Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!

Властта призова да не пътуваме в Париж, пуска още полиция навсякъде
Обновена: 14 ное 2015 13:45 | 14 ное 2015 13:45,
233
Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви атентатите в Париж за новия 11 септември. Той призова българите да се въздържат от пътувания във Франция, да бъдат бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора. Полиция, жандармерия и армия ще наситят градове и села. Борисов предупреди и че вече всеки киносалон и сладкарница са уязвими.

Още по темата
Министър-председателят събра тази сутрин шефове на служби и ключови министри в МВР, за да се набележат мерки за сигурност след атентатите в Париж снощи.

„По-добре да се въздържаме от пътувания във Франция докато не се уточни дали всички терористи са задържани и убити”, каза Борисов след заседанието. Той призова обществото да бъде възможно най-бдително.

”Ние ще се опитаме да наситим с полиция, жандармерия и армия градовете и селата. Но разчитаме и на хората да бъдат максимално бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора”, каза още министър-председателят.

Той беше категоричен, че властите трябва да преосмислят политиките си. ”Тези терористични актове бяха малко по-различни от другите. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима. Надявам се за една нова политика в Европа”, каза той.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни. Въпреки това властта е планирала въвеждането на няколко специфични мерки, които да послужат за защита на българите.

”Засилва се и нивото на граничен контрол на външните граници, засилва се контролът на транзитния трафик и се отделя внимание на обезпечаването на масовите мероприятия", съобщи Бъчварова.

"Обръщаме се към всички, които ще пътуват към Франция да го преосмислят. Щабът следи внимателно обстановката и е в непрекъсната връзка с партньорите”, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
17
 
! Отговори
боко преди 8 години
Бойче кажи дюнерджийниците те цел ли са...
37
0
 
13
 
! Отговори
селчо преди 8 години
А ние от толкоз тикви,да вземем да изберем най-кухата
36
12
 
4
 
! Отговори
БРАВО, ГЕН. БОРИСОВ! преди 8 години
Марш, марш,С генерала наш,В бой да летим,Враг да победим!
35
9
 
1
 
! Отговори
ХАФЪЗ преди 8 години
СЕГА ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН, ТРЯБВА ДА ДА БЪДАТ РАЗПИТАНИ ВОЛЕН КОНВЕРТИТЪТ И МЕСТАН ДЖИХАДИСТЪТ ЗА ВРЪЗКИТЕ ИМ С "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ" СЪЩЕВРЕМЕННО ДА БЪДЕ ВЪЗОБНОВЕНО РАЗЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ"!ДА СЕ ПРЕОСМИСЛИ СЪЩЕСТВОВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКИ ДВИЖЕНИЯ дпс И ФИНАНСИРАНИ ОТ ТЯХ ПСЕВДО ПИШМАН-НАЦИОНАЛИСТИ атака!! МЕДИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДИСКУСИЯ ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ДВИЖЕНИЯ И ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ДПС И АТАКА! РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА!!
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не харесвам Путин ама тои си се държи най адекватноза ИД е ясно щатите я подкрепят и затова са против да се нападаситския лорд си свали маскатафранцузите нищо немагат да направят - те и като всички в европа са почти без армия и въоръжение - имат малко македонски манталитет много говорят ама насреща няма нищонавремето фашисттитте са ги отвяли за няколко дена до седмища максимумнапример сравнено с щатите или руснацитесамо те могат да решт нещата но .....
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление,видя се,че само с толерантност не става!Май трябва да се пробва подхода на Мехмед Али паша в Родопите, но в мек вариант.На една страна гуглата,на друга феса и който го иска , да се дупи по цял ден зад Босфора!
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за обяд днес -пълнена тиква с ориз
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
съкращения в МВР и намаляване на заплатитебаси неадекватницитемного е подходящ моментаада не говорим за секретните служби - вижда се че французите яко се издънихаа като се сетя за нашите ме заболява главата
30
0
 
27
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Абе, Борисов що пропускаш дюнерджийниците. Нали те бяха моста на добронамереността. Тебе ветър те вее на сива кобила.
29
0
 
24
 
! Отговори
ТЕРОРА преди 8 години
Европеиските Лидери ( с политиката си ) са съучастници във ТЕРОРА . Сега в Париж се видя по отблизо, защото Сирия е далеч !
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решението е просто! Да се сложи по един дюнерджия до всяко кино и сладкарница. НЕма такъв ***.
27
2
 
18
 
! Отговори
Аарон преди 8 години
Ванга Пророчицата предрече - през 2016-та Европа ще епочти безлюдна!Това е поредното нейно предсказание, кето ще се сбъдне!
26
0
 
28
 
! Отговори
Затвори границите за преди 8 години
Борисов , Франция е включила армията в Париж,Твоята армия къде е за границите ни ?Чудите се как да ги пенсионирате и уволните, че нямате пари. Сега НАТО ще ти пзи ли градовете и границата ?Чакаш Европа да си смени политиката .Ми ти за какво си ? Унгария как обяви че затваря граници за бежанци ?
25
6
 
3
 
! Отговори
Omara преди 8 години
foruma e palen s Charlita li?
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 40Това е единственото правилно решение, но за съжаление неосъществимо...
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега при нас и с гранатомети стрелят. Гевезят се нещо
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се забрани изповядването на ислям в Европа!!!Стига с втълпяването на тая толерантност!Това се превръща в съучастничество към терор или потенциален такъв!
21
0
 
9
 
! Отговори
до 35 Помним преди 8 години
Не е Гео Милев, бе, засрами се!
20
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Борисов.Не ги пусна в България!
19
2
 
16
 
! Отговори
Помним преди 8 години
Имаше един поет, който и с едно око видя тогава и през времетои хлябът е от мъката по-черЕдин е лозунгът - Терора долу...! Да не дописвам, че ще го изтрият, макар че те не четат поезия!Шапка долу за Гео Милев!