Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-а да бъде успешна и мирна!"
1 яну 2017 08:15,
184
Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави българите за новата година. Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

"Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави.

Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет.

Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни.

Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво здраве бе селянжър на празен тумбак. Знаеш ли колко народ са без пукната пара за нова година? Знаеш ли че и хляб нямат? Здраве ни пожелаваше ТОДОР ЖИВКОВ и имаше право защото нямаше нито един клошар нито един безработен нито един който нямаше хляб. А ти какво направи за този народ нищо. Краднеш като дърт сианин с аверите си мутри. Нямаш право да пожелаваш нищо защото нищо добро не си направил за народа. Ти си никой една плюнка в океана.
86
12
 
0
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Намирането на работа е малко като любовта. Не разчитай, че първата ще е точната. Синът ти се е опарил. Правили сме го всички. Просто трябва да отиде другаде, ако има качества рано или късно ще намери някой, който да оцени приноса му. Иначе нечестния бизнес го има да, но пак той идва от нас като общество, защото имаме търпимост. Има начин човек да си търси правата ако нещо не се случва според записаното в договора. Не трябва след временен неуспех да се отказваш...
85
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас работодателите са обикновено бивши депутати, бивши или настоящи политици като бат Сали, Гергов и т.н. Та нима ще ми кажете ,че те са най-умните ,най работливите.....напротив те са научени да не работят а само да раздават правосъдие ,да точат държавата и да ползват народа си за роб ! На г-н Мен не му вярвам ,че няма нищо общо с тази крадлива и ненаситна пасмина-политиците. Или е може би един късметлия намерил си работа без връзки и то за много пари......В България няма такъв филм -или си с
84
12
 
1
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Пак казвам, че политиците не са си на мястото, както и всички институции, но по-хубави няма да дойдат докато имаме грешни очаквания от тях. Аз не виждам с кой ще заменим сегашните. Ще се оправим тогава, когато почнем да ставаме независими от тях. Докато има зависимости и очаквания някой да направи нещо за теб ще се възпроизвежда един и същи модел. Трябва да подчиним политиците, а не да ги водим от възхвала до разпни го.
83
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенAз не ти вярвам! включваш се в защита на алчният ни бизнес и не си прав.Синът ми завърши висше образование-икономика и замина в Англия не защото много е искал ,но тук не намери работа.Беше в Англия 6 годиши и за тия години си купи жилище в София ,но не му харесва да е далеч от близките си .Върна се у нас ,в малките градове работа няма,замина за София и там се хвана на работа уж за 800 лв.а накрая му платиха 500 лв. защото са си удържали парите за осигоровки данъци и въпреки ,че работеше п
82
9
 
6
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Нито съм бизнесмен, нито съм политик. Служител съм в нормална фирма, работя в къщи и по допълнителни проекти. Милиони нямам, имам заем, който изплащам. Но се уморих от мързеливи хора, които искат 10 пъти повече, но нито имат знанията за това, нито добавят някаква стойност към продукта, който произвеждат. Ако смяташ, че в чужбина ще си по-добре границите са отворени, отиваш там и работиш. Нито крада от народа, нито ми е песен, но се справям и не мрънкам...
81
15
 
3
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Аз също не харесвам политиката стил бай Тошо на Бойко Борисов, нека го сменим, но с това неразбиране, какво трябва да върши държавата, ще дойде само нещо по-уродливо или същото. България ще тръгне нагоре само, когато хората запретнат ръкави и заработят. Разберете политиците няма да ви оправят живота. Навсякъде политиците са такива. Просперитета се дължи на работещите хора, не на политици.
80
17
 
24
 
! Отговори
мачкай преди 7 години
мачкай русофила . смазвай го с надменност и високомерие :))))))))))))
79
24
 
17
 
! Отговори
ДО АЛКОХОЛИКА КОЛЕВ преди 7 години
Абе пич ти от пет години не си изтрезнел и все глупости говориш. Любица ти го начука на народа си с 20 милиарда заеми ти го сметаш за политик. Вземайте се с любимеца си и вървете на майната си. Вън от България на всички еврогейпродажници!Твоят любимец вече е бита карта и никога няма вече да управлява, защото народа го ненавижда.
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно това е дъвката на алчният бизнес -който в по-вече случаи е от бивши комунисти и най-вече политици.Никъде по света няма такива надценки като в Бъэлгария ,никъде печалбата не е по 50% за бизнесмена и затова у нас бизнесмените за по няколко години стават милионери. И да не забравяме ,че най-големите милиони ги точите от държавата т.е. от народа,чиста кражба и далавера а не ,че бизнесмените много работят!
77
9
 
