Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса

О.з. генерал-майор хвали президентът за речта му пред ЕП
102
Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса
Снимка: БТА

С речта си пред членовете на Европейския парламент в Страсбург преди ден Росен Плевнелиев стана българският държавник, който се нареди до Хавел, Валенса и Орбан. Това мнение изрази пред журналисти в Стара Загора генерал-майорът от запаса Съби Събев - председател на Съюза на офицерите от резерва "Атлантик".

Още по темата
Със своята ясно изразена евроатлантическа позиция той високо надскочи българските мащаби и демонстрира, че е европейски политик, посочи Събев.

По думите му сериозният геополитически анализ на президента е опровергал мнението, че днес в Европа има дефицит на лидери.

Генерал-майорът от запаса Съби Събев участва в кръгла маса на тема: "Резервът на въоръжените сили - гарант за суверенитета на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
16
 
! Отговори
УжасТ преди 7 години
Явно Плевнелиев не е единственият *** в България.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев се издигна в очите на слепите.
25
0
 
8
 
! Отговори
до 37 преди 7 години
Гледай да не ревнеш и ти.
24
3
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 7 години
Не се отвивайте много, че можете да настинете.....
23
5
 
17
 
! Отговори
Цирк Балкански преди 7 години
Уф, хайде да идва октомври , да избираме друг клоун , че тоя ми омръзна вече.
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички кремалски бандити при Митьо очите
21
5
 
20
 
! Отговори
88 преди 7 години
Защо всички във форума, които хвалят това недоразумение президента, не могат да пишат на български език?
20
1
 
19
 
! Отговори
Иди Амин преди 7 години
Орбан изобщо не е евроатлантик, а Лех Валенса неколкократно е бил твърдо против сегашната политика на ЕС, а на всичкото отгоре и агент на полската ДС. Но за Съби Събев самото му име говори много.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този измислен генерал от запаса Събев ще стчупи рекордите в Гинес по малоумие. И той и Плевнелиев както всички евроатлантици са безмоъчни същества.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Росен се изказал че престъпленията на комунизма в България не били наказани. Напротив Роске, ти като комунистически запъртък беше наказан, но едва ли го осъзнаваш.
17
2
 
21
 
! Отговори
Мнението ми за Роско преди 7 години
Роско е и ще си остане един нагаждач. Един КОМСОМОЛЕЦ на новото време. Дори част от казаното да е истина, то не идва от сърцето му, а просто е "политически коректно" и Роско се надява да му донесе позитиви - служби, закрила или нещо подобно. Ниско качество човек - това е наш Роско.
16
2
 
18
 
! Отговори
предлагам преди 7 години
Съби Събев - главнокомадващ войските на НАТО в Европа, веднага! Плевнелиев генерален секретар на НАТО и с Русия е свършено.
15
0
 
12
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Редовно ли използвате наркотици ?.
14
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хреса ми речта на Плевнелиев,хареса ми хъса със който я чете,хареса ми злобата която вкара,но най харесах ,че думите които изрече са самата истина.За пръв път в българската история български политик беше толкова зашеметяващ за кремалските бандити.Не очаквах да раздаде такива шамари
13
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
добре че жена му му не даде да се кандидатира пак тоя великан на мисълта и словото. С нетърпение очаквам да вида какъв тип ще ви избере Борисов. Май ще е Кристалина - да ви води арабчета да ви оправят генофонда.
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е много далеч от професионализма на Валенса с чашката и успехите му в алкохолната подготовка - полякът е бил уволнен от корабостроителницата тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа. Валенса е уважан дори от руснаците и удостоен от тях с престижното звание "Старый пропойца". Хавел беше професионалист на бирата макар и на не такова високо ниво.
11
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев каза пред цял свят на висок глас така ,че да се чуе истината,така се прави другарки и другари а не като Боцко и Бачварова с махленската свада на слънчака,мишкуват щот кремалските бандити не търпят някой да им нарежда.Плевнелиев трябва да е премиер на България,само той може да се опълчи на руският мафиотски капитал в бг и колекторските им фирми.Жив пример Слънчев Бряг ,най посещавания руски курорт
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
qvno vchera po forumite mnogo sa opliuli i dneska se puska pak statiata sus nisuk start na gerberskite trollove.
9
3
 
15
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Кой го аплодира, бе 7 - неговите подлизурковци, по тертипа, по който и той самият подлизурства на Запад и през океана. Ной голямото недуразумение на този пост у нас . За това той е преЦедент, който слава Богу няма да се повтори. Чак толкова безгръбначно няма да имаме като главнокомандващ. Не че ги намаме у нас, ама няма да бъде избрано такова втори път.
8
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гордея се с нашия Президент!