Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е на принципа една лъжа повторена 100 пъти...
102
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените бабички и те като червен дядо Боко вече са на "ти"с компютъра.Добре ,че ги обучиха,та стана весело.
101
7
 
11
 
! Отговори
беден банкер-бсп преди 7 години
Моля смирете се бе хора. Изберете ме за депутат. всичко дадено ми от банките през 1996г без да го връщам сега свърши. Ама моля ви имам двама студенти в САЩ за издържане и още не съм платил данъците за веригата от бензиностанции на жена ми. хората в електроцентралата ми още чакат заплати. Ами смилете се бе хора над един беден социалист.
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 77-АнонименКъде са новите партии бе юнак?Ха така ! От кога го чакам това някой да го каже !?Хайде сега да се върнем в историята си ! Когато Цар Борис III вижда че с партии държавата няма се оправи ...... той ЗАБРАНЯВА ПАРТИИТЕ !!! Налага служебно правителство /с отговорности/, и веки който не се справя с тях ...... така през 1939 г. България достига до 6-та икономика в Европа !!! Много е лошо да не си знаеш историята, особено когато ти е толкова необходимо ......
99
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 нюанса червено и 70 нюанса мизерия
98
4
 
12
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
Ми не, другарко Нинова!Със старото си лице отивате пак на избори. Вижте си Пазарджишката листа примерно - Гурко Митев, вечния червен кмет на село Добровница. Питайте хората за него, искат ли такъв депутат! Ама вие не питате...
97
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РадеваИскам не при Путин,а под полата ти при твоята....
96
7
 
8
 
! Отговори
Радева преди 7 години
Излишно е да си чешете клавиатурите. Комунизма е умряла работа, свиквайте с капитализма. Ако не ви харесва - в съветските комуналки с *** при Путин.
95
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
прибра ли си своите даде ли им достатъчно заплата аз не се и учудвам пак доста изкараха ама да не и мине котка път при 20 години бсп да вика герб ко не са и повече оня тате бил бсп тои герб стани да седна ама като им бяха програмите супер нали боико до един да са вън пълна чистка
94
2
 
5
 
! Отговори
времеви отрязък преди 7 години
До МарияОрешарски за 1 г не може и *** да си съдере да сътвори толкова глупости,колкото.....
93
1
 
5
 
! Отговори
беден българин преди 7 години
" Велислава Дърева цитира думи на Апостола - "Аз не смея да пущам хора да лъжат народа. Гледай народната работа повече от всичко друго, повече и от себе си да я уважаваш"- Дърева ако уважава Апостола поне да си изглади дрехите че ходи като някоя дрипава колхозничка и ще кажат в Европа че депутатите са социално слаби. А за обесването на Левски защо не споменават за граф Игнатиев?????
92
0
 
6
 
! Отговори
аргу менти преди 7 години
До одоДЩото няма внос-санкции...Щото западняците няма къде да си продават трошките на по 30 г.
91
4
 
11
 
! Отговори
Мария преди 7 години
Комунистите се карат като ***, но щом борбата е за кокала се обединяват.Да не забравяме по времето на Орешарски как ги пазиха от народната любов и белия рейс.
90
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До българска капиталистТака мислят всички българки ц.р.в.у.л.и защото не знаят колко щети и колко милярди са потънали в това тъпо и проклето "Кремиковци" !!! Ако имате представа колко пари са потънали там ..... няма да повярвате !!! Още плащаме "Кремиковци" . Защото "Кремиковци" е нещо подобно на Бойковите "магистрали". В кавички са защото Бойковите пътища не са магистрали, и това трябва да се знае !!! Магистралат е нещо съвсем друго !
89
4
 
10
 
! Отговори
До Калоянски преди 7 години
"... един голям държавен завод от типа на кремиковския" -Още в края на соца медици изтъкваха,че ако Кремиковци продължи да замърсява въздуха,всеки десети софиянец ще умре от рак на белите дробове!Да на работните места,но не чрез нерентабилни предприятия-убийци!Ако червенушко успее да създаде толкова голям завод, той няма да го направи държавен.Ще го направи частен, а знаеш какви са днешните български работодатели-довчерашни комунисти -12-часов работен ден, 500 лв заплата,изплащана нередовно
88
3
 
8
 
! Отговори
Любен преди 7 години
До Виж жена си по-добреИди на психиатър под ръка с Краванелия
87
6
 
15
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Феновете на Краднелия, са по-*** и неграмотни и от нея.
86
5
 
18
 
! Отговори
?!? преди 7 години
На Нинова не бих и поверил и куче! Съжалявам ама това е положението.
85
6
 
13
 
! Отговори
одоД преди 7 години
Защо цоциалистите не се возят в руски коли и самолети?
84
4
 
17
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Така, видяхме "новите лица" в политиката и по специално антуража на президента. Та да минем по същество - доносник до доносника, комунист до комуниста, *** до рубладжията и тем подобни червени, просъветски ***, бабички и муцуни от ДС архива, изплуваха от мръсния червен канал и се закотвиха във властта. Да видим обаче до кога...