Трайчо Трайков: Не съм убеждавал СДС да ме харесат!

"Президентът не трябва де е задкулисен кукловод"
12 сеп 2016 09:07,
24
Трайчо Трайков: Не съм убеждавал СДС да ме харесат!
Снимка: архив, Булфото

Не съм правил опити да убеждавам СДС да ме подкрепи, те са стигнали до този извод сами – не на последното място и защото симпатизантите и членовете им са гласували в моя полза, обяви пред БНТ кандидатът за президент на Реформаторския блок и бивш министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков.

Още по темата

Той настоя, че държавният глава трябва да бъде балансьор, но не задкулисен кукловод. В работата му водещ трябва да бъде националният интерес.

Трайков заяви, че ако стане президент, един от основните му приоритети ще е да доведе докрай съдебната реформа.

Попитан кое е най-доброто решение по казуса АЕЦ "Белене", той заяви, че му е трудно да си представи, че се прави нещо искрено по въпроса.

Иначе най-доброто решение е да се вземат възможно най-много пари от активите, които притежаваме по проекта, посочи той. По думите му си заслужава да се работи в посока на изграждането на газовия хъб "Балкан". Каквото и да излезе в тази посока, ще е добре, стига парите да не вървят пред мисленето, каза Трайков.

"Колкото и да се говори друго, силата на България в момента идва от това, че сме членове на най-мощния икономически съюз в света и на най-мощния икономически съюз", заяви кандидат-президентът на Реформаторския блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
Много мераклии да крадат,пардон - да управляват.Ама не остана какво и пак се натискат.
16
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Като изключим въпросите, свързани с енергетиката, всичко останало, което каза Трайков тази сутрин е същото, което би казал и Плевнелиев. Ако ни трябва още един като него в президенството, Трайчо е верният избор. Класически тип пишман-реформатор.
15
0
 
2
 
! Отговори
немеинтересуваТрайч0 преди 7 години
Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина, на петрола падна двойно! Иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайков беше единственият български министър, който знаеше как да охлаби руската енергийна примка. Газта, беше КОНКРЕТНИЯ ПОВОД мекерето Борисов да го изрита.Най-лесния, евтин, и бърз начин за отпор на руския газов терор са интерконекторните връзки..В седмицата на Катарската панаирджийска среща, Трайков трябвашев Турция да подпише за газов интерконектор. За да не се случи нищо, Борисов го уволни И чалга-премиера песна лафа за джапанките, подет от чалга-медиите, запят от чалга-електората..
13
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Явно това ще бъде кампанията му: Който е против мене е комунист!Който му е дал този съвет,го е заблудил.Много елементарно и остаряло.
12
0
 
3
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Много ми е егоцентричен. Аз това, аз онова... Дали подозира, че съществувам, че имам нужди, амбиции, мечти? Едва ли.
11
0
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Е не е като тебе де, нивидим и потаен в мишите дупки.
10
0
 
2
 
! Отговори
плагиат преди 7 години
До БръснарСтрах тресе ги мутрагени,маскирани бизнесмени.Свършва земното им време,в ада Дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната- яко ще да си изпатят.Кой каквото да говори,Господ гледа ги отгоре!А юнаци на земята,ше им поскъсим снагата!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех,Трайчо,що не си трайкаш,а плюеш по опонента си.Той каза ли лоша дума за теб?Така или иначе си неизбираем,поне се дръж с достойнство.
8
1
 
4
 
! Отговори
Бръснар преди 7 години
Трайчо!Не е честно!Свали перуката!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Луна президент!
6
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Как си личи коя медия кои интереси обслужва.Разходете се из интернет и ще видите кои на минутата показаха Тр.Трайков и какво бил казал ,а какво каза Радев преди него мълчат.Колко елиментарно,колко тендециозно. А нас ни мислят за ***,за стадо без мисловни процеси.ОБИЖДАТИ НИ! Слуги на господари,които се кълнат в принципност,морал!Къде ви е морала в този случай -отговорете ми.Защо ясно не декларирате кои са ви политическите господари,кой ви плаща -няма ли така да е по справедливо.
5
2
 
6
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
Ако тоя ще го назначавате за прецедент, по-добре да си остане сегашният! Те, тия двамцата гаче ли едно д.*** ги е п.рдело!
4
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Винаги съм предполагал,че е подъл чомек -сякаш му личи и на физиономията.Подличко към ген Радев ,много подличко.Това,че някой "идеологически" подкован *** и реформатор е решил да скрои номер на Радев на събора с знамената на ЕС и НАТО,не биваше да го поднася по телевизията - грозно,подло и лицемерно.И господине Трайков ние естествено ви "повярвахме" и ви "оценихме" до достойнство.Оттук нататък вие си правете изводите.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива "патриоти" затриха вярата на хората в справедливостта , оттам и държавата!Нищо човек!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте му само физиономията. Леко синкав, мазен, лепкав. Типичен представител от рода но седесарските ***.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малииииииииии !. Ква е тая ?. до нее от извънземните приватизаторе ?