Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Диогена: "Търся човек". Край Шоуто е събрал кресливи сценарни маймуни и чалгари.
177
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави,щом искаш да оправяш България, направи протестни групи за граждаски контрол и действие, искай закони за гражданския контрол, така че държавата да стане прозрачна и българите да са информирани за всичко (оществени поръчки, харчове на общините, кой печели търговете и т.н.)
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решетников:- Слави, ако пак правиш референдум можем да ти изпратим "отпускари" !
175
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ФОНА НА ДЪПАСЕ, МАРИШКИ, БУЛЯТА С ЯКИЧКАТА И СИЕ ПАК ЗА БОКО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ.
174
7
 
7
 
! Отговори
НО ОБИКНОВЕН ПСИХОПА преди 6 години
БОЖЕ И ТОЯ Е ***, АМА МНОГО. МАКАР ЧЕ,ЗА ДА СИ УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ ОБРАЗОВАН, УМЕН ИЛИ ИНТЕЛИГЕНТЕН - ПОНЯКОГА ДОРИ ПРЕЧИ. ТА И СЛАВИ-В БЪЛГАРИЯ БИЗНЕС СЕ ПРАВИ С ПРОТЕКЦИИ И СИЛЕН ГРЪБ, КАКЪВТО ЗА НЕГО БЯХА САШО ДОНЧЕВ ОТ ОВЪРГАЗ, АГАФОНОВ, ГЕРГОВ И ПР.И ПОЛИТИЧЕСКАТА КОНЮНКТУРА- ДА СЪУМЕЕШ ДА ИЗВЛЕЧЕШ ЗА ПОКРОВИТЕЛИТЕ И СЕБЕ СИ ДИВИДЕНТИ.НО 8 Г. ПРОСТОТИЯ - СТИГАТ.СЛАВЧО КАТО БОКО НЕ ЗНАЕ ЕЗИЦИ,НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ И ПОВЕДЕНИЕ,КОЕТО НЕ Е "СПУСТИ БОЖЕ".ВИЖ БОКО Е ВЕЛИК ЛИЦЕМЕР,
173
5
 
16
 
! Отговори
факт преди 6 години
Какъв честен политик ще е Слави като и сега крие данъци в американска офшорка!Търсим честни и почтени политици, не като Слави!
172
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решетников:- Слави, имам за тебе една жена за Премиер, но в момента преживява "комоциум" и малко бърка посоките - беше дошла в руското посолство да иска виза за САЩ, че там е сина й...иначе гаранция - не човек, а железо !
171
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази партия е само заради вас и вас, и вас и "ВАС"
170
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов ще бъде отличен политик.Вече използва думи без да влага никакъв смисъл в тях.ЧЕСТ е това ЧЕСТ е онова.Едно време ЧЕСТ е било за Оопълченците на Шипка да умрът за България. ЧЕСТ е било за войните ни на Дойран да защитят родината под ръководство на Генерал Вазов. ЧЕСТ е службата на тези българи превзели Одринската крепост.За Слави е ЧЕСТ да си направи фейсбук и туитър профилчета (3 минути регистрацийка общо).
169
9
 
8
 
! Отговори
КОЙ ЛИ ИМ ВЯРВА преди 6 години
НАМЕРИЛ ГО Е-БОКО ВСЕКИ ДЕН ЧАТИ ТЪПОТИИ. ЕДНА ПОВЕЧЕ, ЕДНА ПО-МАЛКО-ДА МУ СЕ САМОПРЕДЛОЖИ НА СЛАВЧОУ. БОКО ГИ СЪБИРАШЕ ОТ ПЪТЯ, СЛАВЧОУ ПРЕЗ МРЕЖАТА.Е, НЕКА СЕГА НЯКОЙ МИ КАЖЕ, ЧЕ НЕ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. ЕДИН АВТОРИТАРЕН ПСИХОПАТ И ЕДИН СЕЛСКИ ЧАЛГАР,КОЙТО КАТО СЕ Е ВИДЯ С ПАРИ, СЕ Е ВЗЕЛ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО,ЧЕ И МУ СЕ ПРИВИЖДА ДА Е НОВИЯТ ПРОРОК,ДОСУЩ КАТО ДРУГИЯ СЕЛСКИ ТАРИКАТ,КОЙТО НИ ТОРМОЗИ 8 ГОДИНИ.ВЪВ ВСЯКО КМЕТСТВО ИМА ПОРТРЕТИ НА БОКО С НАДПИС:10 ГОДИНИ ЗАЕДНО.ПАК ЛЪЖА,ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО
168
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 172Предпочитам Дявола Ал Пачино. Киану за чeп за зеле не става.
167
1
 
8
 
! Отговори
до 170 преди 6 години
Ей, по-леко бе, много се развълнува, ще вземеш да получиш инфаркт, адвокате на дявола
166
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 169
165
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 166 Къде са ти нассраните аргументи на теб , че Дългия укривал данъци в офшорни американски фирми? ***. Как няма те обиждам ?!!!!
164
1
 
11
 
! Отговори
до 166 преди 6 години
Простият човек, когато няма аргументи, почва да обижда, жалък си
163
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 165Чакай сега малко..Той и Роналдо и Меси са изкарали милиони ,но те са ги направо укрили данъците, а не да ги слагат в офшорни фирми. Впрочем ти стана най-големия финансов ревизор ли в тази държава? Никой не погва Слави за укриване на данъци, само ти. Брех да му се невиди! )))) Палячоооо...
162
5
 
6
 
! Отговори
съндърлъ мъндърлъ преди 6 години
Както казваше бай Жельо -,,Много вожд, малко индианец.,,
161
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 164 Отговарям ти така, както ти ми отговаряш за тежките наркотици. Оллигофрен ли си, бе? Ако беше на тежки наркотици мислиш ли че всяка вечер вече 17 години ще е на екран за да е водещ? Май си точно оллигофрен!
160
6
 
12
 
! Отговори
до 163 преди 6 години
Слави си е изкарал милионите с честен труд--Честен труд другия път! Повечето от милионите на Слави са от укриване на дъници в американска офшорна фирма! Сега е решил да разшири кражбите като влезе във властта.
159
2
 
2
 
! Отговори
до 160 преди 6 години
Тежките наркотици, на които знаеш че е, никак не са евтини, а това за къщата и двора - да не ти е показал нотариалния си акт, разбирачо, хахаха