Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
17
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До 188 KalergiАз знам че това е работа на тайни сатанински общества и са замесени ционисти и Меркел е тяхно оръдие. Целта наистина е измиране на европейските народи и деградацията им от смесени връзки с примитивни диваци и продукта на това - *** хибриди. Това което ти казваш е поредното потвърждение. Хората трябва да считат Меркел и либерализма за обществен враг номер едно и тези скрити зависимости с тайни общества и сатанинските доктрини които изпълняват да излезнат на светло.
147
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъдете расисти днес защото утре ще е късно.Да на расизма,не на войната
146
1
 
21
 
! Отговори
r.petkov преди 8 години
Е това вече не го схващам... "Европа да се готви за..." при положение, че Европа може да отговори и тя с насилие и да ги смаже тези "насилници" Обесваш 100-на на площада и ги оставяш да висят - > всички се вдигат и -> откриване на работни места в конц. лагерите :) Няма афгани, мафгани и други черни мангуля!
145
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разлика между тези диваци и оня къде три папи са го галили по главата няма
144
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно баба меркел сбърка афаганистанците с турците като ги пусна в германия. Невъзможно е афганец да го научиш да работи живял в пещерите.
143
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сбърканата бабичка шМеркел * ***.мата на хубавата държава...
142
1
 
24
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Нашият народ има една поговорка "Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи".. тя се отнася и за бившата комсомолка от бившето ГДР - Меркел, която вкара "вълка в кошарата".. сега ще си патят германките ... да не говорим за дивотията "арабска пролет" щедро финансирана от ЕС, която доведе до тази бъркотия ... френски самолети бомбандраха Кадафито сега последствията са ясни .. и парижани добре го знаят!
141
1
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Брилянтен анализ на Джамбазки и отлично представяне тук от госпожа Цветанова. Имаме нужда от повече подобни четива, а не публикуване на простотии. Честит Йордановден на всички! Хора, вярвам, че Европа и този път ще успее да се прсдпази и съхрани. В Германия се надига страшно недоволство, което няма как да не избие нанякъде. Вярно е, че доста млади мъже се изпедерасиха, но изтински мъже все още има бол!
140
0
 
17
 
! Отговори
men преди 8 години
стига с тези глупости със застаряващото население. проблем няма. половната германци вече са или безработни или разносвачи на пакети и пици за по 400 евро на месец + социални помощи (така работят и пиовечето бг "бизнесмени" там). нискоквалифицирана работа почти няма. всичко се прави от роботи и по зле ще става. какво ще работят амуджи и чаветата им? едниствения проблем със застаряващото население е че паричките които плащате секрадат като се "инвестират" в юдейски компанийки като фейсбук без абсолютно никаква реална стойност и ако нема пирамида в която милиони да внасят всичко ще рухне за има н
139
1
 
9
 
! Отговори
Фокуси преди 8 години
Мулти култи и болшевизма са две страни на един медал .Болшевизма е левия вариант,мулти култи е десния вариант.С левия вариант смазаха Русия,с десния смазаха вече ЕС. Обама се разрева вчера щото мислеше ,че за 8 г ще си свърши работата и в Америка.И сега се чувства предаден от Америка .
138
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 183Юруш на кадъните.
137
10
 
1
 
! Отговори
ураа преди 8 години
В ЕС бягат мъжете към САЩ ,в Русия пък жените бягат към САЩ.
136
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много е важен тестът със водородната бомба на корея за да може един ден виновниците за мултикултурализама уса да си получат заслуженото
135
1
 
35
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Тук не става въпрос дори за образование и работа. Човек се ражда с определено генетическо наследство, белите европейски хора носят това наследство в кръвта и гените си. Зло и неправилно е образование, социални придобивки и условия за работа мъчно извоювани от нашите предци да се дават даром на хора с поведение на животни дошли от някъде си и които нямат никакво право на тях както ние имаме по наследство. А да има смесени връзки с такива е унижение, долно и противно нещо с деца ***.
134
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз се чудя , сега е зима жените са навлечени с по два ката дрехиКато стане лято не ми се мисли , тези амуджи директно през прашките ще деистват
133
1
 
7
 
! Отговори
хм преди 8 години
Тя пък една бираааааааааа..сладка чак ликьор пиеш .Германия и Франция просто си отиват приятели ....... Тва е .
132
1
 
1
 
! Отговори
мда преди 8 години
Е,какво ,за да се чувствам мъж трябва да бягам в Америка.Сега разбирам и Колумб и Кортес и всички пелигрими от Европа махнали се през 16 19 век от този прокълнат от феминизъм и комунизъм континент.
131
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека и германките най-накрая да се почувствоват щастливи жени. То само бира не стига.
130
0
 
9
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Доста тестостерон навлезе в Европата. Не могат горките мъже да я карат само ръчно! Скоро ще се появят и *** бебета! Германио, благодари на Чичо Сам!
129
0
 
19
 
! Отговори
Kalergi преди 8 години
Планът на автора на пан-европеизма Ричард Куденхов-Калерги в действие. Всичко върви като по ноти, точно както го описва в книгата си: да се заличи бялата раса, като се ограничи раждаемостта в Европа и след това- залее с "вълна" от араби и африканци. Не случайно Меркел бе удостоена с неговата награда от фонда "Калерги".