0
 
! Отговори
До 84 преди 7 години
Защо изобщо работа трябва да се раздава от държавата. Има пазар. Създаваш продукт и излизаш на пазара. Ако имаш качество просперираш. Няма нужда някой да ти дава работа. Евро проектите са вид помощи, не може един реален бизнес да зависи от тях. Икономиката не е нещо, което се ръководи от някой. Икономиката е отношението между работа, продукт и пазар. Пак казвам държавата трябва само да дъздава условия, а не да влияе. Но българинът е свикнал някой да му дава, да го урежда...
76
1
 
9
 
! Отговори
Ти градиш преди 7 години
бъдещето на децата си върху липсата на бъдеще на стотици наши деца! Дано разплатата дойде в този живот, не в отвъдния!
75
2
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Тиквата ще се явява на поправителен...изпит сега напролет.Народа му писа...слаб на президентските избори.Но като го гледам,много не се...напъва и готви;явно ще кара на...стари знания за поправката и се надява да мине по...милост;както винаги.
74
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека през 2017 година никога повече не допускаме мутрата Борисов да бъде част от управлението. От хилядите му *** към Меркел, Обама, на българина грам достойнство не остана. Палачинката г-да Еврогейатлантици се обърна и времето ви изтече. Идва реда на хората патриоти и националисти. Като начало Путин, след него Орбан, сега Тръмп, тази година и Меркел и Оланд са изритани от политици като Марин льо Пен и патриотите в Германия. В България на власт ще дойдат Патриотите като Сидеров и Каракачанов.
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенНЯМАШ СРАМА ! ИЛИ СИ ПОЛИТИК ИЛИ КРАДЛИВ БИЗНЕСМЕН ,КОЙТО КРАДЕ ОТ ТРУДА НА ХОРАТА. ВИЕ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ОПРАВДАВАТЕ С НЕЩО ЗА ДА ПЛАЩАТЕ ЗАПЛАТИ КОЛКОТО ЧОВЕК ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД. КАК БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО СА В ЧУЖБИНА РАБОТЯТ И СА ОЦЕНЕНИ ,НО ТАМ РАБОТЯТ ЗА 10 ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ, А ТУК ДА ИМА КАК ДА РАБОТЯТ ХОРАТА ПО 15 ЧАСА И ДА ПОЛУЧАВАТ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ. ТОВА Е ДЪВКАТА НА АЛЧНИТЕ НИ БИЗНЕСМЕНИ ,ЗАЩОТО ТЕ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВ.ЧЕРВА С ПОЛИТИЦИТЕ.ВИЕ НИМА МНОГО РАБОТИТЕ ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ МИЛИОНИ ?
72
5
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Държавата трябва да създаде сигурност и условия, за да могат хората да изкарват със собствените си качества, таланти и работа препитанието си. Никой не ти пречи да работиш и да се развиваш. Държавата ни няма как да се оправи без работа от хората. Даже политиците ни жалят. Принципно е редно да направят реформа, с която да намалят администрациите с 90% и държавата да е малка и бързо работеща в полза на хората, но ще ревнете, че едно 500000 хрантутници ще трябва да излязат на пазара на труда.
71
18
 
1
 
! Отговори
Колев преди 7 години
ВЕЛИК ПРЕМИЕР,ПОЛИТИК И ЧОВЕК! НЕКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СЕ СТЯГА,ЧЕ НАПРОЛЕТ ПАК ЩЕ Е ТОЙ,ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ ...НЯМА СЪМНЕНИЕ В ТОВА. ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА!
70
2
 
12
 
! Отговори
сержант Буги преди 7 години
До MenЕ като не зависят от него ,ТОЙ за какво ни е ???!!! Да ла'па заеми ???!!!
69
11
 
3
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Никога няма да се оправим. Народът е мързелив. Свикна по време на соца 100 души да вършат работа за един. Всеки краде, където, каквото свари. Правила не спазва никой. Всеки иска да е тарикат. Някой да му намери работа, но познания няма никакви, работи малко, но за сметка на това некачествено. Всеки, който познавам и си скъсва *** от работа живее добре, не е богат, но има пари и за живот, и жилище, и почивки.. Тези, които пият по цял ден и оправят държавата по софри, все мрънкат и някой им пречи
68
3
 
8
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Пожелах на хората повече работа,а те ми нацъкаха минуси:) И комунизъм да стане,пак ще трябва да се работи ей