Български марш за една черна дата и един срамен договор

Отбелязаха годишнината от подписването на Ньойския договор
Обновена: 28 ное 2016 07:02 | 27 ное 2016 19:23, Александър Попов
78

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Над 100 привърженици на Патриотичния фронт и Атака минаха през центъра на София. Шествието започна от столичния площад "Лъвов мост", премина по булевард "Княгина Мария Луиза" и стигна до Паметника на загиналите български революционери за свободата на Македония, Тракия и Одринско.

Евродепутатът Ангел Джамбазки каза, че именно проблемът с бежанската криза е причина маршът да започне от Лъвов мост.

Това не е провокация, посочи още той. ВМРО организира марша традиционно, а повод е годишнината от подписването на Ньойския договор.

Патритотично настроените участници в шествието скандираха "Свобода или смърт" и "За България". За сигурността на шествието имаше засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Артистите са същите като февруари 2013 г. И тъпаните и агитките футболните.......Само Петното го замениха с Перата.......
5
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо яко се размириса на сушени рубли.
4
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали нашите евроатлантически братя разпокъсаха България, затова е срамна тази дата. Понеже и тогава не бяхме на правилната страна.
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Не се изкаНзвай неподготвен!Знаеш ли какво е Ньойски договор? А, не си бил на този урок, ли?Това е като да ти резнат на теб та*ша*ци*те, шаран заблуден! Така са окастрили България - Беломорска Тракия, Южна Добруджа, Западните покрайнини са отнети в полза на "съседите"!! Кухо ко*****ле!
2
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че Ньойският договор е срамна дата, за това са прави. Не разбирам обаче, какво се пеняват по улиците; какво точно предлагат; и какво общо имат мигрантите, че са помъкнали и плакати за тях?Честно казано, повече ми приличат на обикновени хулигани, отколкото на патриоти.
1
45
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е полицията да си влезе в задълженията и да разкара тези фашета.