Борисов чакал мъжка постъпка от ген. Радев, но...

Съжали, че не повярвал на министър Николай Ненчев за генерала
Обновена: 2 авг 2016 12:52 | 2 авг 2016 12:48,
215
Борисов чакал мъжка постъпка от ген. Радев, но...
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов не скри разочарованието си от подадената оставка на командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев, който е най-спряганата фигура за кандидат за президент на левицата.

Още по темата

"Министър Ненчев ме предупреди, че Радев е по-скоро политическа фигура, но аз не го послушах за съжаление. Мога да му пожелая приятен път на генерал Радев, приятна игра, изглежда, че ме е излъгал, но мен който ме е излъгал веднъж, не ме лъже втори път", заяви Борисов.

Той зададе риторичен въпрос как е възможно партия със 125-годишна история да се крие зад генерали и каза, че ако издигнат и генерал Попов (бел. р.началникът на отбраната ген.-лейтенант Константин Попов) за президент, ще разцепят армията.

"Щях да уважа мъжка генералска постъпка, ако си беше подал оставката, когато са направили този завод тук частен", каза още Борисов и съобщи, че завод "Авионамс" е вече отново на 100% държавен.

Заводът е един от водещите заводи в Европа, предлагащи пълен набор от услуги по капитален ремонт и модернизация на хеликоптери Ми-8 и Ми-17 с военно и гражданско предназначение, хеликоптери Ми-24, както и на редица самолети от типовете Миг, Су и учебните Л39. В допълнение заводът извършва периодични инспекции и техническо обслужване на изброената летателна техника.

Военният министър Николай Ненчев придружи премиерът в обиколката на базата в Граф Игнатиево и съобщи, че през ноември пристигат два двигателя за МИГ 29 от Полша, а до края на годината ще има още 10 двигателя, които се равняват на пет напълно функциониращи МИГ 29.

Във връзка с това дали ще се охранява небето с други държави, Ненчев отговори така: "Съюзниците ни от НАТО подкрепят тази идея. Това ще бъдат съвместни патрули на въздушното пространство. Ако това се случи, другите държави ще патрулират с техни самолети".

По думите му съставите на чуждите държави могат да бъдат настанени близо до български бази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
63
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОКИЧА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ. ЗАБРАВИ ЧЕ И ТАЙ СЕ ДРАСКА ЗА ГЕНЕРАЛ, МАКАР ЧЕ ТОГАВА ТОЗИ ПАГОН МУ БЕШЕ ПОДАРЕН ОТ ДОГАН ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ДПС. ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!
104
0
 
2
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Иванчо, купи си капела, но да бъде румънско производство- слънчасал си .Вервай ми.
103
1
 
37
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОНИ ::::::Когато един народ повярва и избере някого за премиер, той очаква искреност и честност в отговорностите1 които е поел индивида.НО!Но, когато народа разбере, че избраника се е оказал мошеник, мафиот и празнодумец то лошо му се пише на измамника. Па бил той и пужарникар.
102
7
 
26
 
! Отговори
българка преди 7 години
Господин Борисов! Не вярвайте и на Ненчев- този такава динена *** ще Ви постави, че няма да се усетите от къде Ви е дошло.Не бъдете наивен.Той е склонен към клевети
101
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един демократНикога не е късно един достоен човек да се орезили!
100
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някога и царя очакваше мъжка постъпка от генерал Борисов, но той си е обикновена МУТРА и ..........
99
4
 
62
 
! Отговори
един демократ преди 7 години
Генерал Румен Радев е един достоен български офицер. Един от малкото пилоти, изпълняващ изключително хладнокръвно "Полетът на смъртта" Лупинг при който нямаш право на грешка, защото няма катапултиране! Това е пълна гаранция, че е много смел мъж....................нататък всеки може да пише, каквото си иска и добро и лошо.
98
44
 
9
 
! Отговори
смешник преди 7 години
Бойко чака лоялност и мъжка постъпка от комунист/бсп-ар. Мъжки постъпи групата на АБВ и другаря Калфин. Като им замирише на власт - бегом. Сега и Радев - номиниран за президент и бегом. Никой освен раднините им няма да гласува за тях.с комунист- бесепар нищо не се прави, защото са предатели.
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иванабе Ванка ти явно си *** , , , , или си болин, , , , , лекувай се приятел !
96
4
 
31
 
! Отговори
Край преди 7 години
Брей Нато с техните самолети от кой ще ни пази от арабухите ли. Че те не идват със самолети. От турците ли - то може и техни самолети да ни пазят, нали са натовски. АААА Путин да не ни бомбардира. Ясно. Е ми трябва си. Той Путин трябва само един чеченец да ни прати да отърве държавния глава от глава и военния и външния мистър. Пасито сам ще гръмне.
95
0
 
48
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Спортиста и политика трябва да знаят кога да спрат с кариерата си! По - добре да слезеш когато си на върха, отколкото да караш докато те изритат и освиркат като ***. Бойко Б. не пожела да издигне и подготви нови лица и сбърка тотално, защото сега няма печеливш вариант за президент. През годините на управлението на Герб той се обграждаше с хора , които според него не го застрашават, най - вече жени и невзрачни мъже, които не стават за лидери, а само за слугинаж.
94
0
 
6
 
! Отговори
Гого преди 7 години
До ИванОсвен че си слънчасал, си пил и антифриз.
93
1
 
53
 
! Отговори
Игор. преди 7 години
Хора диктатурата на ГЕРБ е изродена работа. 1000 човаека държат цялата власт, печелят ЗОП и си правят каквото искат - завинаиги... И какво създава това за останалите 7 мил. българи ?! Този модел се изчерпа. Време е за нов.
92
1
 
45
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Защо ли не мога да пусна една сълза за Бойко.
91
0
 
48
 
! Отговори
www преди 7 години
Бойко "мъжкарят" пак се е разхленчил. Някой дава ли си сметка какво недоразумение поставихме в Министерски съвет, при това за втори път?
90
11
 
6
 
! Отговори
105 преди 7 години
И хиляда минуса да напишете истината си е истина. Междуремонтния ресурс на двигателите на тези смешни самолети е 300/ ТРИСТА / мъпшави часа. Ф-16 -3200 часаГрипен -3200 часаФ-15 -3000 часаЮрофайтър -3500 часаФ-22 и Ф35 над 4000 часа.
89
51
 
12
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Борисов е достоен и отговорен премиер . Не мога да повярвам на късмета ни , че намери такъв като Плевнелиев !!! Наи-големият Български президент за всички времена !!! Чест и слава !!! Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!! Ненчев е категорично наи-успешният български военен министър защитаващ за първи път българския национален интерес !!! Митов също е наи добрият външен министър досега !!!
88
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мачкай боко бокл...и да не ти пука ние сме с теб и плоския данък.
87
4
 
51
 
! Отговори
nexussss преди 7 години
Тая проста тиква няма мярка за простития. Боце, усещаш ли душко как си броиш последните дни а? С какво право се изказваш против военен пилот, при това ИСТИНСКИ генерал, а не като тебе - назначен. Ако ген. Радев се номинира има моя глас, при това не само моя ами на цялото ни семейство, въпреки че от години никой от нас не е гласувал на никакви избори. Марш от управата на държавата, мутро крадлива!!!
86
36
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
Бойко,ако има в Армията още червени генерали,пращай ги на пенсия, че току виж отишли на Дунава ,ще си смъкнат гащите ,и с широко отворени задни бузи, ще докарат Зелените Човечета .