Само в Dnes.bg: Първите стъпки на Радев и последните на Плевнелиев

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси от церемонията
22 яну 2017 14:26, Златко Желев
43

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Проследете първите стъпки на новоизбрания президент Румен Радев, както и последните на Росен Плевнелиев.

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси по предаването на властта, защото фотографът ни Олег Попов бе избран от президентската институция да отразява официалната церемония. Вижте!
 


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последните стъпки на Плевнелиев, а дано не се връща.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев ,Тръмп ,Путин едно ново начало за България и за светът.Тръмп е твърдо за връзки с Русия.Също така каза че само 5 държави отговарят да са членки на НАТО и то не 100% така че не даде никаква гаранция за останалите държави.А нашия бивш за малко да обяви война на Русия.Успех на гн.Радев.
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крачка напред за радев,три крачки назад за България.
28
6
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Слушахте ли речта на Радев, при встъпването му??? Няма да я ковментирам, и тона, и съдържанието и ме накараха да настръхна, в добрия смисъл на думата.
Незнайно защо, си представих Баце, да произнася такава реч, с неговия маниер, и настръхнах пак, от яд, че народът позволи на толкова ограничени хора да ни разиграват толкова време, но, всеки народ си заслужава съдбата. Дано най-накрая се осъзнаем, след първия верен избор, от години насам!!!
27
9
 
7
 
! Отговори
Божил преди 3 години
Угарката Нинева що не говори на "ВИЕ",а говори на "ТИ" с Българския президент- това не ти е Путин или Ердоган ма,дръж се по-възпитано с нашия държавен глава!
26
4
 
15
 
! Отговори
Андрешко преди 3 години
Много прости тролове,демокрация,та демокрация,къде е тази ваша демокрация? Толкова ви промиха мозъците,че на капитализма почнахте да казвате демокрация. Едно време му казваха див капитализъм. Колко е демокрация не виждате ли как демократично разгонват демонстрантите,водни струи,сълзотворен газ и гумени куршуми...
25
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да чете доклади,но като главнокомандващ отлично стои.Дано се поразкърши и да придобие маниера на Петър Стоянов.
24
2
 
6
 
! Отговори
До Големанов преди 3 години
Така е но истината не им изнася на другарете от оорума затова само цъкат минуси и си повтарят че не е така докато си повярват.
23
10
 
32
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Аз такъв като този прецедент, който всяка една реч чете от сгънато на четири листче не мога да го уважавам. Как може дори последната си реч да не я запомни, а отново да я чете. А Радев излезе и си каза речта без да чете от листчета. Открийте разликата. Този за 5 години мандат така и не придоби малко поне дар слово. кой ще го уважава този и къде ще бъде добре приет в чужбина като чете постоянно от листчета? Някой виждал ли чужд такъв държавник да излезе на трибуна и да си извади листа пред себе с
22
10
 
27
 
! Отговори
някой преди 3 години
Разгледах с интерес снимките.
Не зная доколко новият президент ще оправдае очакванията ни.
Но... има една поговорка, че по дрехите посрещат...
Огромна е разликата във визията на двамата - Радев показва стегната, изправена стойка, излъчваща сигурност и решителност. Делово ръкостискане, гордо вдигната глава, изпънати рамене, спокоен и преценяващ поглед.
А за Плевнелиев какво да кажа - мистър Бийн в български вариант, от възпитание няма да пиша повече. За него "...по ума изпращат"... с освирквания.
21
12
 
33
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Днес е един хубав ден за България. Много съм щастлив,че свърши мандата на този преЦедент е се надявам никога повече да не го видя нито по телевизията,нито по други медии печатни,електронни и всякакви. По моето скромно мнение това е най-слабия ни прецедент,който за малко не ни вкара във война с глупавите си, непремерени и надявам се необмислени изказвания. Казах необмислени,защото ако всъщност бяха обмислени значи нещата са много по-лоши отколкото съм си мислел и той е проводник на чужди интереси
20
13
 
19
 
! Отговори
Генчо Гевгелиев преди 3 години
Гледах интервюто на сем.Йотови. Да говориш за леви идеи от супер луксозния си апартамент не е ли цинизъм?
19
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце с тази шапка показа аристократичност, ум, класа, възпитание....
18
27
 
10
 
! Отговори
Големанов преди 3 години
Радев досега направи два компромиса -първо прие подкрепа от най-крадливата партия и второ прие вицето коеото му спуснаха от нея. Дали ще прави още компромиси със съвестта си? Най-вероятно да, особенно ако БСП дойдат на власт по някаква случайност.
17
3
 
9
 
! Отговори
Сократис преди 3 години
Тук цензурират и обикновената и невинна шапка у*шанка...
16
6
 
11
 
! Отговори
Бай Кузман преди 3 години
Грешката на *** беше че пренебрегна вътрешните проблеми и дрънкаше само за ЕС, НАТО и КРИМ, а грешлата на Румбата е че смята ГЕРП за лошите а БСП за добрите в игра в която добри доказали се няма.
15
2
 
35
 
! Отговори
Сократис преди 3 години
Правилно!Както казва колегата "зорко око"във този тържествен момент Премиерът да е със скиорска шапка е неглижиране на повода и проява на лош вкус.Има официални шапки,*** и каскети които можеше да ползва,но това си е Той-Човекът от Народа който на официални срещи и пресконференции се обръща към министрите на малко име,който казва-"Дадох еди-колко си милиона за това и онова","Платих еди колко си по еди-кой си дълг"...Само още не е започнал да тропа с обувката си по масата както правеше Хрушчов
14
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен

Радев е кукла на кукловодите от БСП,Нинова и днес не пропусна,да се държи предизвикателно и просташки,като не попаде ръка на Цветанов.После я подаде,но си показа рогата.
13
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е че ген.Радев го наби до макарите на тиквената партия.
12
7
 
27
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Роско чекаме те.