Ето го екипа на президента Радев: Кмет, професор, полковник…

Иво Христов, Елена Йончева и Атанас Кръстин също влязоха на "Дондуков" 2
22 яну 2017 21:46,
258
Ето го екипа на президента Радев: Кмет, професор, полковник…
В лявата част на снимката е администрацията на Росен Плевнелиев, а в дясната - на Румен Радев. Снимка: 24 часа

Една част от екипа на новия президент Румен Радев се разкри. Това стана по време на обща снимка в Гербовата зала на "Дондуков" 2 между администрациите на стария и на новия президент.

Очаква се Радев да обяви екипа си в понеделник.

В центъра на снимката е бъдещият главен секретар на президентството - о.з. полк. Димитър Стоянов, доскорошен началник-щаб на ВВС, пише "24 часа". Той е бил дясната ръка на Радев, докато генералът е командвал военната авиация.

Още по темата

Вдясно от него е журналистът и писател Иво Христов, който ще е началник на кабинета на Радев.

До него е международничката от "Позитано" 20 Деница Златева. Тя беше шеф на програмата на Радев в кампанията и става секретар по българското председателство на ЕС.

Прессекретар на новия президент ще бъде журналистката Елена Йончева. И тя, и Христов бяха плътно до Радев по време на предизборната кампания, след победата, както и в парламента на клетвата му.

До Йончева е проф. Емилия Друмева. Очаква се тя да бъде назначена за съветник по правните въпроси на новия президент. Друмева беше конституционна съдийка, шеф на правния отдел на парламента, беше и шеф на Обществения съвет към ЦИК.

Екскметът на село Труд Николай Копринков ще е секретар по развитието на регионите и инфраструктурата.

Зад Друмева и Копринков е Атанас Кръстин, който ще е секретар по външнополитически въпроси. Той е дипломат от кариерата, бил е в мисиите ни в Ниш и Мюнхен.

Според схемата на администрацията на "Дондуков" 2 президентът има секретари по различни сектори, в момента 9 на брой, съвети със същите ресори, както и отделни съветници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
5
 
! Отговори
nn преди 7 години
до99:добре бе човек....какъв ти е проблема....ние какви сме, разбрахме....кажи ти какъв си
77
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 4 години и този ще го псувате като предишния.Защото сте гнусно и мзерно племе от кртени и ***,и политиците ви са такива.
76
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе е злоба.Гнус е.Гнус към българските ***.
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Злобата е в теб.Не се ли виждаш.Ще се удавиш в собствената си жлъч.Излез на вън може да ти излезе късмета на някой ъгъл.Ще те оправят и ще се успокоиш.Вземи и женати,може и на нея да излезе късмета.То с такъв извратен как да се задоволи?
74
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стоминTeзи "бисери" са самата истина и исторически факти.Колкото и да не ни харесват.
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквах да ги видя с шлемовете от алуминиево фолио за да се пазят от рептили.
72
6
 
2
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Анонименда изпадам в лични нападки приемам това което пишеш за лична обида смотльо хайде плюй хвърляй и хващай гората че да те видим колко си способен
71
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНяма подмината българка. Затова и днешните т.н. "българи" сме всъщност полу-анадолци и ориенталци.Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели,е започнало такова масово ч*кане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно поня
70
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 82.А твоята прабаба я подминаха така ли.Не лъжи,нали знам как са ти разказвали прабаба ти и прадядо ти,как са ги таковали като ***
69
6
 
8
 
! Отговори
месара преди 7 години
абе екипа му е ясен - който посочи другарката *** , той влиза , а другаря летец генерал ше гледа съветски сериали с първата дама !!!
68
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стоминМоже всякакъв да съм, но това, което пиша за нас, българите, за съжаление е напълно вярно.По-долни сме и от най-долните.Това, че не ви харесва истината, сори.И не изпадайте в лични нападки, само издавате простотията си.
67
0
 
3
 
! Отговори
стомин преди 7 години
faktor.bg/petak-13/89759-sinat-na-kadrovi-ofitzer-ot-rumno-i-vnuk-na-shumkari-oglavyava-kabineta-na-rumen-radev.html
66
2
 
4
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Анонименти си рядък *** нали и си го знаеш вероятно по спокойно че се разпени
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 78 и 79.Ти си луд.Какво си чакал до сега,та не си му я върнал.Да не е умрял някой за тебе в България та толкова ревеш.Ако искаш излети и в космоса,и никога не се връщай.Ти където и да си роден,където и да отидеш ще мразиш и ще бъдеш мразен.Каквото мислиш на хората това ще получаваш!Такива са законите на природата!
64
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи???Пфу!Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство, нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.
63
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да си върна личната карта на президента.Отричам се от тази мрсна нация,отричам се от името "българин".Срам ме е, че съм такъв.Плюя на полуробската ви история,плюя на героите ви,плюя на знамето и герба ви.Вие сте превъплъщение на всичко долно и мрсно в човека.
62
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБългарски нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 69.Тоя коментар го пускаш от 5 години.Щом пишеш на български и ти си роден тук.Твоите родители как са ,а женати на коя магистрала работи?Не отричай!Такива като теб си избиват комплексите по тоя начин.Тая вечер не си намерил някой да те оправи и затова ти е криво.Не тъжи утре може да ти излезе късмета!А за клането,щом си го пожелал на някого ще ти се върне от твоята уста на твоята глава!
60
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФутурологА елита от небето ли пада?От развалено мляко, хубаво сирене не става, не го ли разбрахте?Българският народ е мрсен, долен, пркажен и нефелен. Там е трагедията му.
59
3
 
4
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Футуролог1 000 000 човеко официално членове и кандидат сега махни деца и юноши и ....