч е в нас се купува най-малко количество електроенергия спрямо средна заплата , сравнено с Европа
127
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РодолюбецАмо това точно е проблема, какво прави народен представител в НАТФИЗ в нощта на изборите?? Не трябваше ли да обяснява на симпатизантите си (или квито са там) за постигнатия висок рейтинг на подкрепа, или то това за тях не е вахно???