След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...

Бъчварова отново припомни, че инцидентът има битов и личен характер
10 юни 2016 11:11,
77
След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...
Снимка: Булфото, архив

Всички, които бяха обявени за издирване след кървавата вендета в Слънчев бряг, са заловени. Само един продължава да се издирва. Това съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента. 

МВР-шефката отрече информациите за вървящи с брадви и бухалки бандити по улиците на Слънчев бряг. "Нямало е и бронежилетки", каза Бъчварова. 

Вътрешният министър призова за повече отговорност сред хората, които коментират престрелката в най-големия ни курорт. "Толкова лъжи се изговориха, че всички трябва да ни е срам", каза Бъчварова.

Тя обяви, че най-вероятно ще "предприеме действия" срещу депутата от ДСБ Атанас Атанасов, който излъгал, че тя и премиерът били в Бургас вечерта на убийството в Слънчев бряг. 

Вътрешният министър отказа подробна информация кой е убиецът и какво кара МВР да мисли, че той е човекът, убил единия от гардовете на Митьо Очите. Тя не пожела да каже и версиите, по които се работи. Мотивите за мълчанието й - тече разследване. 

"Знаем хронологията, но ако ви кажа защо са се скарали, ще попреча на разследването. Компетентните органи ще го установят", отвърна тя на въпроса каква е причината за избухването на смъртоносния скандал между двете групировки. Бъчварова отново припомни, че поводът за "инцидента" има битов и личен характер. 

"Деянието не е подготвено, не може да говорим за стратегия на война, битка и т.н. Лични отношения са поводът. За да сме коректни професионалисти трябва да проверим всичко", каза още тя. 

Бъчварова отвърна задочно и на думите на премиера, който вчера зададе въпроса защо събралите се пред болницата авери на Очите не са били арестувани на място. "Хората пред болницата не са извършили престъпление", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яко трият не-удобните коментари,за предстящо посещение,битово,пред парламента
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е ясно , че министърката ще отрече всичко. Целта е да излезе невинен Очите , а другите да оберат пешкира . Тия наркотици дето се продават там са под протекцията на власт имащите и тяхното отроче мвр...
11
0
 
26
 
! Отговори
майната ви преди 7 години
А бе тези некадърници политици и прочее из.роди наистина ни мислят за балъци!
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе мисля си ... защо пък и ние така "битово" не се съберем пред парламента или пък пред МС ?Обаче съм повече от сигурен че ще се окаже че това е паркомясто на някой баровец !?
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази тетка изобщо не я отразявам какви ги дрънка ,но поне едно нещо в цялото изказване и признавам ,че се е опънала на Борисов ,който с приказките си отново счупи *** ..."защо не били арестувани хората пред болницата" ....макар и бандит Митьо има близки и роднини,приятели и ако щете служители или мутри , които нито харесвам или оправдавам ,но са отишли да даряват кръв -до колкото знам това не е престъпление и чест прави на Бъчварова че го признава.
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ,да .Естествено ,че е битов.Само дето става въпрос за Наркомясто ,а не за Паркомясто.Малеее,щом сблъсъка между 10 гарда въоръжени и гърмящи с пищови и 40 въоръжени с брадви ,кирки и търнокопи също гардове г-жа министърката нарича битов скандал ,тогава небитовите сигурно ще са когато започнат сражения с танкове и самолети из Слънчев бряг
7
2
 
31
 
! Отговори
млад провинциалист преди 7 години
До Млад гербист, абе ти някога стъпвал ли си в Гръцко? Там ако стане подобна престрелка в курорт, знаеш ли че полицията щеше да ги е прибрала всичките на топло, а не само едната банда? Или Митьо викаш е от Ваште?
6
0
 
39
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Обаче,продължават да си поддържат тезата за битовия скандал и това е!!!
5
0
 
27
 
! Отговори
ami преди 7 години
ostavka
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако дойда с бронежилетка и те гръмна до колата ти... Това битов спор за чушки или за марули ще се води?
3
2
 
23
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Добре е да се каже пак и да се повтори, че инцидента има битов и личен характер. Митьо е решил да почерпи компанията си от 30-тина човека в некво заведение на Слънчака, а насреща му го нападнали, че и стреляли по него и компанията му. Както министър Бъчварова казва, нека да не се занимаваме с личните въпроси на хората, те сами си знаят.Сега е важно, че са заловени всички които са се опитали да наранят Митьо и хората му, така и трябва.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте замазвали и омаловажавали нещата! Цялата държава е затънала в г.нилоч, за нищо не ставате!
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз започвам да се движа вече само с бронежилетка и брадва - така битово ....