Представители на Турция шетат в Южна България

АБВ ще има кандидат за президент, разкри Първанов
7 фев 2016 21:14, Анисия Иванова
148
Представители на Турция шетат в Южна България
Снимка: Булфото

Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България, мачкат наши сънародници, български турци, лидери на мнение, дори активисти на ДПС.Това заяви пред Нова телевизия Георги Първанов, президент (2002-2012) и лидер на АБВ. "Имам достатъчни сериозни сведения, че това е така”, обясни той.

„Сега се върви по структурите по места, за да се обръщат хората в правата вяра. Това го правят представители на турската държава и аз питам къде е българската държава”.

Според него трябва незабавно да се свика Съвет за национална сигурност към премиера, а защо не и към президента, ако има волята и характера да го направи. „Да се чуят службите, да се чуят политиците, да има една консолидация на българските политици по този въпрос, защото тук не можем да се делим. Това нещо не се е случвало над 25 години”, каза още Първанов. Той заяви, че ще сподели това с премиера Бойко Борисов буквално в близките дни и часове.

Първанов поясни, че той е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. „Позицията на Доган беше национално отговорна”, смята Първанов. Аз винаги съм уважавал Лютви Местан, но това, което той направи, за мен няма как да бъде оправдано, допълни лидерът на АБВ.

Той заяви, че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той. Името му ще бъде обявено в средата на май, обеща Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МПо-страшното е, че ти си от ония, които ни направиха най-бедната страна, и си точно от тия коиото шетат и омитат всичко имуществено от народа, такива като теб са предателите и унищожителите на държавата ни. А Матушката не я закачай много, защото Матушката ни даваше на безценица бензин, беше ни топло, не се увивахме зимата с одеала и шалове като ***, тогава ходехме по два пъти на почивка, хлябът беше 15 стотинки, парното - 20 лв. А сега дарителите на демокрация буквално ни убиват.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КЪДЕ СИМлъкни бе, илитерат! Каква "свобода" купуваме бе, извращенец? Къде я виждаш тая свобода? В умиpaщите масово български граждани от безразличието на държавата и ид.идиoтcкото, пpecтъпно здравеопазване? Или в гладуващите старци, без отопление, стоящи на тъмно за да пълнят търбуха на ЧЕЗ, или в огризките с които се хранят, или в убийствено вредното образование, в което бъркат с мръсни ръце съседи и задокеанци, или в обезмозъчаването ни, в ежечасния терор над интелекта и чувствата ни...
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е само в Южна България, г-н президент, НЕ - шетат из цяла България. И не ни заблуждавайте - не само"представители"(т.е. шпиони и подстрекатели) на Турция, много повече са "шетачите" на САЩ - новия ни МНООООГО ГОЛЕЕЕЕМ БРАТ, а и на някои други, по-малки, западни БРАТЛЕТА, които нагло и бандитски обраха икономиката ни, присвоиха производствата и пазарите ни, обират ни сега и мозъците, и паметта, и не им пука, че сме най-бедният, най-боледуващият, най-умиращият, с най-корумпирана върхушка народ.
51
2
 
10
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
До МРАВКАКолко пъти хората се стягат, отиват на протести и там..... 758 човека. Докато това е така, няма да има промяна. В Гръция виж какво става, а българите само цъкат с език и ги псуват на мързелива маляка. Народът ще се самоизбие и никого няма да му пука. Тук вече остава личният пример! Докато дишам, ще си отстоявам мнението и убежденията, ако ще и да съм последният, който ще загаси лампата!
50
7
 
9
 
! Отговори
М преди 8 години
А представителите на Матушката шетат в управлението ни на най-високо ниво! И кое е по-страшното?
49
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските представители, които шетат из България, са в пъти повече с цел да продължи ограбването на народа!
48
18
 
11
 
! Отговори
АНТОН БОЙЧЕВ преди 8 години
ЗАДАРИ МЕРЗАВЕЦА (п)РЕЗИДЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВПредставители на РУСИЯ шетат в ЦЯЛА БългарияВЪН РУСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ
47
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор Живков на бесилото на Левски , смърт на предателите
46
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преставителите на Жовковия режим нямат думата
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Комунист-убиец като Чаушеску на стената
44
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два мандата изкара като президент с гласовете на ДПС този агент Гоце!Кремъл го активизира и той изпълзя !Като имаш данни дай ги бе, покажи ги на отговорните институции!Комунистически евтини номера...
43
6
 
11
 
! Отговори
Козият рог преди 8 години
Първанката се олежа нещо! Що не вземе да стане един хайдутин - хем ловът ще върви, хем от турците ще ни закриля! Е - да се 'фащат двамата с Боко и у Балкана...
42
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце е един от най-големите руски продажници! Той и всички червени *** като него са национални предатели. Сега излизат пак от дупките. Кремъл им бие камшика!
41
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце работи за Кремъл
40
4
 
17
 
! Отговори
до 59 преди 8 години
Ами ако цялата страна не може да премине към турция, защо като за начало не преминеш първо ти?
39
1
 
10
 
! Отговори
Знатен Магаревъд преди 8 години
Гоцье ба,нали обеща да ми пратиш две мъшки пулета *** Кусача бье,*** вашите яхъри??
38
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Az Sam bulgarka i ne mi puka. Otvratena Sam ot mnozinstvoto Bulgari, taka che ako shte cialata strana da mine kam turcia, vse mi e taia.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо чудно от изказването. Първанов е правил подобни на атакист коментари още през началото на 90-те. А после като влезне в политиката и той ще "бори тероризма с толерантност" като Ч.ехльо.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунистите спретнаха възродителния процес,за да отклонят вниманието на народа от фалита на соц.лагера.По добре щеше да отворят границата с Турция и всеки сам да се определи.Който се определя за турчин _аравидерчи с банкет и рози.Който счита, че е ни турчин,ни българин и реши да остане в родината си,новородените с български имена.Тогава нямаше да има "голяма екскурзия" с бохчите.Тъ*аци .
35
17
 
9
 
! Отговори
Русофил преди 8 години
Ако Русия ни превземе,ще посрещна всеки неин войник с вазелиново д-упе! Ще бъда мил и сърдечен,ще бъда подмит и парфюмиран както никога!