След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...

Бъчварова отново припомни, че инцидентът има битов и личен характер
10 юни 2016 11:11,
77
След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...
Снимка: Булфото, архив

Всички, които бяха обявени за издирване след кървавата вендета в Слънчев бряг, са заловени. Само един продължава да се издирва. Това съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента. 

МВР-шефката отрече информациите за вървящи с брадви и бухалки бандити по улиците на Слънчев бряг. "Нямало е и бронежилетки", каза Бъчварова. 

Вътрешният министър призова за повече отговорност сред хората, които коментират престрелката в най-големия ни курорт. "Толкова лъжи се изговориха, че всички трябва да ни е срам", каза Бъчварова.

Тя обяви, че най-вероятно ще "предприеме действия" срещу депутата от ДСБ Атанас Атанасов, който излъгал, че тя и премиерът били в Бургас вечерта на убийството в Слънчев бряг. 

Вътрешният министър отказа подробна информация кой е убиецът и какво кара МВР да мисли, че той е човекът, убил единия от гардовете на Митьо Очите. Тя не пожела да каже и версиите, по които се работи. Мотивите за мълчанието й - тече разследване. 

"Знаем хронологията, но ако ви кажа защо са се скарали, ще попреча на разследването. Компетентните органи ще го установят", отвърна тя на въпроса каква е причината за избухването на смъртоносния скандал между двете групировки. Бъчварова отново припомни, че поводът за "инцидента" има битов и личен характер. 

"Деянието не е подготвено, не може да говорим за стратегия на война, битка и т.н. Лични отношения са поводът. За да сме коректни професионалисти трябва да проверим всичко", каза още тя. 

Бъчварова отвърна задочно и на думите на премиера, който вчера зададе въпроса защо събралите се пред болницата авери на Очите не са били арестувани на място. "Хората пред болницата не са извършили престъпление", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако 10 мутри стреляйки по 30 мутри нагласени за бой е битов характер...то Втората Световна война е просто няколко дневна стрелба с автомати и танкове
32
0
 
20
 
! Отговори
ами преди 7 години
Щом е казала,че има битов и личен характер-така е.........повЕрвахме..
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да припомняте в България не останаха заблудени, които да ви вярват. Това правителство се оголи и показа истинското си лице - Стряха на престъпния ъндерграунд.
30
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бъчварова отново припомни, че инцидентът има битов и личен характер"Нагло и безочливо изказване!
29
0
 
32
 
! Отговори
Само да попитам преди 7 години
КАК СПИТЕ СПОКОЙНО Г-ЖО МИНИСТЪР И КАК ВИ ПОБИРА УМА ТЕЗИ СЛОВОИЗЛИЯНИЯ?!? МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мафията и ГЕРБ са като едно семейство, а нещата вътре в семейството съвсем логично са битови и лични. В този смисъл е права Бъчварова - семеен проблем в нейното семейство. Сигурно дори се чувства обидена да я атакуват с въпроси, засягащи фамилията.
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е на мутри да им се струва "инцидент от битов характер". За тях това са неща от кухнята.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом не е битов скандал или стрелба между мутри, да не би да е гражданска война или преврат? А може би е въстание?Само да не е социалистическа революция!
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той и инцидента с кулите близнаци в Ню Йорк имаше личен битов характер - някакво спречкване между Бин Ладен и Буш.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Битов, личен характер имал "инцидента"! Вица на деня!
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тази от долу на рекламката бе, не спре да се маца с тая кал и това е ? Вече шести ден ? А като погледна на горе .... то пък някакви се карат за някакво парко място ?
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Битов инцидент с хора от кримнално естество с пистолети и брадви. Тез ще ги говорите на някого друг.
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха така!Събрахте си оперативните "работници" по банДово дело.сега следва да си ги пазите известно време,докато нещата се изгладят и съдът ги оправдае,"поради липса на доказателства",или доказателствата "ще се загубят",или "ще мине давност".По някоя от тези "законни" хватки,всичко ще се затлачи и "оперативните работници по банДово дело ,ще бъдат включени в нови задачи....и сериЯЛът ще си продължи,на територията на овчия рай!
20
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойкооо, повече от ясно е , че Митето ще ти изяде мандата на ТЕБ и на твойта шайка ГЕРБ !Власт повече няма да видиш , ако не го премахнеш своевременно , а не да лъжеш хората ( не са глупави, да знайш!) с "махленска свада".Махай го, а не да пращаш специалисти да го кърпят там !Махай го, че ти изяде главицата ;)
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Битов? Как ще наречеш 30-40 човека въоръжени с брадви и огнестрелни оръжия битов инцидент? Стрелящи се един друг, убит човек, друг с единия крак в гроба, трийсет гилзи. Хора занимаващи се с нелегална дейност, да не са отишли да пият кафе заедно? Не е било подготвено. Самото събиране на толкова много хора е достатъчно, за да стане ясно, че ще се случи нещо. Те да не са в синдикат, за да няма война м/у тях? Ще се запомниш с унищожитела на мвр, Бъчварова!
18
0
 
30
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 7 години
Мали-йййй, отсега нататък така ли ще ги наричат стрелбите между мутрите. Единият дебел чичко говори за махленска свада, а лелката му приглася за битов инцидент!!! Е, вярно, дребна работа, не е като да се стреля с гранатомети. Че, как ще се живее със съседи? Ти да видиш! Това означава ли, че потенциално във всеки съсед трябва да подозираме, че ходи с автомати, ножове и т.н. Тези с безумните си изказвания, що не се гръмнат?
17
1
 
19
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Цялата тайфа на мошеника бРойко ще ни вземе да си пусне по един у тъпите кратуни?
16
2
 
28
 
! Отговори
валентина преди 7 години
да споделя..Знаете ли колко е хубаво да излезеш вечери,дори сама,да си седнеш да хапнеш,да пийнеш,потанцуваш,и през това време Никой да не те закача,обижда,гледа мръсно и заплашително,дори непознатите ти казват здравейте и приятна вечер..е така е в нормалните страни,така го живях 10 години..и после се прибрах и си спомних как и защо напуснах тази държава.
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Битов е защото има Бити ! Обаче .... за тия дето са ги стреляли как трябва да се каже ... е те това не знам ?
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много НАСТОЙЧИВО ни се налага тезата че е битов проблема ......... мноого настойчиво